Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdxd

zamknięta w sobie

Polecane posty

Gość asdxd

Kiedyś spotykałam się z facetem, potem on przespał się z moją znajomą, od tego czasu nie potrafię ani trochę zaufać innego mężczyźnie. Spotykam się aktualnie z Fajnym Panem, ale, za każdym razem,gdy on chce nawet mnie pocałować, ja się odsuwam. Odczuwam, że on myśli, że mnie nie interesuje, a ja po prostu boję się mu zaufać, chociaż bym chciała... bardzo..

rozumiem cię.. ktoś cie skrzywdził i trudno jest potem znowu zaufać, zawsze będziesz myslała że to się powtórzy.. trudna droga przed tobą

zawsze będziesz myslała że to się powtórzy.. im bardziej bedziesz o tym myslec, tym predzej sie to powtorzy, tak wlasnie dziala samospelniajaca sie przepowiednia

Gość asdxd
Fajny to imię Pan nazwisko ;) to znaczy, że do końca życiu już nie zaufa nikomu.. nawet jak sobie wmawiałam, że to nie prawda, że facetom można zaufać, to miałam kolejne rozczarowanie ... chyba trzeba się przejśc do psychologa

Gość asdxd
skoro denerwują CIę ludzie, którzy piszą na forum, to po co na nie zaglądasz ?

Być może epizod ze zdradą, to tylko wierzchołek góry... Wszystko zależy od tego jak długo to już trwa. Czasem ludzie mają nieuświadomione problemy z bliskością ale może to być również rodzaj traumy wywołanej tą zdradą. Niektórym osobom bardzo trudno poradzić sobie z tego typu problemami. Warto wtedy poszukać pomocy, porozmawiać o tym itp. http://pilumnus.dl.pl

niektorzy denerwuja, inni smiesza, jeszcze inni ciekawia to nie ja tu zglaszam problem tylko ty, wiec o co ci teraz biega autorko? :-)

Być może epizod ze zdradą, to tylko wierzchołek góry... Wszystko zależy od tego jak długo to już trwa. Czasem ludzie mają nieuświadomione problemy z bliskością ale może to być również rodzaj traumy wywołanej tą zdradą. Niektórym osobom bardzo trudno poradzić sobie z tego typu problemami. Warto wtedy poszukać pomocy, porozmawiać o tym itp. http://pilumnus.dl.pl

Gość asdxd
jakbym nie chciała to bym nie pisała, a z Twojej wypowiedzi ".. to znacznie lepszy pomysl niz pisanie o tym na forum.' oznacza to, że fora nie są do niczego potrzebne, więc się dlatego pytam dlaczego tu zaglądasz ;)

oznacza to, że fora nie są do niczego potrzebne, więc się dlatego pytam dlaczego tu zaglądasz juz ci odpowiedzialem lubie sie posmiac, lubie pogadac jesli mialbym problem to poszedlbym z nim do przyjaciela a nie na forum :-)

Gość asdxd
Nie wiem czy słyszałeś o tym, że czasami lepiej zobaczyć, co obca Tobie osoba o tym mysli. Czasami ludzie też wolą opowiedzieć swój porblem obsej osobie - do tego własnie jest psycholog, ewentyualnie fora o temacie- życie uczuciowe.

Gość asdxd
nie