Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JNataliaaa

Poznam ulegla les

Polecane posty

Gość JNataliaaa

;)

Gość Uroczy Roman
Jeszcze w takim miejscu. Przecież masz portale dla odmieńców, gdzie występują tylko takie osobniki, jak Ty.

Gość JNataliaaa
Jaki facet ? :o

Gość Uroczy Roman
Do diabła z Tobą Natalia. Idź na portale dla odmieńców. Nie pierdziel, że nie jesteś odmieńcem. Gdyby tak było, to nie istniałyby portale, które segregują ludzi ze względu na seksualność. Związki tworzone przez jednopłciowych są zbędne i bezużyteczne. Całkowicie bez sensu. Mogłyby nie istnieć i nie byłoby to żadnym uszczerbkiem dla istnienia ludzkości. Wasza egzystencja w świecie, w kontekście zachowań seksualnych, jest całkowicie zbędna i bezproduktywna.

Jakie to niskie kiedy inni ludzie maj tak niską samoocenę, że muszą obrażać i poniżać innych. To nie zaleczy waszych kompleksów.

Gość Uroczy Roman
Pewnie, że tak jest. Istnienie albo nieistnienie homoseksualizmu niczego nie zmienia w świecie.

Gość ffffffffffttt
Czateria.pl albo fille.pl portali dla les nie ma w PL , tzn ja takich nie znam :O kiedys szukałam dziewczyny bi i znalazłam...ale setki zboczonów koniobijców, żonkosi i psycholi którzy podszywają sie pod kobiety i wyludzają zdjecia