Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonananananan

zostawił mnie chłopak :(

Polecane posty

Gość ilonananananan
ilonananananan, Ty przynajmniej jesteś zdrowa a tobie coś dolega?? :( choroba?:(

Gość unhappy girl
Wspominałam już o tym.

Gość ilonananananan
no wspomniałaś... Wybacz ale idę spać. Jutro go zobaczę...chociaż co z tego... musze się ogarnąć, życzę Tobie tego także. Powodzenia.

Gość unhappy girl
Nie musisz się z nim widzieć, nie wiem po co Ci ten masochizm, chcesz dalej słuchać że Cie nie chce ? Ja przynajmniej nie płacze po swoim i nie poniżam się zasypując go wiadomościami. Człowiek powinien mieć swoją godność. Jeśli Ty nie będziesz się szanować to on tym bardziej nie będzie.

Gość midi eieren
Ilona, unhappy g. ma rację, niepotrzebne Ci te spotkania. Tylko jeszcze bardziej się pogrążasz w żalu i rozpaczy. A pomysł odnośnie antydepresantów uważam za bardzo dobry !!! Gdybym wiedziała o nich gdy przezywałam to co Ty teraz od razu pędem poleciałabym po nie. Nie warto dla tego gnojka tak męczyć się. Wyobraź sobie jego minę, gdyby zobaczył Ciebie uśmiechniętą, spokojną po jakimś czasie ( nie musi wiedzieć ze dzieki tabletkom) i mającą na niego zlew. I idź na studia kobieto! Sama w siebie musisz zainwestować. Unhappy ty również pomyśl o sobie!

Gość ikakan
też spotkalam debila , cholernego pojeba co mnie chcial ponizac i wyladowywac na mnie swoje frustracje . naszczescie zrouzmialam co za kurwa z niego. i teraz ma nowa laske, duuuuuzo brzydsza ode mnie i widac tez ze nie szczegolnie madra:) jestem zachwycona i mam nadizeje ze ona i kazda inna bedzie nim pomiatac i go zdradzac jak on mnie!:) debili winni kastrowac.

Tych facetów to za jaja i powiesić. Mnie 3 tygodnie temu zostawił chłopak po roku związku pisząc,ze nie chce mieć dziewczyny,która mu nie ufa. Mimo,ze to właśnie on zawalił moje zaufanie zamiast się postarać czy cokolwiek wolał zerwać mnie dwa razy nie trzeba mówić nie chce to nie. Więc czuje się w tej sprawie zwycięsko ,nie warto przejmować się i płakać chociaż bardzo ciężko. Akurat mój eks wybrał kolegów i przy okazji zaczął się wysmiewac z innych mimo,ze wcale nie jest tym za kogo się uważa. Takich lepiej omijać szerokim łukiem.

Gość gość
Zdaje mi sie ze ich wszystkich laczy tylko jedna rzecz..... sa baranami z zodiaku

Gość gość
Znam ten bol po odrzuceniu......ja jednak nie poddałam się i zrobilam wszystko żeby go odzyskać. I odzyskałam:) zamówiłam nawet rytuał miłosny na stronie http://magicznerytualy.pl i niedlugo potem facet byl znowu moj.

Gość gość
A po jaką cholerę ty do niego piszesz i błagasz? Dziewczyna opanuj się!! Złamał reguły związku i zainteresował się inną dziewczyną to tak jak zdrada i nie powinnaś sobą pomiatać tylko szanować. Oczywiście bym się rozryczała jak ty ale próbowałabym się nie odzywać i oczekiwałabym ze się odezwie i że zatęskni ale jak nie to nie. Mi pomógł płacz, alkohol- chociaż nie jestem dumna, i mama trochę pomogła... Muzyki najgorzej słuchać z radia jak leciało w pracy, ale wytrzymałam i nie umarłam. Pomogły mi książki bo wchodziłam w inny świat i zapominałam. Trzymaj się kochana i najlepiej się nie odzywaj i nie spotykaj bo będzie gorzej :* ;)

Gość gość
Ból jest ogromny i Ty również to czujesz, wiem o tym z własnego doświadczenia, ale to nie minie z dnia na dzień, czy z miesiąca na miesiąc. Potzreba na to więcej czasu. Ja żeby się nie męczyć zamówiłam urok miłosny na http://magicznerytualy.pl i odzyskałam ukochanego. Aczkolwiek czasami lepiej przecierpiec trochę czasu niż na siłę kogoś odzyskiwać.

Gość gość
Zostawił mnie facet. Powiedział, że odezwie się za rok w czerwcu 20. Tłumaczył się iż nie ma czasu , że ja tez nie będę mieć czasu. Cholera jeszcze się mnie zapytał czy zezwalam mu na to. Raz stan euforii a potem negatywne emocje, które przenoszę na bliskich. Zakochałam się tak pierwszy raz. Kurcze ja chciałam do niego wrócić, ale on nie chciał. Musiałam to zmienić. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl – podziałało: ) znow ejstesmy razem.

Gość gość
A ja z kolei jestem z moim facetem 3 lata.... Mam aniola cierpliwosc niechce mu sie do roboty, studia zaczal olewac bo stwierdzil ze zmieni uczelnie a nie jest pewne ze sie uda. Bieda jego rodzina. Kuzwa... Chce dla dziada dobrze i mu marudze... Chyba nie musze zachowywac sie jak nastolatka i go rzucac na 5 min by pojal ze trzeba dbac o swoje zycie...xD. Fakt mowi ze chce slub i wogole ja poprostu za bardzo chyba marudze i tak po wakacjach wynajmiemy cos ale ja powiedzialam mieszkac z narzyczonym. To dobry czlowiek jestem mu wierna kocham, ale czasami.... Przyslania to moje zmeczenie jego odpalami... Dziecinnymi.. Mama chyba ma racje to duzy chlopiec poczekam z 2 -3 lata skonczy studia spowaznieje wtedy wesele haha... Dobry czlowiek wiele razem przeszlismy nie jest to zwiazek oparty na kwiatkach i czekoladkach ale wspolny! Trudzie i przyjazni... Czasami mam watpliwosci nie wiem czy dam sobie z nim rade... Ale nie klocimy sie o p*****ly.., tu sa jak juz jakies konkrety.. I ja wiem co jest nie tak. Sa konkretne rzeczy ktore no nie bardzo. Po rozmowach z rodzina i ze mna zaczal pilnie szukac pracy. Kuzwa czy miloscia mozna nazwac ze nawet gdy jestes kims umeczony i masz go dosc potrafi cie rozsmieszyc czujesz cos do niego resztkami sil walczysz i jednak w srodku i tak chodz w zlosci zaklniesz daje siana, i tak zostaniesz mu wierny? Milujesz go i jestes do konca?

Gość gość
JAk zostawił to zostawił, nic nie zrobisz, skup się na tym żeby się szybko pozbierać.

Gość gość
Facet jest świnią i jeszcze pożałuje tego co zrobił.

Gość gość
Nie poddawać się!!! Ja też kiedyś straciłam nadzieję. Myślałam że już po wszystkim. Ale nie poddałam się!!! brałam się każdej możliwości na odzyskanie swojej miłości. Trafiłam na stronę z urokami miłosnymi (o ile się nie mylę http://urok-milosny.pl ) i postanowiłam spróbowac takiego uroku. Nie liczyłam na bardzo wiele. ALE PODZIAŁAŁO!! Ukochany po 5 tygodniach od odprawienia uroku powrócił. Dziś jesteśmy już szczęsliwą rodziną tak więc głowa do góry, i pamietajcie że musicie walczyć o swoje

Gość Patrycja

Więcej co ... wy ...y ...one ... ja top dziewczynę dokładnie rozumiem nie zakochaliscie się tak na serio i tyle macie dogadania bendzie inny ... ztcze po l rzycze wam ... żebyście poznaliilosc swojego życia a ten ktoś kopnol was w dupę osranol dziewczyna myśli tylko o jednym a ja joł dokładnie rozumiem bo sama przechodziłam przez to to bardzo boli tęsknię za nim jestem w takiej samej sytuacji jak ona i uwieszcie to nie jest łatwe kciala bym się z tobą autorko vl skontaktować morze coś poradzimy muj numer to 739640304 pogadamy i słuchaj tych komentarzy co piszol to nic nie pomorze wiem znam ten bul skontak