Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Kobiety !!! Nie chodzcie w upał w bluzkach na ramiączka !!!!!!

Polecane posty

...przecież powiedział Wam ze skupić się na rozmowach nie może z kontrahentami :) ...pewnie nie z omamów węchowych a raczej fantazji jakie wzbudzają wydekoltowane panny :) ...może jakieś uregulowane życie płciowe i wszystko minie :)

Gość prowo jak nic
takich idiotów nie ma! A myslisz, że w w swetrze kobiety w upale beda się mniej pocic. Idiota. Co roku jezdżę do Egiptu, czasem do Turcji i mimo, że mam spodenki tak krótkie,ze wyłażą mi posladki i luzkę bez nawet ramiaczek - tylko pasek materialu na cyce - nigdy nie dostałm kulki w łeb a chodze tak na ulicach bo na terenie hotelu tylko w bikini. A tam jest 40 stopni w cieniu.

Gość prowo jak nic
Jak nie prowo, to pewnie mama za bardzo go do cyca tuliła i bawiła się z nim w mame i tate. popapraniec.

Gość maziaaaaaaa
Facet ma kompleks bo chętnie przeleciał by taką seksowną pannę z cyckami na wierzchu ale jest zapewne tak obleśny, że żadna go nie chce.! :D Przykro nam . :)

Gość takie tam duperele nic więcej
w pewnym zakresie autor ma jednak rację: nie wszystkie wyglądają ładnie w takich bluzeczkach ja nie noszę bo nie lubię i mam już swoje lata, po co inni mają się krzywić na widok moich podstarzałych pach....

a ja właśnie lubię. ale dzisiaj słabo z cyckami bo zimno się zrobiło.

jakiś mizoginista jesteś czy co? jeny jaka nienawiść, cyce, włosy pod pachami, jakby przeszła obok Ciebie Angelina Jolie też byś powiedział że od niej jebie; rzygać to mnie się chce jak czytam takie wulgarne wypowiedzi, ogarnij się człowieku

czlowieku idz sie leczyc!!!!!!!!kazdy sie poci w upale!!!zrozum to wreszcie!!!ty sam na pewno tez sie pocisz to czego sie czepiasz innych!!!!

Gość co za dałn
ja to uwielbiam zapach kobiety :)

Gość Ja nawet ramiączek nie noszę
ale komunikacją miejską nie jeżdżę o jakiś 15 lat

Gość gość
może Ty wolisz jak Kobiety zakryte sa od stóp do głów tak jak np.w Turcji to chyba musisz sie przeprowadzić tam...

wczoraj jechałem autobusem i mimo klimatyzcji i tak śmierdziało kobietom spod pach dezodorantem pomieszanym z potem, fuj mało się nie pożygałem :(. Powinni mandaty dawać za smród spod pach w tych bluzkach.

Gość gość
hahaha ale pajac autorze lekarze moga ci pomóc

A Ty myslisz że baby w bluzkach i sweterkach nie wala potem , he he dobre jeszcze gorzej niz w odkrytej bluzce bo pot przenika w materiał i jak wyschnie i sie z nowym zmieszka to wali wtedy naprawde że sie rzygac chce