Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasyonat

czy kobiety zwracają uwagę na samotnych facetów budujący własne domy

Polecane posty

Gość pasyonat

po wielu godzinach pracy spędzają wszystkie weekendy na własnej budowie , upaprani w zaprawie cementowej budują własne domy i nie mają czasu na dyskotrzaski i podrywanie laseczek , czy laseczki boją się takich facetów a może bardziej boją się mycia okien w domach tych absztyfikantów ?

Gość jezeli ktos umie odpowiedziec
Jeżeli taki delikwent byłby dobrym człowiekiem to czemu nie. Z tym, że nienawidze pedantów.

Gość 666kaja
Oj mam takiego kumpla i w czasach gdy byłam jeszcze wolna strasznie ubolewałam że nie moze między nami zaiskrzyć, bo chłopak był robotny i naprawde życiowy! Niestety wizualnie nie odpowiadał moim koleżankom a Bóg mi świadkiem, że próbowałam go swatać! Niestety mało które panny doceniają takich facetów!

Gość asda4324
Tacy faceci są zwykle doceniani po tak zwanym facie. Jak laski się zorientują, że ci wszyscy lalusie i dyskobywalcy to zwykle gołodupcy albo goście o umyśle 15latka i braku jakiejkolwiek ochoty na zakładanie rodziny zaczyna się wtenczas szukanie właśnie tych "poukładanych, rozsądnych i życiowych". Jeżeli taki ma szczęście to wcześniej zakręci się wokół niego jakaś rozsądna kobieta, która wie, jak odróżnić perłę od wieprza. Jak nie szczęścia to niestety jest podatny na podrywy takich panien co to się wyszalały a teraz szukają jelenia. Na szczęście łatwo takie odróżnić - wystarczy poznać jej znajomych, zainteresowania, pasje oraz rodzinę i ogólnie "CV". Przeszłości się nie ukryje bo ona kształtuje to jacy jesteśmy tu i teraz. Tak czy inaczej - tak - zwracają - problem polega na tym, że takich facetów jest mało i takich kobiet też. Kwestia , żeby takie 2 rodzynki spotkały się - a to nie takie proste gdy wokół tłumy chamstwa i prostactwa.

Gość ilona 9949
napewno nie ma takich na babskich forach