Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibic gały

Euro 2012

Polecane posty

Gość kibic gały

Biadolenie. Ogólnie większość Polaków tylko biadoli. Drogi złe, stadiony bez rewelacji, strefa kibica do kitu. Na ostatnim Euro byłem na meczu PL w Klagenfurcie w Austrii. 1. Miasto - przy Klagenfurcie Siedlce i Ostrołęka to metropolie. Tamto miasto to zadupie bez kibicowkiej infrastruktury 2. Zero knajp. Jakieś okienka z bogwurstami, zapiekanki, przyczepy kampingowe chyba jednem McDonalds i pizzeria 3. Kible tylko w toytoy. 4. Parkingi na zaoranych polach, łąkach 5. Stadiom. Żenada. Czegos takiego nie widziałem na tak wielkiej imprezie. Stadion Korony Kielce przy nim to Maracana. Umiejscowiony na środku pola kukurydzy. Dookoła zero infrastruktury. Przerobiony na czas Euro z kilkunastotysięcznika na trzydziestotysiecznik. Góra dobudowana z rurek od rusztowań. Jak ludzie wstawali, skakali i klaskali miałem wrażenie, ze to wszystko runie. 6. Sklep kibica z gadzetami. Naczepa od tira z odsłonietą burtą i metalowymi schodami przed nią. Po godzinie zabrakło wszystkiego. 7. Strefa kibica. Wygrodzony placyk przed powiatowym domem kultury z ustawionymi kilkunatsoma stołami do piłkarzyków. W okolicy morze namiotów i budek jak pod pałacem kilka lat temu z podrabianymi koszulkami i gadzetami. Reasumujać jedynym plusem tej mieściny był dojazd autostradą. Jakby coś takiego było w PL to byłby lament i trwoga i rząd do dymisji. Osobiście wolę polskie miasta, z pieknymi stadionami, ze swoją historią, starówkami, centrum, knajpami - niż zadupie ale Klagenfurt z polem kukurydzy, na które można dojechać autostradą.

bo sfustrowane polactwo sarmaci i szlachcyce nic nie robic a wszystko miec by chcialo a ze nie ma to narzeka zesra sie w gacie i ma do wszystkich pretensje ze smierdzi

czego nie można powiedzieć o żydostwie i ziomkach z diaspory. moja tania żydowska żonka, bierze do dzioba za 20 deko podwawelskiej. jest ktoś chętny???, bo mi burczy w brzuchu. dla zainteresowanych fota głębokiego gardła