Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sturmtiger

Czy 20 latek jest za stary dla 17 latki?

Polecane posty

Gość Sturmtiger
Głównie chodzi mi jednak o to że mi z nią nie idzie. Boje się że już jej nigdy nie zobaczę. Nie wiem co ona sobie o mnie myśli, w każdym razie ja jestem zainteresowany stałym związkiem, nie przelotną znajomością - czy to miałoby racje bytu w kontekście jej wieku?

Gość Posrało was
"Różnica wieku w sam raz. Wszak wiadomo, że mężczyźni później dojrzewają " Kobiety tylko fizycznie szybciej dojrzewają nic więcej.

Gość Sturmtiger
Zdania są podzielone...

Gość Sturmtiger
Jest sens myśleć o tej 17-latce czy dać sobie spokój z dziewczynami w takim przedziale wiekowym?

Gość Marcin_wwaaa
niech bierze kolesia 27 lat ok.

Gość raczej daj sobie spokój z nią
Nie jest powiedziane, że wszystkie dziewczyny w tym wieku nie będą chciały z tobą być. Ja mam 16, a mój partner 20. I jakoś nie wyobrażam sobie sytuacji, by zerwać z nim z takiego powodu, że chcę sobie "poszaleć". Widzę nasz związek poważnie, on również. Co do różnicy wieku, to albo ona chciała tylko cię spławić, albo ma jakieś dziwne poglądy. Z rówieśnikami przeważnie nie da się normalnie rozmawiać, są infantylni i w ogóle. Rozmawiałam z wieloma na czatach i właśnie od 18 zaczynali być w miarę dojrzali (choć wiadomo, że nie wszyscy). Gdyby była tobą zainteresowana, odpowiadałbyś jej charakterem itd., to nie przeszkadzałaby jej jakoś szczególnie mocno ta różnica, zwłaszcza, że naprawdę nie jest duża, a później praktycznie nie da się jej odczuć.

Gość Sturmtiger
Dlaczego nie jest zainteresowana?

Gość im laska młodsza tym lepsza
Ja mam 28 lat i spotykam się z 16 latką już nie raz robiliśmy to u mnie

Gość naprawde jesteś tak tępy!?
TU NIE CHODZI O WIEK ALE O TWOJE PICIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I JAK MA TROCHĘ OLEJU W GŁOWIE TO PRZENIGDY NIE ZWIĄŻE SIĘ Z TAKIM FACETEM KONIEC KROPKA!!!!!!!!!! tym bardziej ,że np nie jest jeszcze zaangażowana............

Gość Sturmtiger
Co to znaczy 'przez Twoje picie'? Wspomniałem lakonicznie że miałem jeden eksces i że to skrajnie nieprawdopodobne żeby ona się o tym dowiedziała. Nie miała by co robić tylko rozmawiać o jakimś facecie, którego 'poznała' stosunkowo niedawno.

Gość Sturmtiger
Myślicie że dowiedziała się że się schlałem?

Gość bey &^ jay
20 latek jest w sam raz dla 17latki. tak sądze...facet w koncu moze byc te kilka lat starszy a to nie duzo...

Gość Sturmtiger
To co jest grane? aaaa :(

Gość Sturmtiger
To co jest grane?? aa :(

Gość nie oblizywac sie!
Faktycznie jest tak, że 17-latka żyje trochę innym zyciem niż 20-letnia osoba, 17-latka jeszcze chodzi do szkoły, może jeszcze nie wszystko jej wolno bo nie jest pełnoletnia, przejmuje się tylko ocenami, nie ma za wielu obowiązków .. a 20-latek zazwyczaj już studiuje albo pracuje, ma na głowie inne problemy i moze pojawić się konflikt niezrozumienia, bo Tobie jej problemy moogą wydawać się błahe i na odwrot, Twoje problemy dla niej mogą być mało istotne. Aczkolwiek ja poznalam swojego chlopaka gdy mialam 17 lat a on 20, i jestesmy ze soba juz 2 lata, więc .. różnica wiekowa trochę jest, ale mimo wszystko do pogodzenia. To nie jest 8 czy 10 lat, gdy faktycznie pomiędzy np 17-latką a 27-latkiem byloby to duzo, to tylko 3 lata... Skoro Ci z nią nie wyszlo to nie wiek był problemem, uwierz ;)

Gość Sturmtiger
Nie wyszło mi ale jeszcze kiedyś spróbuje, przynajmniej mam nadzieje że będę miał okazje do tego. Chciałem mieć atrakcyjną dziewczynę a sam nie byłem adekwatny do niej, ale popracuje trochę nad sobą, nad ciałem i nad umysłem i może wtedy?