Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

23:39 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe "szacunek i specjalne traktowanie kobiet " tzn. proponowanie dziewczynie meiskzania na probe by ją "przetstować" jaka jest? Kurde, Ty piszesz na poważnie ?:D:D:D:D:D Bo np. ja bym każdej dziewczynie radziła "przetestować" faceta, zanim powie sakramentalne tak lub jeśli decyduje sie na jakiś.... dłuższy związek :D c zy jak go tam zwał

Gość Zuzanna Amelia & 19
najmadrzejszy - raczej to uczucie nigdy sie nie zapalilo. Za wczesnie bylo. Klin jest zawsze skazany na zaglade.

23:44 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe "Nie szalej z tą dumą kobiecą, bo jeszcze nie raz będziesz musiała ją schować pełniąc rolę żony i matki " owszem, ale nie będąc dziewczyną. Małżeństwo to wspólnota, moej jest twoje i wspieranei się wzajemnie. 🌻jesoo, jak powiesz jeszcze opowieść o dwóch połówkach tego samego jabłka to żygnę :D

Gość Zuzanna Amelia & 19
ciab - porada na pewno bardzo rozsadna ale raczej nie do zastosowania w katolickich srodowiskach.

oj Zuzanna, mieszkać, to nie oznacza od razu: współżyć seksualnie

"najmadrzejszy - raczej to uczucie nigdy sie nie zapalilo. Za wczesnie bylo. Klin jest zawsze skazany na zaglade." Nie, to akurat nie byl klin. Kliny u mnie nigdy nie dzialaly i zazwyczaj konczyly sie po paru tygodniach.

Gość Zuzanna Amelia & 19
ciab - a wiesz , ze o tym nie pomyslalam....... najmadrzejszy - te dziewczyny , z ktorymi mieszkales : wspolzyly z Toba czy tylko mieszkaliscie razem ?

Gość Zuzanna Amelia & 19
naj naj - wiecie ze pasujecie do siebie ? Zamieszkajcie razem. Bedziecie para klocacych sie staruszkow.

Gość Zuzanna Amelia & 19
Naj - a z ktora z tych dziewczyn bylo Ci najlepiej w lozku ?

Gość Zuzanna Amelia & 19
najmadrzejszy - w zwiazku potrzeba troche adrenaliny. Inaczej zaczyna byc mdlo, nudno i obojetnie. Facet jestes, powinienes o tym wiedziec.

23:51 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe ciab, nie badź naiwna Znam pary, które przed podjęciem decyzji o wspólnym życiu, mieszkały razem i nie współżyły, więc są różni ludzie, różna wytrzymałość.... najpiękniejsza - jeśli zawęzisz punkt widzenia, tylko do własnego punktu siedzenia, to mogą Ci wyjść błędne dane końcowe. Ja tam lubię od czasu do czasu uwierzyć w dobre intencje ludzi, zwłaszcza że mnie to osobiście mało kosztuje ;)

Gość Zuzanna Amelia & 19
00:06 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Gaski mnie nie interesuja. Tak myslalam.....

Gość Zuzanna Amelia & 19
00:07 [zgłoś do usunięcia] najmadrzejszy na swiecie Zuzanna A po co ci taka wiedza Nie mart sie. Nic groznego. Ja jestem bardzo spokojna, standartowa osoba.