Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnaaDamaa

Akcja bikini ! --> Zapraszam

Polecane posty

Za jakiś miesiąc lecę na wakacje, do tego czasu chcę schudnąć kilka kg, i poprawić wygląd, stawiam na zdrową dietę ok 1000 kcal i dużo ćwiczeń, kto ze mną ? :)

U mnie dzisiaj ok 1500kcal, i właśnie skończyłam trening 45 min skakanki + do tego 15 min gimnastyki, typu brzuszki, jakieś podskoki itp.. Razem godzina :) Więc chyba nie jest źle

moim zdaniem bardzo dobrze! ba, zebym jak tak mogla .... az godzine cwiczyc. mi sie znudza juz za pare minut :( co do kalorii to nie jest najgorzej, tylko jem zbyt obfite kolacje, ze wzgl, na potrzeby meza, a ja z nim i tak od 10 lat :D

uu --> hehe ;p co do ćwiczeń to wydaje mi się, że najgorszy jest początek i najgorzej jest zacząć. Potem jakoś idzie i nawet można to polubić :) A jak by nie było to bez ćwiczeń super wyglądu się nie osiągnie (niestety) dlatego warto się trochę pomęczyć, chociaż przed tymi wakacjami :) hehe ;)

wiem ,wiem .... ja troche cwicze, ale tak z 10 minut dziennie plus czynne spacery (tzn. chodzenie w taki sposob, zeby pracowaly miesnie brzucha itp.) gdybym miala z kim cwiczyc, to pewnie byloby duzo lepiej. kiedys cwiczylam joge 2 razy w tygodniu, musze sie znowu zapisac. joga nie jest na jakies wielkie spalanie tluszczu, ale pomaga w caloksztalcie wszystkiego, takze tak ;) moze gdybym sobie kupila jakas maszyne do cwiczen do domu, to by sie cos robilo, bo tak to nie ma mobilizacji zeby gdzies isc. a skakanka :D loj, tak dawno juz nie mialam jej w reku, od czasow liceum .... skad ja wezme skakanke :D

hehe ;p ze sklepu ;D Ja też nie mam z kim ćwiczyć, więc robię to sama :) Ja już po śniadaniu płatki z mlekiem, za chwilę może trochę poćwiczę, a na 12 do pracy niestety muszę iść ;/ No i nadal liczę, że ktoś się przyłączy ? :)

Witaj :) Ja bym chciała ważyć tak z 45 kg ;p więc tylko kilogram więcej od ciebie ;p U mnie dzisiaj z rana 20 min ćwiczeń, mam w planie za chwile jakąś skakankę jeszcze i chwilę gimnastyki, jeżeli chodzi o jedzenie to ; pół miski płatek z mlekiem 2%, kromka chleba ciemnego, kilka chipsów (niestety, ale nawet nie z 50g więc nie jest źle) mały banan, kajzerka z szynką i 3 plastrami pomidora, miska zupy jarzynowej i bułka mleczna (150kcal) na kolacje mam w planie aktivie (110kcal) i to na dzisiaj wszystko, chociaż trochę dużo mi się tego wydaje

Za mną jakieś 30 min ćwiczeń, jutro mam wolne więc może wybiorę się na rower jak będzie fajna pogoda, i może jakieś bieganie z rana :) No i jutro planuję trochę zaostrzyć kalorie ;p

Szkoda, że nikt nie chce się przy łączyć, ja włąśnie jem śniadanie płatki z mlekiem

Gość algida smietankowa001
dziewczyny, przylacze sie ! moge? prace mam siedzaca zero ruchu, jedynie co przejde te 2 km rano spacerkiem. a chciałabym sie pozbyc 5 kg tak do wakacji.

Gość algida smietankowa001
czarnadamo ja bede z tobą ale im wiecej tym motywacja wzrasta!

algida smietankowa001 --> to super no i witaj :) ale jak widzisz, to nie wiem czy będzie nas więcej, ja uciekam spać rano się odezwę, napisz coś o sobie :)

Gość ankaakk
Zdrowa dieta i 1000 kcal się wzajemnie wykluczają. Zdrowa dieta wygląda tak: http://www.sfd.pl/PRZYK%C5%81ADOWY_JAD%C5%81OSPIS_DLA_KOBIETY_OD_PODSTAW.-t493530.html