Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

poczytajcie jaka jestem glupia

Polecane posty

Gość komiks

kochalam staralam sie troche zawiodlam iskepiscilam sprawe ale chcialam walczyc o zwiazek ktory uwaga od dawna od zawsze nie mial racji bytu na poczatku sie zauroczyl byl fan bo ma kogos obok siebie jest seks troska itd wtedy nieczego nie oczekiwalam nie wymagalam bo go lubilam gdy zaczelo sie robic powaznej zamieszkalismy razem zaczely sie tez codzienne problemy jemu przestalo sie to podobac bo on chcial sielanke pamietam jak mowil ze zwiazki jego znajomych sa idealne ze sie nigdy nie kloca i zawsze dobrze bawia facet ma 34 lata i jest niby inteligentny:-) ale byl ze mna chodz juz nie mowil skarbie maluszku itd stwierdzil ze mam sie tak zachowywac zeby mogl znow tak mowic o co mam zal? o to ze dawno juz wiedzial ze nie poczuje tego co kiedys a byl ze mna i tylko dlatego ze dawlam mu w kosc domagajac sie czuc to zaknczyl tak tkwilby w tym z czystej wygody. a ja bylabym zbyt slaba i zakochana by odejsc. On dzis twierdzi ze on w to wszystko wierzyl ale teraz juz nie wierzy w ta relacje mija 7 miesiac od rozstania dopiero niedawno dal juz mi spokoj okreslij sie jasno ze jestem kolezanko wczesniej dawal inne sygnaly. potrafi dzis napisac odczep sie ode mnie i nie zawracaj mi tylka (pisalam mu czego sie dowiedzialam) przykre to wszystko mam znajomego ktory spotyka sie dziewczyna 6 miesiecy pytam sie go czujesz cos do niej..... on mowi fajna jest ale mnie nie porywa a tak jego dziewczyna juz zakochana wkurwia mnie ta wygoda facetow ma co bzykac itd

Boże, i Ty skończyłaś jakąś szkołę ? Nie chce mi się tego czytać :P

Gość komiks
no nawet studia ale jak sie wkurzam to tak pisze hehe sorki

Tak, to nawet sms-ów się nie pisze, jeśli masz do kogoś odrobinę szacunku :P A studia, pewnie licencjanckie :P

Gość marlboro, ale nie pale
Mezczyzni tez kierujs sie wygoda czasami-tak jak zdecydowana wiekszosc kobiet-ktore chca bogatego i uczynnego chlopa. A ze czesto jedyna rzecza ktora potraficie robic jest owe "ruchanie" to prestensje trzeba miec do siebie. Ani nie ma z wami o czym pogadac, nie ugotujecie, nie posprzatacie, nie zaplacicie za siebie. Tylko fochy poyraficie strzelac.

Gość wygadana
marlboro chyba nie poznałeś tej właściwej dla siebie kobiety.. Na dobre decyzje nigdy nie jest za pozno.