najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 tylko przeciwsloneczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 czyli jednak nie przystojniak, a ja prawie się dałam dziewczętom nabrać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 no widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 no co prawda nei widzę ale neich ci będize ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 I chyba przed 40stka na okulary sie nie zanosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 spoko, ja cię przytrzymam przy monitorku i ci okulista wkrótce przypisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 mam swoja prywatna okulistke, ktora sprawdza mi wzrok na biezaco, wiec raczej z okularow nici, ew jakies korekcyjne na krotki okres;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mądralo, posiedizsz pare dni i nocy przed monitorkiem i po sprawie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 rozumiem, ze okulary to taki twoj fetysz? Czy po prostu chcesz mi zniszczyc wzrok?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 oj tam od razu fetysz, brunetów bez okularów też lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 to powodzenia w szukaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 tylko mądralińscy jasnowłosy maja pod górkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mądralińskiemu buźka się zamknęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 a po co chcesz rozmawiac z kims kogo uwazasz za pustego drania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet196cm Napisano Maj 20, 2012 milosci sie nie szuka ona sama sie znajduje nic na sile skarbie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 "a po co chcesz rozmawiac z kims kogo uwazasz za pustego drania?" żeby wiedzieć po czym poznać drania "milosci sie nie szuka ona sama sie znajduje nic na sile skarbie :* " inni mówią, że mozna tak czekać do śmierci, komu wierzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 no wiec juz sie dowiedzialas po czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet196cm Napisano Maj 20, 2012 jesli dalej nie bedziesz potrafila dostrzegac znaków typu pogadaj z nieznajomym spod nr gg 31422208 jesli bedziesz takie znaki ignorowac bo kazdy facet moze byc tym wlasciwym to nigdy nie znajdziesz mozesz pisac do usranej smierci na tym forum jak ci zle jak to bardzo ciezko znalezc jest kogos albo wziac sparwy we wlasne rece co ci szkodzi napisac ?? stracisz cos ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 facet, który nawet ni raczy nic od siebei napisac tylko podaje numer okazuje kompletny brak klasy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet196cm Napisano Maj 20, 2012 mam wrazenie ze jestes fiku mikuu i widzialem twoje zdjecie eh ludzie ludzie kiedy wy sie nauczycie czy znów chcecie zeby ludzkosc powtarzala klase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet196cm Napisano Maj 20, 2012 mam wrazenie ze jestes fiku mikuu i widzialem twoje zdjecie eh ludzie ludzie kiedy wy sie nauczycie czy znów chcecie zeby ludzkosc powtarzala klase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet196cm Napisano Maj 20, 2012 wykarz sie sercem anie wlasna pycha duma i zadufaniem moze i nie mam klasy ale ty nie masz serca dla ciebie liczy sie tylko opakowania i zadufanie w sobie inaczej nie pisalabys najpiekniejsza na cafe prawda jest taka ze takim zachowaniem rozsprzedajesz wszystko co masz najcenniejsze uczucie milosc dusze i tyle powodzenia fiku mikuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 brunet - piszesz od rzeczy :) nie widiząles mojego zdjecia i twoja charaktrystyka mojej osoby ma sie nijak do rzeczywistosci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ukueele2 Napisano Maj 20, 2012 najpiękniejsza, miałaś szukać faceta, a nie gadać z idiotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet196cm Napisano Maj 20, 2012 tak sobie to tlumacz prawda zawsze boli !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mnie nic nei boli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ponawiam pytanie konkursowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 ponawiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunet196cm Napisano Maj 20, 2012 fiku mikuu tu nie znajdziesz nikogo ja tez bo tu wiele kobiet ma niskie poczucie wartosci to jakas choroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach