Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sturmtiger

Czy 20 latek jest za stary dla 17 latki?

Polecane posty

Gość Sturmtiger

Moja matka twierdzi że tu leży przyczyna mojej porażki względem niej. Też tak uważacie? Powiedziała dokładnie, że teraz jestem dla niej za stary ale jakby ona miała 25 lat a ja 28 to wtedy już by to nie miało znaczenia, natomiast teraz ona by wolała mieć chłopaka rówieśnika, ewentualnie rok starszego.

Gość helga3333
Eeee wymówka. Po prostu Cię nie chce. 3 lata to nie jest dużo.

Gość Sturmtiger
Moja matka twierdzi że jestem dodatkowo skompromitowany na tym terenie gdzie mieszkam i one o tym wiedzą a żadna dziewczyna nie chcę faceta który po alkoholu wszczyna burdy. W to też mi się nie chcę wierzyć, nie miały się od kogo dowiedzieć, zresztą jestem introwertykiem i akurat ktoś by się wypytywał o obcego faceta.

Gość Sturmtiger
Nawet nie chcę tego słyszeć że mnie nie chcę, chociaż to bardzo możliwe.

Gość naemi
Taka roznica wieku to dla 17stolatki rewelacja:) ALE Z TYM PICIEM MOZE MAMA MA RACJE:)NIE CHCA SIE WSTYDZIC ZA CIEBIE.

Gość Sturmtiger
Wątpliwe żeby się dowiedziała o tym. Nie szło mi poznawanie tej 17 latki, nie wierze w to żeby w międzyczasie robiła wywiad na mój temat.

Gość netivk
to może wynikac z napietnowana pedofili

Gość Sturmtiger
To czemu u mnie nie może być tak samo?

Gość Verdis
jak poznałam swojego faceta miałam 17 lat a on 20 jesteśmy już ponad 3 lata i jest super. Nie masz czym sie przejmowac to tylko głupie gadanie. Jakbyś ty miał 28 a laska 17 to by była duża różnica a 3 lata to standard ;)

Gość Sturmtiger
Nie przejmuje się bo sądzę tak samo. Bardziej mnie boli to że mi nie poszło z ową 17-stką.

Gość Kinia;*
Widocznie ta 17 latka nie jest dla Ciebie. Ale taka różnica jest bardzo mała i w sumie dla obojga korzystna, wiec to nie powinno być żadnym powodem rozstania. Nie można tak tego tłumaczyc. Mam kolegę 20 letniego, jest z 16 latka i są baardzo szczęśliwi, a róznicy w ogóle nie widać; )

Gość Sturmtiger
Co to znaczy nie jest dla Ciebie?

Gość Sturmtiger
Ja sobie taką teorię ukułem, że może ona się obawiała mnie, że chcę ją wykorzystać. Nie miałem żadnego seksu w planach, po prostu chciałem z nią być.

Gość Sturmitiger
Kolega jak ją widział to twierdzi że to jeszcze gówniara.

Gość The Devil's Tears
Aj tam gówniara od razu... Z drugiej strony, to dopiero 17 lat, ale nie sądzę, żeby wiek był jakąś przeszkodą... Powiedz lepiej, dlaczego nie możesz z nią być? Próbowałeś i dlaczego Ci się nie powiodło, jakie było jej zachowanie?

Gość Sturmtiger
Kulturalne ale na dystans cały czas. Głupiec ze mnie. Taka siedemnastolatka ma całe życie przed sobą a ja już ją chciałem zaklepać jako moją dziewczynę. A ona skoro się w to nie pakuje to najwyraźniej nie szuka przelotnych znajomości i chcę korzystać z życia a ja o tym ostatnim myślę poważnie.

Gość Ze mną kiedyś chciała się
spotykać 17 latka a ja miałem wtedy 28 hehehhehehehe oczywiście odmówiłem, z wielu powodów.

Gość Sturmtiger
No ja niestety nie wiem co jest grane, że się odnosi do mnie z taką rezerwą a teraz to już sytuacja jest zaogniona wręcz. Nie mam sobie nic do zarzucenia, może poza tym że nie poprzestałem ją atakować po pierwszych oznakach niezainteresowania.

Gość ja mając 21 nie związałbym się
z 17 dla mnie to jest mentalnie dziecko.

Gość agnessska
Ja mialam 17 lat, gdy poznalam mojego pierwszego powaznego chlopaka. On mial 20. Na poczatku tez uwazalam, ze 3 lata to za duza roznica wieku, ale postanowilam dac nam szanse, bo byl wpatrzony we mnie jak w obrazek. Potem, poki byly miedzy nami jedynie pieszczoty, bylo ok, ale potem coraz bardziej zaczal mnie namawiac na pierwszy raz (i moj i jego)-odmawialam mu 2 lata, bo nie czulam sie na silach jeszcze-nie czulam takiej potrzeby. To zaczely sie teksty, ze on ma juz 22 lata, wszyscy jego koledzy maja to za soba a on nie. Po jakims czasie zgodzilam sie wiec-bardziej z ciekawosci i byl to niewypal.... Ale kochalam go, razem to przetrwalismy i potem poszlo jak z gorki :)

Gość Agnes_900
To niby nie jest dużo, ale w sumie można to zrozumieć. Ona zapewne jest w szkole średniej, a Ty masz ją już za sobą. Może po prostu chce chłopaka, który będzie na jej poziomie, z którym może sobie pogadać o szkole, nauczycielach. Może chce jakiegoś kolegę ze szkoły, z którym będzie miała wspólnych znajomych, jakieś imprezy szkolne itp.? Jestem w stanie to zrozumieć. Jednak matka Ci tak powiedziała czy ta dziewczyna??? Bo jeśli to słowa matki to pewnie się myli.

Gość Sturmtiger
Matka

Gość Sturmtiger
Smutno mi jak cholera.

Gość baby100
Miedzy mną a moim narzeczonym różnica wieku to 4 lata. Jak zaczeliśmy ze soba być to ja byłam gówniarz 14 lat a on 18. To jest dopiero róznica. Ale dziewczyna w wieku lat 17 jest tak samo dojrzała jak chłopak w wieku 21. Nie obrażając autora. Myślę że 3 lata to akurat.

Gość bierz młodą
młodą można łatwiej nawinąć wokół palca i poruchać

Gość robocap team
"Ale dziewczyna w wieku lat 17 jest tak samo dojrzała jak chłopak w wieku 21." Co za brednie 17 latka jest na poziomie 17latka anie 21 latka. Dziewczyny tylko fizycznie szybciej dojrzewają Ja jako chłopak w ogóle nie mogłem się z rówieśniczkami dogadać a ze starszymi od siebie 3+ lat bez problemu. Więc emocjonalnie to raczej dziewczyny wolniej dojrzewają.

Gość nsnnen
ja mam 17 lat i jestem z 23latkiem :) jak dla mnie idealnie, nie czuje roznicy wieku.

Gość cristina trul
A ja mam 16 lat i jestem z 32 latkiem i jest super.