Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klknnipi

Chłopak zaczął mnie zauważać, gdy

Polecane posty

Gość klknnipi

zaprosiłam go na facebooku, a zaraz potem wycofałam zaproszenie ( nie wiem czy zignorował czy nie zdążył przyjąć czy co :P ) , teraz widze ze chyba chce mnie poznać ale na face już nie zaprasza:P wodzi oczami, podchodzi ale tylko gdy jestem z kims kogo zna... hehe ;)

Gość kluska und kopytko
spadac gownazeria do nauki!!! chodzi, nie podchodzi zaprasza, nie zaprasza chce ale nie chce... co ty ? 13 lat masz?

Gość migrena dupy
hehehehe hehe

Gość klknnipi
jakie przyglupy z was,masakra

Gość marrrrika
nie zesraj sie autorko

Gość taka prawda ona
ten temat dowodzi ze największym przygłupem tutaj jestes typoza prawwikiem91 oczywiście ;)

Gość klknnipi
napisala stara baba :D

Gość pacyfikator to jest
kurwa nie zesrajcie się z tymi fejsami:o co te dzieci teraz mają, już nie liczy się realne życie, rozmowa, gesty, tylko jakiś jebany fejs-zbuk. Co za czasy🖐️

Gość marrrrika
autorka jest starą baba?i obsługuje fejsbuch?a ten kolo to stary dziadzio i zwrócił na nia uwage w aptece gdy kupowała leki na osteroporoze i parkinsona?

Gość kluska und kopytko
hehe pacyfikator, poczekaj chwile - niedlugo konto na fejsie bedzie "de mode" - szkoda,że tylko dlatego, że brak konta bedzie"trendy";) a nie dlatego,że ludzie zmadrzeja...

Gość klknnipi
pacyfikator to jest od czegos trzeba zaczac🖐️ marika chyba chcialas zablysnac inteligencja ale coz :D:D 🖐️

Gość pacyfikator to jest
no właśnie nikt nie będzie miał, bo tak modniej:o ja tam rozumiem, mają, piszą, wrzucają zdjęcia- a niech mają. Ale jak po raz setny czytam topik w stylu "zmienił opis na gg- kocha mnie?" to mi ręce opadają...

Gość marrrrika
ciebie i tak nic nie przebije:)i twoich życiowych tematów które budzą powszechne zainteresowanie i szokuja niesamowicie pewnie na info już o tym mówią wielka miłość staruszków z fejsbucha połączyła ich emerytura leki choroby i czekanie na nieuniknione....

Gość klknnipi
hahah staruszkow?:D a z reszta,spierdzielaj jak cos nie pasi. moj temat,o wpisywanie nikt cie nie prosil.

Gość marrrrika
widac jakie pojebane muły bagienne pisza i bezmuzgie jeti kurwa co za oszołomy jeszcze życie im da popalić jak głomb problemów nie ma to zabaczy

Gość marrrrika
sama spoierdalaj do takich samych głombów buców i tłuków jak ty kurwa wypierdalaj i nie zaśmiecaj świata

Gość klknnipi
innym tonem gdy do mnie mowisz :) chyba sie przeliczylas zgorzkniala babo

Gość zaraz potem wycofałas?
tz ile po tym?

Gość klknnipi
jakis dzien po :)

Gość marrrrika
nie jestem babą pewnie jestem młodsza od ciebie a ty mimo że w kwiecie wieku masz kurzy móżdzek

Gość klknnipi
haha mlodsza a taka glupia? no nie sadze... :) inteligencja tez nie grzeszysz. naucz sie czytac ze zrozumieniem:D

Nie zaczął zauwazac tylko zastanawia się czemu go zapraszałas na fb Nie wodzi wzrokiem tylko boi się o własne życie lub zdrowie, bo myśli ze masz na jego punkcie obsesję

Gość marrrrika
a gdzie wyczytujesz moją inteligencje idiotko załóż jeszcze pare tematów tak inteligentnych jak twój w stylu przegrałam życie-fejs mi nie działa smutno mi -on mnie olewa przegrałam życie-mam zatwardzenie spuścił mi się na ryj-czy mnie kocha co za dałn

Gość klknnipi
nie no zarty sobie robisz:P ale widac ze chyba chce poznac, skoro sie czai zeby zagadac i jak ma okazje to zagaduje do mnie

Gość cytryna i gruszka
Jakbym ja wiedziala jak sie nazywa moj obiekt albo chociaz skad jest albo kojarzylabym jego znajomych to juz dawno zaczepilabym go na fb o ile by go mial A tak to chlopaka widzialam 3 razy w zyciu i nie moge go zapomniec I gdzie go tu zaczepic?? jak jest czlowiek zagadka Chodzby jakis sygnal dac no nie ma jak Jak taki beznadziejny fb ma pomoc to dlaczego nie

Gość marrrrika
możliwe widac że to jakiś niedorozwój swoją drogą ja te 3-4 lata temu miałam więcej ojeju w głowie

Gość klknnipi
prymitywko wypad stad