Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnaaa00

Co On wyprawia?;>

Polecane posty

Gość Onnnaaa00

Rozstałam się z nim miesiąc temu, po 2 latach związku. Jesteśmmy dorosłymi ludźmi mieszkaliśmy razem, a On od tamtej pory nie chce nawet rozmawiać ze mną fakt jest taki, że zostaliśmy się w kłótni i kazał mi zastanowić się a ja mimo to zadziałałam pochopnie i wyprowadziłam się od niego. próbowałam porozmawiać ale On stwierdził że nie dziś i nie w najbliższym czasie. Moje listy przekazał mi przez koleżankę wspólną, resztę rzeczy przez mamę. Szkurde mać czy ja go jeszcze odzyskam? Jak?

Gość Onnnaaa00
nie ma szzans na to, że chce mnie wkurzyc i dac do myślenia żebym nastepnym razem przemyślała to co robie? Myślicie, że już mnie tak nagle przestał kochać>?

tzn jak się tak radykalnie zachowuje że oddaje Ci rzeczy przez kogoś to myśle że raczej lipa jest i ciężko było by o zgode. A długo już nie rozmawiacie??

Gość Uroczy Roman
Kurwa, nie ma szans.

Gość Onnnaaa00
nie widzieliśmy się od miesiąca. Pisałam smsy dwa tyg temu. Pisał, że ma dość życia w nerwach i że "raczej" nie widzi wspólnej dalszej przyszłości ale porozmawiamy, tyle ze nie w najbliższym czasie, No cóż pyskata to ja byłam ale On też lubiał naginać pałę, dlatego miałam dość. Teraz uważamm, że moglibyśmy chociaż pogadac o tym i spróbować a On mnie unika. Pytał o mnie ostatnio kolegę, z którym akurat spędzałam czas tzn. " Czy siedzisz a Kasią" i " gdzie" nie przysazedł i rozmowa ich dobiegła końca. Wiem że mnie kocha ale nie wiem jak naprawić to, że uraziłam jego dumę...

No nie wiem czy tylko o dume chodzi, bo to wygląda podpadająco troszkę.

Gość Onnnaaa00
Nie wierze w to że przestał kochać.. Należy do takich którzy lubią ciśnienie podnosić.. Chce mnie ewidentnie wku*wić swoim postępowaniem.. Jest facetem uczuciowym, ale bardzo urażonym, bo to już drugi raz. Dwa miesiące temu też się rozstaliśmy ale wróciliśmy szybko po paru dniach i nic nas to nie nauczyło.. To mój pierwszy facet zrozumcie mimo iż mam 22 lata ;)

a teraz minął miesiąc on z tobą nie chce gadać, unika Cię i zachowuje się jak się zachowuje - dalej myślisz że to takie oczywiste? przez miesiąc może się zmienic tyle rzeczy że się w pale nie mieści.

Gość Onnnaaa00
też prawda, ale to było coś niezwykłego. On na pweno mnie kocha tylko myśli racjonalnie i nie wierzy w odmianę