Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARYNA111

Spali w 2 różnych pokojach hotelowych - nie wierzę!

Polecane posty

Mam 39 lat, mój partner 48, znamy się rok, jesteśmy po rozwodach i mieszkamy w odległości 250 km od siebie. Spotykamy się z reguły co 2 tygodnie. Mój partner przyznał się niedawno, że od ok. 2 miesięcy wydzwania do niego jego dawna 44 - letnia koleżanka z czasów liceum. W liceum byli parą, a potem każde poszło w swoją stronę, lecz teraz po tych 25 latach ona nieoczekiwanie zaproponowała mu spotkanie w mieście niedaleko jego miasta, a sama mieszka od niego w odległości ok. 400 km. On powiedział mi, że z ciekawości chciał ją zobaczyć. Przyznał się też do tego, że wynajął hotel na 2 dni, ale żebym nie martwiła się, bo spali w 2 różnych pokojach. Jak to usłyszałam, pociemniało mi w oczach. Jak mógł zrobić mi to facet, który od roku mówił, że ceni sobie wierność. I nadal tak twierdzi. Gdyby nie ona, nie byłoby tego zamieszania, bo nigdy przedtem mnie nie zawiódł. Mówi, że już nigdy się z nią nie spotka, że napisał jej w smsie, żeby nigdy już do niego nie wydzwaniała i chce mi tego smsa pokazać. powiedział jej, że jest w związku, ale ona dzwoni do niego po kilka razy dziennie, podobno on nie odbiera. Niestety, ona myśli o przeprowadzce w okolice jego miasta. Wiem tylko tyle, że ona jest bardzo w nim nadal zakochana, że przyznała się, że uczucia w niej odżyły, ale u niego nie. Jest mężatką, ale nigdy o nim nie zapomniała. Nie wiem, co robić, jak mam mu dalej ufać. On nie chce ze mnie zrezygnować, mówi że jestem dla niego wszystkim i chce ze mną ułożyć sobie życie. A ja - skąd mam wiedzieć, czy nie spotkają się jeszcze. A jak ona przeprowadzi się, to będzie miał do niej tylko 50 km, a do mnie 250. BŁAGAM, POMÓŻCIE MI, BO NIE WIEM, JAK ZAREAGOWAĆ, A BARDZO GO KOCHAM.

Gość 26 03
Hmm...chcesz to uwierz.Chociaż bez zaufania to nic nie miałoby sensu.Sama musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy ufasz.A jak było naprawdę wie tylko on...

Gość a ty to niby czym jestes?
Jw

Gość Ganta
4 lata różnicy między nimi, ale byli razem w liceum? Co za ściema :D

no ale skoro nie wierzysz to po co z nim jesteś ? wczoraj pisałaś że smsy pisali dziś że spali w hotelu :O

Gość Ganta
I teraz ma do ciebie 250, do niej 400 ale jak się przeprowadzi do niej będzie miał 50, a do ciebie nadal 250(km) :D Słabe prowo, masz 10 lat czy co?

Gość mam pytanie,bo mnie dawno tu n
może jest idiotką :P?

Gość nostalfggia
"I teraz ma do ciebie 250, do niej 400 ale jak się przeprowadzi do niej będzie miał 50, a do ciebie nadal 250(km)" Czytaj, dziewuszko: "Niestety, ona myśli o przeprowadzce w okolice jego miasta" "jak ona przeprowadzi się, to będzie miał do niej tylko 50 km, a do mnie 250."

Problem w tym, że mój partner od 2 dni nie reaguje na moje sms-y, telefony, rozmowy na Skype. Proszę go, żeby określił się i powiedział, czy chce się dalej ze mną spotykać bo ja bardzo tęsknię i cierpię. A tu wciąż cisza. Wczoraj napisałam do niego 2 sms-sy, wykonałam 2 telefony, a dziś tylko 2 sms-y i cisza. A jeszcze 3 dni temu mówił, że chce ze mną wyjechać na wakacje, chce poznać mnie ze swoimi rodzicami i przez cały rok mówił o dalekosiężnych planach. Więc dlaczego teraz milczy. To jest coraz bardziej bolesne. Widać przeszedł na jej stronę, nie tak jak mi to mówił.

no i dobrze ze nei wierzysz! bo gdyby bylo tak jak pisal, to by wzial Ciebie na to spotkanie! bo niby co oni kuzwa tam robili przez dwa dni? rownie dobrze mogliby wspominac z Toba te czsy! ale widocznie wspominali ni slownie a poprzez czyny;/

Gość Spali w 2 różnych pokojach hot
Spali w 2 różnych pokojach hotelowych - nie wierzę! Dlaczego nie wierzysz? A w jeden albo 3 uwierzyłabyś?

Gość yhyhyhy
:D no i przede wszystkim już jest pierwszym kłamstwem bo przecież nie po to się spotkali,żeby spać, ale żeby ....... gadać;)

Gość duopleksa
Facet spotkał się z dawna kolezanką - pogadali o starych czasach. Powiedział ci o tym spotkaniu. Dla niego było to zwykłe koleżeńskie spotkanie po latach - bez podtekstów. Ty dorobiłas do tego całą ideologię. Każesz mu "sie okreslać". Facet poczuł sie urażony tym ,że mu nie ufasz i odwalasz manianę z tego powodu, że jakaś obca baba ma zmieniać miejsce zamieszkania.

Gość sylvia 007
Ale cie urabia,ma pewnie jeszcze dwie inne,o ktorych nie wiesz,zrob mu to samo zobaczymy czy ci uwierzy? a bym sobie od razu takiego gnojka odpuscia,zarazi cie jakims swinstwem i tez powie ze pokoj hotelowy byl brudny

Gość bambaryla147
Maryna, przeciez on nie pierwszy raz juz cie tak olewa i milczy po kilka dni. co to za zwiazek spotkania raz na 2 tyg i jeszcze z corka przyzwoitka...nie bedzie chleba z tej maki.

Gość sylvia 007
samo to ze pojechal z nia do hotelu jest niedopuszczalne w powaznym zwiazku. Nie sadze zeby cie kochal,lubi kolorowe zycie.

Gość t4wtw
t

Gość Duhduhbifhffeoddn
Hehe probuje cie urobic ;)