Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrypanezycie

wyrzucony z pracy

Polecane posty

Gość zrypanezycie

jak se radzicie z porazką kiedy wam pracodawca po dniach probnych w pracy dziekuje, wrecz wygania? nienawidze tego uczucia wrecz mam ochote schowac sie pod ziemie...

Gość miła od dziś
a skąd cię wyrzucili i dlaczego? przykro mi...

Gość zrypanezycie
nie wyrzucili bo jeszcze nie bylo umowy ale mialem tak pare razy ze pod dniach probnych dziekowali mi, "oddzwonimy". dzisiaj ide na rozmowe o prace i pewnie znowu tak bedzie, a ja jestem slaby psychicznie i nie nawidze tego uczucia....

Gość branja brink
wczoraj po 9miesiacach moja podopieczna znalazla sobie nowa opiekunke...nie wyjasnila mi nic.bylam zalaamana,caly dzien wylam. a dzis o 6 rano telefon, zebym wracala bo tamta sie nie nadaje! jestem happy:) glowa do gory, w koncu sie uda:)

Gość już wszystko wiem
ja bym nie wróciła!

Gość prosto_z_mostu
już czuję co to za firmy i szefowie, zero klasy, po prostu wykorzystują ludzi na parędni i biorą kolejnych, jaka to była praca?

Gość prosto_z_mostu
do tej opieki też bym nie wróciła, nie byłaś dobra a teraz już jesteś?, uraziłoby mnie to a ta się cieszy

Gość zlosliwa henryka
moze z jakiegos powodu cie nie przyjmuja na dalszy okres? :P moze po prostu jestes kiepski... inna sprawa ,że teraz pracodawca woli oszczedzac na zusach, srusach i podatkach i zatrudniac kolejne osoby na probę.

Gość Ja takich prac nie biore wiec
nie ma problemow. Jak mozna pracowac na probe bez umowy?!

Gość branja brink
pewnie ze mnie cieszy, bo szukalam pracy pol roku..jakiejkolwiek a jestem magistrem fil.polskiej.i mam dziecko na utrzymaniu. postepuje bez ambicji, powinnam sie uniesc honorem i powiwedziec pocaluj mnie w dupe, zwlaszcza ze podopieczna jest chora na Alzheimeta, i schizofrenie, zlosliwa, poniza mnie, wyzywa, czasem uderzy.ale ja potrzebuje pieniedzy i nie mam wyjscia, stad moja radosc ze dalej mam te robote.

tylko pamiętaj że za dni próbne także należy ci się wynagrodzenie, nie daj się robić w wała

"pewnie ze mnie cieszy, bo szukalam pracy pol roku..jakiejkolwiek a jestem magistrem fil.polskiej" Tak to jest jak się idzie na nierynkowy kierunek.

Gość branja brink
DOKLADNIE, ZMARNOWALAM 5 LAT!!! poszlam na polonistyke bo kocham literature i zawsze chcialam uczyc.Zamiast spelniac dziecinne marzenia trzeba mi bylo isc do zawodowki i uczyc sie jakiegos potrzebnego fachu, chocby fryzjerstwa. Zgubiły mnie "ksiązki zbojeckie", jak Wertera buahahha:d

niekoniecznie zawodówki, ale mit że najważniejsze jest wykształcenie to totalna bzdura. ludzie zmyleni tym porzekadłem poszli na jakiekolwiek studia, a potem zdziwieni że nikt nie chce magistra. to nic że magisterka dotyczy wędrówek małp wąskonosych, a na rynku potrzeba analityków lub tłumaczy, oni mają magistra i praca powinna się należeć jak psu zupa...

Gość branja brink
praca powinna nalezec sie kazdemu! jest podstawowy, konstytucyjnym prawem czlowieka - i jest konieczna do zycia.