Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PPFranek

licze na powazne odpowiedzi kobiet

Polecane posty

Gość PPFranek

Witam Mam wspaniala dziewczyne. Jestesmy juz razem ponad 4 lata i razem mieszkamy. Nasze wpolzycie - wydaje mi sie mogloby byc duzo lepsze ...no wlasnie gdyby mnie natura lepiej wyposazyla, przez co zaczynam nabierac kompleksow.Po prostu chce i pragne jaknajlepiej zaspokoic potrzeby majej ukochanej i w zwiazku z tym mam zaniar kupic cos takiego: http://www.preisroboter.de/n/verl%C3%A4ngerungskondom.html Powidzcie prosze czy kobieta takie cos zaakceptuje i przyjmie normalnie? troche sie obawiam jaka moze byc jej reakcja i w ogole czy jest to w jakis sposob wyjscie z sytuacji dla mnie krepujacej. Dzieki.

Każda kobieta jest inna i to, co jednej się będzie podobać może nie spodobać się innej. Tak więc na nic się zdadzą nasze rady tutaj. jak dla mnie zabawa wibratorem jest ok ale to o niczym nie świadczy. Najlepiej porozmawiaj ze swoją dziewczyną na ten temat...

Gość PPFranek
ok :-) tylko, ze to nie jest wibrator, to taka prezerwatywa - przedluzka, nakladana na czlonka ....

To tym bardziej nie widzę problemu. Gorzej jeśli się przyzwyczai i nie będzie chciała inaczej, hehe. No i pytanie jest takie, czy to ogranicza Twoją przyjemność, taka nakładka? Nie wiem czy Twoja dziewczyna lubi eksperymenty ale moim zdaniem zrobić jej niespodziankę możesz. Albo pogadać o tym wcześniej jeśli nie jest otwarta na takie zabawy.