Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczus nie rozumie 24

Dlaczego kobiety na portalach randkowych nie chcą ze mną gadać ?

Polecane posty

Mam konta na kilku portalach , siedze głownie na sympatii. Jakieś powodzenie mam , tygodniowo dostane kilka oczek , jakies niedyskretne pytanie , odpisuje ,probje zagadac w wiadomości i często cisza... podaje email ,gg i nie odpisują :O Kilka udalo sie wyciągnac na GG ,ale mam wrazenie ze wiekszosc dziewczyn to idiotki albo nie sa mną zainteresowane. Rozmowa jak z psem :O tylko odpowiedzi typuu: ok aha spoko fajnie super mhm :) co tam? po kilku dniach zazwyczaj koniec rozmowy ,ja nie pisze bo nie widze zainteresowania z drugiej strony umowilem sie z dwiema, jedna spodziewala sie chyba jakies przystojniaka potraktowala mnie fatalnie ,pod koniec spotkania szla jej kumpela z jakims kolesiem ok 28-30 lat, podała mi ręke i powiedzial NO TO CZESC, JA POJADE Z KASIĄ DO DOMU , pogadamy wieczorem i ..poszła z nimi :O na gg juz sie nie odezwala z drugą rozmawialem bardzo dlugo ,ponad rok... mieszkała w stolicy ,ja 180km dalej ,rozmawialismy codziennie po kilka godzin ,na gg, przez telefon ,wiedzielismy o sobie wszystko , nawet wyznala mi ze mnie kocha ... nie byla kaszalotem ,naprawde ładna inteligentna dziewczyna ,studentka pierwszego roku prawa... w koncu sie spotkalismy, przeprowadzilem sie do Wwy , była okazja spotkanie w centrum ,nie zaplanowane, spontaniczne umowilismy sie w parku w centrum i totalna klapa, rozmowa w ogole sie nie kleila, spacer w ciszy ,czasem ktos cos powiedzial, zaprosilem ją do kina, wczesniej na lody ,nie wiedziale mco wymyslic ,bylem mega zestresowany w kinie przypadkiem dotknąlem jej reki ,az PODSKOCZYLA jak poparzona !!! po wyjsciu z Kinoteki zobaczyla ze stoi jej autobus, podmiejski ...powiedziala ze musi isc bo nastepny bedzie za 1,5 godziny ( co było klamstwem ,sprawdzilem ze jezdzą co 20min) , usiadła w autobusie ja przechodziłem z galerii obok dworca spojrzalem sie na nią usmiechnąlem.. odwrócila głowe :( wieczorem byla na gg ,zapytalem jak powrot do domu bo duzo ludzi bylo napisala tylko : Ok musze isc z psem , bede pozniej papa czekalem do pozniej nocy..pojawila sie, zagadałem i ... zablokowala moj nr zadzwonilem na nr tel ( zawsze moglem dzwonic o ktorej tylko chce) nie odbierala, sprobowalem z innego tel : odebrala i z krzykiem na mnie zebym dal jej spokoj i wiecej nie pisal Co ja robie zle? Zalozylem kiedys dla jaj konto z nie moja fotką , jakis sportowiec z forum ,nie wiem kto to byl ale przystojny ( wg mnie ,wg kobiet chyba tez) napisalem jakies pierdoly o sobie, ze szukam przygody sexy , kolezanki i... dziesiątki oczek od kobiet w roznym wieku : 15-43 :O ,sporo wiadomosci , pytania o moj numer telefonu ,adres emailowy ,czy mam ochote sie spotkac? czy moze dzis sie umowimy? jedna wprost : JESTEM CHETNA, Podaj @ wysle ci moje nagie fotki :O

odpowie ktos?

bo po pierwsze kobiety na tego typu portalach cieszą się dużym zainteresowaniem, a jeżeli ty nie wydasz im się oryginalny czy nietypowy to jesteś po prostu facetem nr 15 po drugie kobiety traktują zazwyczaj takie portale z dystansem, ot dla zabawy.

Gość gfxgxgx
wstawiaj na potralach swoje rzeczywiste zdjecia, takie na ktorych najbardziej przypominasz siebie na codzien a najlepiej zrezygnuj z portali bo znajomosc internetowa zazwyczaj konczy sie klapa dlatego ze nasze wyobrazenia przejmuja kontrole choc ja poznalam swojego faceta na sympatii to nie polecam tej formy znajomosci a jesli juz to nie pisac dniami, miesiacami tylko kontakt umowienie sie na kawke i spotkanie tak by nie bylo czasu stwarzac sobie nierealnych wyobrazen o drugiej osobie

a na pytanie dlaczego wstawiając zdjęcie sportowca było zainteresowanie - myślisz że dla kobiet w XXI wieku wygląd się nie liczy? jasne że się liczy i kobiety w internecie także często szukają wyskoku na jedną noc. rozumiem że to był eksperyment? bo wstawianie cudzych zdjęć to naprawdę głupota

Większośc ludzi na tego typu portalach szuka tylko odskoczni od dnia codziennego. Jakiegoś flirtu czy szybkiego seksu. Raczej nie łudziłabym się na twoim miejscu, że znajdziesz tam partnerkę życiową, aczkolwiek na pewno są wyjątki, chociaż nader rzadko.

te kobiety sa głupie przecież jestem czysty bo kapie się co najmnej raz w tygodnu, użuwam dobrych dezodorantóww Kanion, przed randka staram się nie jeśćpotraw z grochu i fasoli i myję zeby i zawsze mam przy sobie prezerwatywy :(

Gość gfxgxgx
ja sama pamietam, że zanim trafilam na obecnego partnera bylam na weeeelu spotkaniach w ciemno z facetami z internetu, "w cimno" bo zdjecia na serwisie maja si enijak do rzeczywistosci, mozesz umowic sie z lea di caprio o pieknym umysle, a na spokanie przychodzi Gracjan z umysłem czerolatka zrob sobie zdjecie w czasie dnia i takie wstaw na portal, zlap kontak z jakas dziewczyna i zapros na kawe zamiast pisac godzinami bo sam sobie szkodzisz

Gość gfxgxgx
a co do mycia to kobieta powinna się podmyć przed randką, jak poczujesz zapach ryby to od razu daj sobie z taką spokój :)

Do portali tego typu podchodzi się raczej z dystansem. Trzeba się wyróżnić, ale nie tym żeby wstawiać nie swoją fotkę, tylko tym żeby być sobą po prostu.

Gość gfxgxgx
żenada z tym podszywem, nie wiem kogo to ma wkurzyc czy rozsmieszyc, podszywie wysil sie troche bardziej bo cos slabo ci idzie serio marnie marnie

Gość taiwan xt
stary ,dzisiaj jak nie masz kasy to mozesz startować jedynie w maratonie ulicznym,a juz napewno nie do ładnej laski,a jak ci napisza ,że to nie jest tak i ,ze to nieprawda to bądż pewien ,że pisza to pasztety ,które biora wszystko byle miało chuja z przodu

taiwan... a ładna laska leci tylko na kase? sama nie może jej mieć?

Gość taiwan xt
o bardzo dobre pytanie,ale przewaznie jak laska ma kasę to i tak leci na kogoś kto przynajmniej moze jej dorównać

Gość frggegrege
taiwan-> hahahah rozwaliles mnie skad przekonanie ze wszystkie kobiety leca na kase, dzisiaj kobiety niezle zarabiajanie kazda szuka bogatego frajera jedyne co trzeba zrbic to realnie siebie przedstawiac

Gość frggegrege
ale żadna nie spojrzy nawet na takiego ktory uwaza ze kobiety to materialistki, taki typ smierdzi na odleglosc swoimi przekonaniami, koło zamkniete

Heh , do takich o wyglądzie modelki albo z listą wymagań nie pisze bo po co ? nie chce sie osmieszac Te dwie były normalnymi zwyczajnymi dziewczynami ,nie rozumiem dlaczego w taki sposob mnie potraktowaly? Pokazałem swoje zdjęcia, nawet kilka , czlowiek chyba nie rozni sie az tak bardzo na fotkach i w realu ? Nie znam sie na fotografii wiec profesjonalnych fotek nie robilem. Rozmawialismy bardzo dlugo i nagle cos takiego ,ucieczka - blokada gg- niedobieranie telefonow... Nie potrafie tez podtrzymac rozmowy ,nie wiem o czym pisac ,tak jak mowilem : albo ja jestyem nudny albo one glupie

Gość taiwan xt
sratata bleble,róbcie chłopakowi dalej wodę z mózgu to jeszcze biedaczyna wam uwierzy i dalej bedzie ślęczał prze ekranem z płonnymi nadziejami

to czy laska leci na kasę to kwestia charakteru. dlaczego zakładasz że jak ładna to musi być pospolitą dziwką, a jak brzydka to nie? myślisz że każda ładna leci na kasę a brzydkie już nie? błąd faceci zazwyczaj wychodzą z takiego założenia i albo się poddają albo od razu robią z siebie sponsorów

Gość taiwan xt
nawet jak ci się uda zakręcić jakąś panienke ,a nie masz czym się wyróznić z tłumu to będzie to chwilowa przygoda i napewno bez happy endu,dzisiaj babska sa tak zmaterializowane i pazerne na wszelkie luksusy ,ze na prawdziwa miłość bez kasy to możesz liczyć chyba jedynie w DPSie

Gość frggegrege
ojej jak juz dziewczyna nie chce sie z toba spotykac to znaczy ze jest glupia autorze? co to za podejscie?? chyba jestes troszke ograniczony w rozumowaniu relacji damsko meskich dlatego one tak uciekaja zastanow sie nas soba... przyczyna musi byc w twoim zachowaniu

Gość frggegrege
taiwan-> bzdury gadasz albo źle wybierasz dziewczyny gdybym tak podchodzila do sprawy dzisiaj mialabym bogatego meza, a wybralam faceta bez wyksztalcenia z biednej rodziny, oczywiscie mam znajome ktore szukaja bogatych facetow ale to wyjatki mysle ze odstraszasz kobiety takim podejsciem i przyciagasz te nieodpowiednie bo pewnie chce zrobic wrazenie na kazdej skoro masz takie podejscie do kobiet

a jak kobieta ma kase, mieszkanie i samochów i sama do tego doszła to też jest materialistką? nie można szukać kogoś do życia?

autorze... ludzie są różni, nie można się załamywać po 2 czy więcej "przygodach" :)

"ojej jak juz dziewczyna nie chce sie z toba spotykac to znaczy ze jest glupia autorze? co to za podejscie??" Może nie dlatego że nie chce się dalej spotykać tylko dlatego że nie potrafi powiedzieć tego wprost, blokuje gg, nie odbiera tel a potem wyskakuje z mordą? to niepoważne i dziecinne

Gość frggegrege
a ja za to znam facetow ktorzy szukaja bogatej laski z dobrego domu i co ty na to?? chodza po klubach i poluja na córeczki tatusiów jeden taki nawet zrobil jednej dziecko i zarzadal od ojca dziewczyny stanowiska kierownika w jego firmie, na co ojciec zamknal mu drzwi przed nosem inny moj kolega powiedzial mi ze jest zbyt leniwy na prace i liczy na to ze znajdzie bogata dziewczyne, skrupulatnie daży do celu i mierzy tylko w takie nie mow wiec ze kobiety to materialistki bo to wy faceci jestescie nie macie emocjonalnych wymagan, kobiety potrzebuja wiezi, milosci, uczucia a to cos wiecej niz tylko pieniadze!

Gość taiwan xt
wiadomo ,ze nie wszystkie są materialistkami,ale na dzień dzisiejszy 90 % napewno :-D a kobieta ,która do czegoś doszła tez raczej nie szuka gołodupca bo zawsze pozostanie cień watpliwości czy podobam mu sie ja czy moja kasa ? i tak jest i będzie i było ,a dyrdymały o bogatych księzniczkach i biednych książątkach nawet dla dzieci sie już nie nadają

Dareios - dokladnie o tym mowie często pisze do jakiejs ,sama mi podaje kontakt i uwaza chyba ze to wszystko z jej strony, probuje zacząc rozmowe ,czegos sie dowiedziec, a one nic jak świete krowy :O Zero rozmowy tylko AHA , OK , SUPER tak sie zachowuje 18-22 latka? czy moze 8 letnia dziewczynka?

Gość frggegrege
a ty jak bys sie czul przy bogatej dziewczynie?? no wlasnie... dlatego kazdy mierzy na rownie ze soba, a sporadyczne przypadki nie stanowia 90%!tylko 9 jak juz

Gość taiwan xt
takie pojęcia jak więzi czy uczucIa w dzisiejszym swiecie są już tak rozmazane ,że w praktyce to sie chyba już nie zdarza