Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

ciężkie jest życie kobiety

Polecane posty

Po kolei jakby to było? Przeciągać też nie jest dobrze krwawa - dobrze by było mieć typa , co podkręca śrubę co jakiś czas...

Najmądrzejszy, ogólnie odcienie brązu. W moim przypadku to wychodzi jasny brąz, ale generalnie nie mam pojęcia za bardzo:D "dobrze by było mieć typa , co podkręca śrubę co jakiś czas..." Ano, dobrze by było :( :P

jak mozna nei znać wampirzycy, rev no akurat tej nie znam - a znam sporo Revuś, moje włosy mają swój własny styl I ja musiałam się z tym pogodzić kobieta zmienną jest ...z tym też musisz się pogodzić :classic_cool:

Rev - jeżeli mowa o Nox to jej nie można nie znać. Jej, z jej sławnym "znikającym dzieckiem", facetem-złodziejem i tym, że jest wąpierzem.

miała w stopce fotkę dziecka, które nazywała Ofelią i twierdziła, że jest jej. Potem, że nigdy nie miała dziecka, potem znowu miała. A ja twierdzę, że po prostu je zjadła i nie chce się przyznać.

moorland to ja chyba jestem zbyt świeża na akfe, bo żadnego dizecka Noxi nie widizałam :(

jakbyś nie zakładał kilku ników nie miałbyś z tym problemu. było się jednego nicku trzymać.

Fiku - ja to wiem z jakiegoś antycznego tematu gdzie miała jeszcze nick "noxelia". Ktoś kiedyś odgrzebał i sobie czytałam od pierwszej strony :P

Noxa ma rentę z powodu swoich zaburzeń psychicznych. "kobieta zmienną jest ...z tym też musisz się pogodzić" Przynajmniej nie jest nudno:classic_cool: Najmądrzejszy, super:P Ale teraz do końca rudy odcień musi zejść:P

Gość fiku jak sie malujesz
na co dzien? uzywasz pudru?

co do malowania to zalezy od humoru :) jak mi sie chce to sie maluję jak nie to tlyko tuszem rzesy podkręcę

revuś zamilkł, powiedz mi jako prawdizwy mężczyzna, czy przystojni bruneci gustują w blondynkach? ;)

"To wy jesteście na tyle głupie i małointeligetne że mało rozgarnięty podszywacz jest w stanie was podejść." Szczerze mam to w dupie czy piszesz to Ty czy ktokolwiek inny. Tak samo mało mnie obchodzicie🖐️ Jak zwykle śliczna dyskusja, nie ma co🖐️

Ty masz mięśnie które zgniją BSA i swoją kupe gówna, ja mam wiedzę ezoteryczną i moc, której nie pojmiesz swoim maleńkim rozumkiem.. :)

"no jak raz BSA ma rację " no fakt, żaden Rumun mnie nei chciał, bo ja w Rumuanch nei gustuję :D:D🖐️