Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Owoc maliny

Wymyśliłam fajny sposób na... (co o nim sądzicie?:P)

Polecane posty

...facetów którzy chcą mieszkać z kobietą bezterminowo bez ślubu. Czyli np. facet proponuje zamieszkanie ze sobą razem a później przez lata się nie oświadcza i wszystko jest tak jak było. Mój sposób: Wprowadzić termin np. zamieszkamy razem ale tylko na np. 2 miesiące(albo inny okres czasu) a po tym wyprowadzka Najlepiej by było zamieszkać z facetem już PO ślubie ale żeby odeprzeć argumenty (jakie one by nie były:D) że niby "trzeba się poznać od drugiej strony" itd. to można tak próbnie zamieszkać. Czy któraś z was wpadła na podobny pomysł?:P

Gość moze zamieszkac dopiero
w narzeczenstwie? rozne sa teorie, a praktyka swoje:)

KIEPSKI POMYSŁ.. mam powiedzieć facetowi "mieszkasz u mnie 2 miesiące, a jak się nie oświadczysz to spierdalaj"? nie będę się prosić o pierścionek ani szantażować nikogo, trzeba samemu wyczuć moment żeby rozmawiać o ślubie, właśnie po tym "poznaniu się" kota w worku nie kupię, dzięki

Nie chodziło o szantażowanie...chodziło tylko o sprawdzenie np.2 miesiące->wyprowadzka->wszystko wraca do stanu z przez zamieszkania ze sobą...bez żadnych fochów że nie ma ślubu

owoc maliny - wypróbuj sama i się przekonasz.. oświadczyny dla mnie to ma być spontan, tak żebym się nie spodziewała, po co mi mieszkanie z facetem 2 mce? myślisz że tak dokładnie go poznasz po tym krótkim okresie? wątpię wgl ile masz lat?

Gość moze zamieszkac dopiero
mysle, ze narzeczenstwo jets dobrym momentem, ale ogolnie nic na sile i obie strone musza chciec:)

wgl ile masz lat?-> 150 jak wampir z sagi Zmierzch :E Nie nie poznam, nie pozna się nawet po ślubie. Chodzi o to żeby sprawdzić bardziej widoczne przyzwyczajenia:)