Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

ciężkie jest życie kobiety

Polecane posty

Gość Uroczy Roman
Jak każde życie, będzie miało swój finał w grobie.

Gość leśny czlowiek
fiku mikuuu - dla mnie nie musiałabyś się depilować i farbować odrostów.

po co farbować? - żeby wyglądać bosko i wyróżniać się tłumu ;) depilacja, no co ty bym spróbowała chodizć naturlanie to by mnei ludzie zjedli i żyć nie dali

Gość leśny czlowiek
fiku mikuuu- a jakbyś trafiła na faceta który ceni sobie naturalność?

leśny - sa pewne standardy jak np. pachy i nogi, gdzie jednak po pewnym okresie niegolenia to wyglada tragicznie i sama sie zle czuje

Rev, ba, specjalizuję się w kłosku :P Jak ktoś jest ogólnie nieciekawy to dziwnym kolorem włosów zwróci uwagę jedynie na moment. "depilacja, no co ty bym spróbowała chodizć naturlanie to by mnei ludzie zjedli i żyć nie dali" Jeśli dbałabyś o higienę nikt by się nie czepiał. Nad jeziorem widziałam pare babek totalnie naturalnych i normalni ludzie mają w gdzieś czyjeś włosy, nikt na nie uwagi nie zwracał. Każdy robi jak mu się podoba i jak mu wygodnie. A jak już to robi z własnej woli niech nie narzeka.

Gość leśny czlowiek
fiku mikuuu- im częściej golisz tym szybciej odrasta. U niektórych ras ludzkich te procesy szybciej zachodzą.

"Jak ktoś jest ogólnie nieciekawy to dziwnym kolorem włosów zwróci uwagę jedynie na moment. " oj tam, nei pofarbowałam się na zielono :)

Gość Magical Mistery Tour
Ja golę tylko nogi i pachy, no i bikini. Mój facet lubi futerko tam, więc mam spokój :P Poza tym mam straszne podrażnienia jak się golę i potem nie mogę chodzić przez tydzień :(

"fiku mikuuu- im częściej golisz tym szybciej odrasta. U niektórych ras ludzkich te procesy szybciej zachodzą." dlatego nogi depiluję i wtedy nawet jak odrastają to sa to delikatne włoski i nie kłują :)

Gość ja sie nie farbuje...
jeszcze mnie nie posralo, moze i mam troszke mysi blond (ale bardziej ciemny blond, nawet niebrzydki) ale siwa nie ejstem zeby sie farbowac bedac mlodą 🖐️

farbowanie to taki moje małe szaleństwo :) jak nei teraz będąc studentką to kiedy mam eksperymentować :)

krwawa może umówisz się z następnym typem u fryzjera zamiast kawiarni? :P fiku w sumie też by się przydało - tylko w innym celu....moze chociaż fryzjer sie nią zajmie...?

Dziewczyny, wyjaśnicie mi co to znaczy "bikini". Wydawało mi się że to chodzi o cipkę, aby nie było widać włosków w stroju bikini, a ktoś wyżej napisał tak: Magical Mistery Tour Ja golę tylko nogi i pachy, no i bikini. Mój facet lubi futerko tam, więc mam spokój " Czyli bikini to nie jest cipka, to co to jest?

Kocia Czarownica zainteresuj się kłakami i zadbaj o nie , bo pójdą pod gilotynę ...💤

Revuś, naprawdę wzrusza mnie Twoja troska:P Może lepiej w salonie piękności? Tam fryzjer, kosmetyczka, pełen serwis. Ja raz chciałam się przekonać jak wyglądam w innym kolorze, nawet fajnie, ale jednak naturalniejszy mam ładniejszy:) I nie mam zamiaru już tykać.