Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybenkaaaaaaaa

Linea a Linea Detox - która lepsza?

Polecane posty

Gość rybenkaaaaaaaa

Czesc dziewczyny, chcialabym zapytac któa linea daje lepsze efekty wspomagając odchudzaine? powiem szczerze ze jakies 2 tygodnie biorę zwykła, spadło mi 3kg no ale też jadlam tylko sniadanie i obiad, nic wiecej, a teraz ostatnio jem normalnie wiecej niz 2 posilki, podjadam też cos no i waga mi stoi w miejscu :) Bardzo bym prosila o odpowiedz, bo zaraz mi sie zwykla konczy i bede musiala biegac do apteki:)

Gość dreocm
obydwie beznadziejne- nie polecam zadnej

Rybenka samym suplementem diety nie schudniesz ;p sama widzisz że jak jesz normalnie to nic się nie rusza ;)

Gość rybenkaaaaaaaa
no wiem wiem ale jak np jadla sniadanie, a pozniej tylko obiad to lecialo :)

Hehe no leciało bo jadłam mniej i bez tego suplementu byś chudła ;p ja nie zażywam nic, stosuję mż i 10 kilo mi poleciało w 2 miesiące ;)

Gość rybenkaaaaaaaa
no moze i tak ale jest chociaz jakis plus tego ze biore :) nie mam juz takiej ochoty na slodkosci, nawet o nich nie mysle :P chociaz teraz jestem w okresie przed okresem no i nawet linea nie pomaga na slodkosci, ale tyle dobrze ze waga mi stoi :P wiesz co no moze dlatego ze mniej jadla ale przez te tabletki to chociaz miedzy posiłkami nie bylam glodna bo normalnie nie wytrzymalabym np ok 8 do 15 bez jedzenia tylko na wodzie :)

Hmm może zamień dwa posiłki w 4/5 posiłków ale mniejszych ;)? rozłóż sobie tak żebyś nie musiała mieć aż tyle godzin przerwy bez jedzenia ;p nie namawiam ,to taka tylko drobna rada ;p

Gość rybenkaaaaaaaa
kurcze wiesz co no ja bym bardzo chetnie ale sie boje ze jak nie bede brala tej linei to slodycze wroca do mnie znowu :(

Hmm skoro Ci pomaga Linea to przecież możesz ją zażywać :) możesz spróbować też brać Chrom podobno pomaga na niejedzenie słodyczy :) a jak Ci się zachce czegoś słodkiego to zjedz np kawałek czekolady gorzkiej :) ja zawsze jem wtedy na śniadanie fitellę w saszetkach bo jest słodka i ma 230 kcal więc stosunkowo nie jakoś strasznie dużo ;)

Gość odchudza wasze kieszenie...
i nic więcej. placebo. ani nie pomoże ani nie zaszkodzi.

Gość rybenkaaaaaaaa
u mnie to nie jest placebo :) ja naprawde nie mysle nawet o slodyczach, gdzie zawsze po obiedzie to musialam cos na slodko wciagnac :D