Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Germanin

Kto z was był na imprezach rowerowych, da sie tam jakąś dziewczynę zapoznać?

Polecane posty

Był ktoś z was na takich imprezach, czy tylko można tam spotkać rodziny czy też może są tam samotne dziewczyny? Jak takie imprezy wyglądają? Lubię rower a mam czas i zastanawiam się czy w takiej imprezie rowerowej nie wziąść udziału. Ale jak tam będą same rodziny z dziećmi, to nie mam ochoty.

Gość LadyLadyLady
Byłam kilkakrotnie. W pojedynkę pojawiają się faceci natomiast dziewczyny grupą albo przynajmniej we dwie.

Ciekawi mnie w takim razie, co robią samotne kobiety w niedzielę? Siedzą cały czas w domu? Same nigdzie nie wychodzą? To musi być strasznie nudne ich życie. Ja jestem sam i nie mam problemu aby gdzieś samemu jechać.

Gość CrK
Ja właściwie jeżdżę tylko w pojedynkę na rowerze, ale jestem facetem :D

Gość a ja jestem kobitką
i jakos nie widze problemu w tym by samej jezdzic uwielbam rower!nawet w te deszcze teraz pedałuję:) ale ja juz jestem dojrzałą kobitką:p nie dziewczyną moze u Was sa portale miejskie,i tam mozna poszukac osób ktore to lubią i gdzie sie umowic na wspolny wypad w weekend

a ja jestem kobitką-Są kółka rowerowe, ale tam same dziadki są.

Gość to witaj kobitko:)
nic mi na ten temat nie wiadomo,bo sie nie interesowlam tym ale na sciezkach czesto spotykam jezdzacych strszych panow,na taki sprzecie i tak odpicykowanych ze ...spuszczam oczęta:p