Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

inaczej mówiąc tradycyjne podejście do związku: facet, głowa rodziny i żywiciel, kobieta - rodząca i wychowująca dziecko, zajmująca się domem itd. Bo wiesz, powiedzenie że jest się tradycjonalistą, to jeszcze mało - trzeba to dookreślić, bo jak na razie to tylko twoja pusta deklaracja.:)

"czyżbyś w tradycyjny sposób podchodził do modelu rodziny? coś w stylu; facet zarabia na dom, a kobieta siedzi w domu i wychowuje dziecko?" Na przyklad. Choc jednak preferuje kobiety niezalezne. Ale jesli chcialaby zajmowac sie domem i dzieckiem, to bym to uszanowal.

Gość Zuzanna Amelia & 19
najmadrzejszy - wiesz moze jak sie dalej potoczyly losy wszystkich czterech ?

tia.... i z jednej pensji utrzymałbyś rodzinę ..... no no... ambitny plan

Najpiękniejsza, bardzo mi inny nick przypominasz. Wyluzuj trochę bo kobiety ze wścieklizną macicy nikt nie będzie chciał🖐️

"mądralo moze dla ciebei tradycjonalizm = kobieta kura domowa, facet pan i władca, napewneo jednak nie znaczy to to samo co dla mnie " Ja akurat preferuje kobiety ambitne i niezalezne. I tradycjonalizm nie ma tu nic z tym wspolnego. Ja napisalem czym jest tradycjonalizm z mojej strony, jako faceta.

Gość Zuzanna Amelia & 19
23:24 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Najpiękniejsza, bardzo mi inny nick przypominasz. Wyluzuj trochę bo kobiety ze wścieklizną macicy nikt nie będzie chciał Panie sie znaja ?

"inaczej mówiąc tradycyjne podejście do związku: facet, głowa rodziny i żywiciel, kobieta - rodząca i wychowująca dziecko, zajmująca się domem itd. " Facet glowa i rodziny i zywiciel. Kobieta jesli chce to pracuje, ale kiedy zajmuje sie dzieckiem podczas okresu macierzynstwa wie, ze moze liczyc na swojego partnera w tym czasie, takze pod wzgledem fianansowym.

Lepiej być zawsze sobą... Czyli jakby teraz ktoś ciekaw był to nie chciałabyś go do siebie zrazić, ale z racji tego, że nie ma takiej osoby to piszesz co masz ochotę?

napisałeś? "Facet glowa i rodziny i zywiciel. Kobieta jesli chce to pracuje, ale kiedy zajmuje sie dzieckiem podczas okresu macierzynstwa wie, ze moze liczyc na swojego partnera w tym czasie, takze pod wzgledem fianansowym." dla mnei to mało, to tlyko jedna kwestia :)

Gość Zuzanna Amelia &19
najmadrzejszy - a co bylo "nie tak" z ta ostatnia ?

" 23:27 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe "tia.... i z jednej pensji utrzymałbyś rodzinę ..... no no... ambitny plan" no bez przesady, da się, ale normalna kobieta ma swoją dumę i nei chce być utrzymanką " Oj, marzycielka Jak urodzisz dziecko, to i tak przez jakiś czas będziesz na utrzymaniu faceta i musisz się liczyć z jego pomocą: i finansową i inną.... :) Nie szalej z tą dumą kobiecą, bo jeszcze nie raz będziesz musiała ją schować pełniąc rolę żony i matki :)

"taaa i meiskzanie na kocia łapę z 4 dizewcyzna z kolei, grzeszenei z premedytacją" Po pierwsze nie z 4 tylko z 3. Po drugie co ma wiara w Boga do mieszkania z kobieta? Zuzanna: po poltora roku stwierdzilem, ze to jednak nie "to" i powiedzialem prawde chcac zaoszczedzic jej czasu, zeby mogla sobie ulozyc zycie z kims innym. Nic nie bylo nie tak. Wszystko bylo w porzadku. Ale uczucie niestety wygaslo. Moze to glupio brzmi, ale tak bylo.

Gość no dobra to ja
napisz do mnie 31422208 jestem normalny i pragne powaznego zwiazku ze spokojna dziewczyna

Gość no dobra to ja
jesli oczywiscie nie bedzie ci przeszkadzac moja zla sytuacja rodzinna!!??

"tzn. proponowanie dziewczynie meiskzania na probe by ją "przetstować" jaka jest?" Nigdy nie zrobilem niczego podobnego. Caly czas nadajesz negatywne zabarwienie wydarzeniom, ktore w rzeczywistosci wygladaly zupelnie inaczej.