Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleraaaaaa

Współlokatorka słucha głośno metalu! co z nią zrobić!

Polecane posty

Gość choleraaaaaa

mówie jej załóz słuchawki a ona ze słuchawek to nie to samo że mam jej dac spokój a jak sie nie podoba to sie wyprowadzić, bo ona była tu pierwsza. :( nie słucha jakoś ogłuszajaco głośno ale na tyle głośno że to słysze :( i potrafi słuchac bez przerwy 6-8 godzin dziennie :( co z nią zrobić nie można jej wytłumaczyć bo jest zbyt zamknięta w sobie i jej jedyna odpowiedź to spierdalaj :( I jak ja sie mam z nia uczyć do sesji? z dzxwiękami tego typu słyszanymi w tle: http://www.youtube.com/watch?v=U1K-H9uAbGw :(

Gość choleraaaaaa
buuuuuuu 😭

Gość szz
I dobrze, odchamisz się troche przy dobrej muzyce.

Ja to bym się z nią dogadała :D, ale wiem co czujesz. Moja współlokatorka słucha na całą pizdę Tiesto club life... :( a że to jej głośniki i fakt że była tu pierwsza całkowicie uniemożliwia mi podjęcia jakichkolwiek prób zwrócenia jej uwagi. Ale poza tym, dobrze mi się z nią chleje. Pogadaj z nią delikatnie, poproś ją. Może to pomorze

Gość jaebjee ha ha ha ha ha
nie, to nie pomorze, to mazowsze :classic_cool:

Gość choleraaaaaa
ale ja nie musze sie odchamiac tak czy inaczej wole iron maiden albo ac/dc niż takie coś poza tym sądze ze nawet wy dostałybyście kurwicy słyszac do 8 godzin dziennie :D kurva mam isc do parku sie uczyć do sesji bo ona se chce muzyki słuchac? ona nie chce ze mna gadac. nie chce. ona zachowuje sie jakbym ja miała na imie spierdalaj.

Gość o bożełe
mogę się zamienić, bo sama słucham metalu to bym się z nią dogadał :classic_cool: w zamian oferuję fankę techno, trance i hardstyle'u :o

Gość choleraaaaaa
no zalezy jakim metalu

Gość o bożełe
dogadała* kac nie sprzyja pisaniu na kafetełe :classic_cool:

Gość choleraaaaaa
nie bede jej nic kupować, bez przesady cholera :classic_cool: zreszta i tak by nie przyjeła, bo nie lubi słuchawek, durny pomysł.