Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca...praca...praca

W Polsce tak naprawde nie ma pracy!!!

Polecane posty

Gość praca...praca...praca

Nigdzie Ani w fabrykach Ani w biurze Ani w sklepach (których i tak nic nie idzie) Ani w hotelach i restauracjach Po prostu pracy w tym kraju nie ma, prace dostaje się po znajomości. I nie ważne czy masz wykształcenie podstawowe, średnie, policealne, zawodowe, pomaturalne czy wyższe.

masz 100% rację wiec warto wziąć sie za swój biznes

Gość Nieprawda. W Polsce jest
pełno pracy. Tak samo jak pracodawcow ktorzy licza ze w ramach wolontariatu, stazu czy przyuczenia pomozesz im sie dorobic za darmo...

Gość nie ma a nawet jest
"pracy w tym kraju nie ma, prace dostaje się" jak mozna dostać coś czego nie ma???????????????????

Gość nie ma a nawet jest
a może ta praca jest tylko dla normalnych ludzi?

Jak sie nie ma znajomości to trzeba otworzyć cos swojego najlepiej puszke tunczyka

Ja zbieram butelki i puszka. W sklepie 35 złotych za butelki na skupie złomu 30 złotych za puszki :classic_cool:

Gość iujhcccc
Taaaaa, jasne ... "w Polsce tak naprawdę nie ma pracy" - wszyscy ci co pracują, tak naprawdę tylko udają. Wszystkie firmy, fabryki i sklepy to tylko tekturowe atrapy.

Gość Looooser pomarańczowy
Jest praca, ale niewolnicza za 1 tys. zł.

No bez przesady... Zgodziłabym się, gdyby było napisane, że ciężko dostać dobrą, wartościową i dobrze płatną pracę. Ale że nie ma żadnej?? Nie, z tym się nie zgodzę. Jak do tej pory pracowałam w 3 miejscach i żadnej z tych prac nie dostałam po znajomości. Inna sprawa, że nie zarabiam kokosów, ale pracę mam. Poza tym na różnych magazynach jest mnóstwo pracy, tylko trzeba chcieć...

Zaraz wam coś opowiem Firma es system w Dobczycach, robi w urzędzie pracy (filii dobczyckiej) za pośrednictwem agencji pracy New Horizon castingi do tej pracy. Znajoma matki mojej koleżanki była na takim castingu 2 miesiące temu, po 3 tygodniach odeszła czy ją zwolnili i za te 3 tygodnie pracy nie dostała wypłaty a mija już drugi miesiąc. Oni dają tam co tygodniowe umowe na 1/4 etatu z dopełnieniem na cały. W alphie dobczycach pracownicy oddają po 200 złotych brygadzistce żeby ich nie zwolniła, ktoś nie odda, wylatuje.

Jest praca, ale niewolnicza za 1 tys. zł. hahahaha masz bawelne zamiast mozgu

Czarownica No jasne. Trzeba NAPRAWDĘ CHCIEĆ zapieprzać w magazynach na 3 zmiany za tysiąc zł ...

Jest praca, ale niewolnicza za 1 tys. zł. hahahaha masz bawelne zamiast mozgu pragne sprostowac, bawelna jest drozsza niz jego mozg :-)

czizas Jeśli tylko na to cię stać, to nie mam pytań franek jakim cudem ma prosperowac biznes osoby, ktora sama nie radzi sobie na rynku pracy? lec po otwieracz

bawelna jest drozsza niz jego mozg ale tez mozna z niej zrobic szmate do podlogi

Taka prawda. a ZS i Czizas to pewnie urzędnicy zatrudnieni przez Donka po znajomościach i udają gieroi. :D

czizas A kto powiedział, że sobie nie radzi ?? Ja np nie mam ochoty dorabiać jakiegoś wyzyskiwacza, dlatego pracuję na własny rachunek. Teraz to Ty leć po piwko dla mnie ;)

ale tez mozna z niej zrobic szmate do podlogi w szczegolnosci mozna z niej zrobic proteze mozgu :-) kwestia odpowiedniej obrobki, ilosc szarych komorek identyczna

Skończy Wam się sielanka jak będzie rewolucja w Polsce, ludzie się burzą. A wtedy pójdą pod urzędy i nakładą Wam po ryju.

Frankie, skoro uważasz, że lepiej siedzieć w domu z założonymi rękoma i czekać, aż forsa spadnie z nieba, to proszę bardzo... Czasy są jakie są. Mój chłopak pracuje na magazynie - owszem 3 zmiany, ale z premią ma 1700zł. Minus dojazdy ok. 200zł. Ok, może nie jest to zawrotna kwota, ale myślisz, że byłoby lepiej, gdyby siedział na kanapie przed tv i tylko narzekał? A rachunki to same się opłacą???

Ja np nie mam ochoty dorabiać jakiegoś wyzyskiwacza, dlatego pracuję na własny rachunek. czyli jestes wyzyskiwaczem bez znajomosci?

ZS przekonamy się jak będzie rewolucja.