Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca_niewiedzaca

drugie dziecko a butelki

Polecane posty

Pierwsze dziecko karmilam od poczatku butelka i drugie tez zamierzam,ale to nie jest sedno tematu- zostala mi cala masa butelek roznych pojemnosci i teraz nie wiem....dla drugiego dziecka kupowac nowe,czy wystarczy wyparzyć te a dokupić same smoczki? jak robilyscie?

Gość SitkoOo
Same smoczki wystarczą. Nie mam dzieci, ale mysle ze dziewczyny też Ci to doradzą

Gość wystarczą smoczki
moja kuzynka tak robi, przecież z butelkami nic się nie dzieje, można używać długo. Tak samo nie wyrzycasz szklanki bo ją już np. rok używasz, dlaczego więc butelki miałyby być złe. Smoczki tylko wymień.

dziekie,bo juz zglupialam. mama oburzona zapytala,jak to chce w takich brudnych zuzytych butelkach noworodka karmic,ale przeciez myje je regularnie,bo starszy jeszcze czasem mleko pije z niekapka.

dzieki za odp :) pytanie moze glupie,ale juz sama nie wiem kogo sluchac,a tez mi sie zdawalo,ze butelki sa chyba ok....w takim razie tylko wyparze:)

Gość SitkoOo
Szkoda kasy na nowe, za te pieniądze kupisz coś innego

Też wydaje mi się żę kupić nowe smoczki,a same butelki porządnie umyć,wyparzyć bo napewno leżały jakiś tam czas nieużywane.

Gość marika...
ja bym kupila nowe, bo np na moich osadza sie jednak kamien i inne jakies rzeczy. sama wymienialam butelko co ok 3 miesiace max, smoczki co miesiac.

Gość mamama27
ja mam aventa i widać że te butelki są zjechane - zcharatane od szczotki do mycia, pofarbione jedzeniem ze słoiczków itd - noworodkowi napewno wywale te i kupie