Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniadqwdqwd

Byłam niedawno w Niemczech i Niemki wcale nie sa takie brzydkie

Polecane posty

Gość aniadqwdqwd

jak wszyscy mówią .. wcale nie wszystkie są wielkie itd.. niektóre całkiem ładne były ,a nawet pare piekności widziałam no i ubieraja sie generalnie z wieksza fantazja niz Polki

Gość tak jest!
Dostali nowe geny po Włochach, Jugosłowianach, Turkach ;)

Gość aniadqwdqwd
albo też czasem widziałam grupki angielek na wakacjach choc w anglii nie byłam i też wam powiem ,ze brzydul samych nie widziałam ..niektore całkiem atrakcyjne byly

Gość aniadqwdqwd
wiec mysle ,ze to raczej mit ,ze uroda zalezy od narodowości. w każdym narodzie znajda sie te ładniejsze i brzydsze . nie ma tak ,ze gdzies przyjeżdzasz i sa same piekności lub brzykie

zaraz ci napisza, ze to nie byly niemki tylko polki, turczynki, francuzki itd. na zakupach :D ale jestem tego samego zdania mieszkajac tutaj. Widuje to wiele, wieeeele ladniejszych, zgrabniejszych i lepiej ubranych dziewczyn niz w Polsce. (obojetnie jakiej narodowosci, tu jest fajna mieszanka)

Gość aniadqwdqwd
ja nie wiem czy ładniejszych jak w Polsce ,ale szczerze mowiac nie widziałam jakiejś wiekszej roznicy w ,,poziomie" urody zreszta nie rozpoznałabym Niemki czy angielki na pierwszy rzut oka owszem niektore sa bardzo zaniedbane , zle ubrane i otyłe ,ale naprawde wiele jest fajnych dziewczyn

Gość aniadqwdqwd
widziałam tylko róznice w ubieraniu sie. te bardziej zadbane niemki sie lepiej ubierały od zadbanych Polek

''owszem niektore sa bardzo zaniedbane , zle ubrane i otyłe ,ale naprawde wiele jest fajnych dziewczyn '' tak samo jak w Polsce i gdziekolwiek indziej na swiecie. Nie ma reguly na to moim zdaniem.

Gość głupia sytuacja
oczywiście, że Niemki są piękne, kto w ogóle wymyślił, że jest inaczej?

Gość odezwała się
gebelska morda :D