Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmimozaa

Zdarzenia paranormalne,niewyjasnione zjawiska mieliscie? To opowiedzcie o nich

Polecane posty

Gość xmimozaa

Wydarzylo się to w czasach kaset magnetofonowych i Walkmanow. Bylam z przyjaciolka i kolega nad jeziorem. Wiedzialam ,ze maja się ku sobie wiec, zostawilam ich samych i oddalilam się kawalek majac sluchawki na uszach i muzyke Prodigy(bardzo znanego w tamtych czasach). Kolega pare godz. wczesniej najadl się tabletek metanabolu(chyba nie musze tlumaczyc co to) i jak to wtedy bywa, poczul w sobie MOC;)(wspominam o tym bo byc moze ma to jakis zwiazek)zaczal kopac noga w drzewo, az ja sobie rozwalil, krew lala się strumieniami. Tak nam opowiadam...no i kiedy sluchalam sobie muzyczki w moim Walkmaniku slyszlalam tez jak kolega się zalil,ze go ta noga bardzo boli.Kilka razy krzyczal "ja pierd... moja noga" i to zdanie mi się wgralo...!!! Wgralo mi się na tasme, nie mialam wlaczonego recording tylko normalnie play, leciala muzyka a on mi się w to wplatal. Nie wiem jak to wyjasnic. Moja przyjaciolka tez to slyszala. Kilkakrotnie odtwarzalam ten kawalek w walkmanie i jego glos wciaz tam byl. Pozniej u przyjaciolki w domu puscilysmy sobie ten utwor na glosnikach" na cala pare" i jego glos tam byl. Bylysmy troche zdziwione, ale wiecej o tym nie rozmawialysmy. Wiem, ze ona gdzies w domu ma nadal ta kasete, ale jakos glupio mi o nia poprosic.

Gość xmimozaa
Hej, czy sa tu oprocz dzieciaczkow dorosli jacys ludzie? Co sie stalo ze stara, dobra kafeteria?

Gość tu sa sami dorośli
dorośli i psychicznie chorzy, jesli interesuja cię zjawiska paranormalne to dobrze trafilaś, kafeteria to specyficzne forum, pełne schiz, złych duchów, szaleństwa i psychoz, złe dusze tu są, czujesz ich obecność? na pewno ciebie też spróbuja opętać, wielu ludzi z tego forum ześwirowało i dziś wegetują utrzymywani przez rodzine albo w zakładach bez klamek, wielu popełniło samobójstwo albo zdziwaczało, strzeż się tego miejsca, ONI ciebie też zaatakują

Gość xmimozaa
Aha, czyli sugerujesz ze molabym sie tez tego nabawic przesiadujac na kafe?:D Mysle, ze ci ludzie juz wczesniej musieli miec cos z glowa i szukali przez internet swojeo miejsca. Niestety padlo na kafeterie, bo nie ma tu cenzury, moderatorow, kazdy moze napisac co chce. Pelno tu swirów, moze dlatego jest takie pozadane.