Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z rozpaczona

Facet mnie zostawił bo nie robię orala

Polecane posty

Gość krotki nick
przeciez oral to nic zlego ani ochydnego. nie rozumiem czemu dziewczyny tego nie lubia. jakies zacofanie i tyle

Gość klarson
miał gość rację

Gość koszałek
Te, które nie chcą niech wiążą się z facetami o podobnych potrzebach, albo niech potem nie narzekają na faceta. Sprawa jasna od początku.

Gość dsfdghj
jak czytam takie tematy to ciesze sie ze mam normalnego chlopaka, nie wymaga ode mnie ani anala, ani orala

Gość klarson
miał racę

Gość bhamber
dsfdghj -> znaczy z PIS-u?

Gość dsfdghj
zebys wiedzial oblesny ruchaczu 🖐️

Już się zleciały te muchy z obślinioną mordą - no, na kolana i obciągać PANU druta!

Gość Peezda
A co byś zrobiła gdyby on powiedział, że nigdy w życiu nie będzie sprzątał w domu?

Jak ona nie chce minety a on loda, to spoko, ale może no chce loda ona tego nie lubi i nie chce. Ona chce się przytulać i spac pod jedną kołdrą? On tego nie chce i nie lubi.

Gość krotki nick
oral anal to podstawa. spusty na twarz i do buzi lub dupci to podstawa.

Gość bhamber
dsfdghj -> z takim słownictwem to ty raczej do PO należysz. Ale podobno przeciwieństwa się przyciągają.

To się, Mariiika, szuka kogoś, kto da nam 100% i komu my możemy dać z siebie tę stówę, bez narażania się na takie sytuacje. 🖐️

No własnie, on ja zostawił bo nie chciała i nie bedzie chciała orala. Prosta sprawa jak DRUT!

Nie warto rozpaczac po takim gostku...Moj obecny partner juz na poczatku naszej znajomosci powiedzial mi,ze nie robi minetki bo ma traume po poprzedniej partnerce ktora co tu duzo mowic niespecjalnie dbala o higiene:/ Jakos go nie zostawilam z tego powodu bo czy warto rezygnowac z czlowieka dla czegos takiego?Po pol roku sam zdecydowal sie ze chcialby sprobowac i tak mu sie to spodobalo ze moglby to robic zawsze gdy sie kochamy.Moze podobnie byloby w twoim przypadku?Moze gdybys sprobowala tez by ci sie spodobalo a lykac przeciez nie musisz...

Gość odwrotny
drogie dziewczynki, nauczcie sie dobierać sobie facetów w łóżku a nie chodząc do kina i gledzac o miłości. Nie wszyscy faceci lubią jak sie mu ciągnie pale, takich jest jednak mniejszość. Co wcale nie znaczy że taki koleś nie lubi minetki, wrecz przeciwnie. wytłumacze to tak - takiego podnieca kobiecy orgazm a więc zrobi wszystko zeby ona do tego doszła. dla doświadczonego facia taka dziewczyna co sie rwie do loda jest podejrzana - może oznaczać że ma niskie libido i maskuje to lodami i seksem na żyrandolu:-D

Gość looola11
odwrotny ---> DOOBRE !!