Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek22

Praca jako kasjerka w supermarkecie

Polecane posty

Gość kwiatek22

od jutra zaczynam nigdy nie pracowałam w sklepie czy obslugi kasy łatwo sie nauczyc? w ogóle czy tylko kasa jest obowiązkiem kasjerki czy jeszcze cos innego? prosze was dziewczyny o jakies rady chce dobrze wypasc

Gość a kieszenie jak ocean
przy kasie innych rzeczy nauczyć da się

Gość sonpex_karite
wszystko zalezy od zasad panujących w sklepie w jednym będziesz tylko siedziała na kasie w drugim bedziesz musiała i siedziec na kasie i wykładac towar a w jeszcze innym ( ja w jednym małym tak miałam ) zajmowałam sie sprzedaża, zamawianiem towaru, fakturami ale tylko ja prowadziłam cały sklepik szefowa przyjeżdżała sporadycznie. W dużych sieciach bedzie to praca na kasie i przy wykładaniu towaró. Tak przynajmniej jest u nas.

Gość kwiatek22
ja bede pracowac w intermarche a obsuga kasy fiskalnej to trudna sprawa??

Gość obslugi kasy fis
nauczylam sie w jeden dzien, gorzej z kodami, na poczatku ciezko je zapamietac, ale pewnie bdsz miala sciage. jw, albo tylko siedzenie na kasie albo rowniez wykladanie towaru, w duzych sklepach zamawianiem towaru fakturami itd zajmuje sie kierowniczka sklepu

Gość sonpex_karite
No zależy czy jesteś ...pojętna.. nie uważam zeby to była filozofia po 2 dniach pracowałam sama a po tygodniu znałam już większośc kodów na pamięc. Są różne kasy i kwestia to tylko spaiętać bądź spisac sobie różne przyciski i już:) spokojnie dasz sobie rade... ale sa też takie aparaty co to maja po kilka stów manka na koniec mies lub tez gubią się .. poczatki nie należa do najłatwiejszych ale wszystkiego idzie się nauczyć powodzenia!