Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLOTYLDA09

Wypadanie rzęs.

Polecane posty

Gość KLOTYLDA09

Od pewnego czasu strasznie wypadają mi rzęsy. Jak mogę temu zapobiec?

Gość milenna657
Z wypadaniem rzęs męczyłam się podczas nużycy. Po leczeniu pojawił się problem z ich odbudowaniem. Pomógł mi w tym olejek rycynowy. Rzęsy wyglądają tak jak przedtem, a może nawet lepiej. A w trakcie choroby wspierał mnie swoimi informacjami serwis nuzeniec.com.pl.

Serum Long4Lashes do rzes i brwi jest niesamowite i szczerze rozwiazał moje 2 problemy; 1. rzesy tak krótkie ze niemalże niewidoczne 2. brak brwi. Przeczytałam troche opinii, szarpnęłam sie na nie- cena normalna 80 zł, z przeceny bez problemu da sie zdobyc za 50 zł. Teraz zasadniczo nie potrzebuje robic codziennie makijazu a i tak czuje sie pewnie. Grunt to systematyczne stosowanie i nie uszkadzanie mechanicznie rzęs np; tarcie ręcznikiem przy demakijazu itd; polecam tańszy olejek rycynowy z apteki na uzupełnienie pielęgnacji; pięknie przyciemnia włoski

Gość pamela9021

Ja bym dodałam odżywkę doskonałą z tych wszystkich które do tej pory stosowałam czyli po prostu Molash. Już po miesiącu stosowania same przekonacie się jakie daje rewelacyjne efekty. Kupiłam ją w necie, szybko przesłali, i nie zapłaciłam mega dużo.

Gość amanda99

Dla mnie hitem jest dokładnie ta odżywka molash.pl/  I jestem bardzo zadowolona bo wreszcie trafiłam na odżywkę która działa i doskonale wzmacnia moje rzęsy. To od razu widac.

Gość pamela90

Ja też już po miesiącu stosowania Molash zauważyłam  rewelacyjne efekty.