Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkaaaaaaa

skad macie tyle kasy

Polecane posty

Gość ulkaaaaaaa

no wlasnei skad jak to mozliwe ze do 30 macie wlasne firmy, samochody mieszkania skad na to bierzecie fundusze od rodzicow?

Gość bfbfbf
pewnie od rodzicow albo kredyty biora lub tez jebia za granica na zmywakach by cos uzbierac i zalozyc wlasnego

Gość ingrida
temat nieadekwatny do forum,tutaj nikt nie ma kasy,dlatego tez wszyscy sie tu swietnie dogadują :-D

Gość ghghgjkhj
ja nie mialam ani złotówki na firme, zaczelam od zera trzeba miec olej w głowie a nie jad!

Gość maturks4
Ta "kasa" to tylko w wyobraźni pobożne życzenia naiwniaczków na kafe

Gość ingrida
OPRÓCZ OCZYWIŚCIE OSÓB CIERPIĄCYCH NA SWEGO RODZAJU ZABURZENIA PSYCHICZNE NP .OSOBNIK POWYŻEJ

Gość ja to nie mam kasy ale
zamierzam przed trzydziestką wziąć kredyt na małe mieszkanko - to duży sukces, bo nawet na kredyt nie każdego stać i nie jest łatwo osiągnąć taką stabilność finansową w Polsce. Mnie się udało, mam nadzieję, że przez te parę lat co mi zostało do trzydziestki odłożę trochę na wkład własny i umocnię (a nie osłabię) moją pozycję w branży, tak że tego kredytowanego mieszkania się dorobię.

Gość ingrida
oczywiście ,ze nie ,tobie sie wybacza ze wzgledu na zaburzenia

Gość analiza liza
mam 28 lat i na innym topiku napisałam wczoraj że mam luksusowe mieszkanie za gotówkę, samochód normalny , nowa skoda , własna firma i chciałam napisać jak do tego doszłam, bez pomocy rodziców bo oni są biedni - to mnie wyśmiali nie wiem czy to dla nich nic specjalnego czy raczej wydaje im się że to niemożliwe

analiza polaczkowata zazdrość przyzwyczaj się na tym forum,765% mieszka u rodziców i na wyjnamie więc się nie dziw

Gość ulkaaaaaaa
nam ludza biednym jest cezko uwierzyc heh a w jakich zawodach pracujecie?

Gość ingrida
ale ja ci wcale żle nie życzę bo gówno mnie to obchodzi kim i skad jesteś,ale masz poważne problemy ze soba i to jest pewne ,a napewno nie to że ty masz pieniądze

Gość analiza liza
jenifer, a własnie pytanie tam brzmiało jak do tego doszliście chciałam napisać i wysmiali mnie mam to bez znajomości , mam biednych rodziców i wyksz srednie

bo zazdroszczą i tyle ich zycie toczy sie na katerfii tutaj tylko są mocni w gębie bo w normalnym zyciu nic nie osiagneli

Gość ulkaaaaaaa
a w jakich zawodach pracujecie?

Gość takmisiezdaje
---------mam 28 lat i na innym topiku napisałam wczoraj że mam luksusowe mieszkanie za gotówkę, samochód normalny , nowa skoda , własna firma---- a dlaczego masz potzrebe takiego pisania? wysmiali cie bo normalni ludzie nie tworza takich topow wiec podpadasz pod mitomanke, tym bardziej ze wydaje ci sie ze wlasna firma to jakis mount everest a zwrot "luksusowe mieszkanie" brzmi sztucznie

Gość ulkaaaaaaa
no moze m,a luksusy

Gość ingrida
oczywiście ,że cie wysmiali tak jak wyśmiewaja j8787 przecież od dawna wiadomo,ze wszyscy bogaci,wykształceni itp.każdą wolna chwilę spędzaja na kafe opowiadjąc cuda o soich dokonaniach i zgromadzonym majatku :-D

Gość ulkowaaaa
hehe a wiec te info o bogactwie to klmastwa?

Gość ingrida
znam wiele naprawdę wiele osób którzy maja jakąś tam kasę ,powiedzmy ponadprzeciętną,ale nikt absolutnie nikt z nich nie wie wogóle o istnieniu takiego forum ,a juz nie wspominając o marnotrawieniu czasu na czymś takim posiadając pieniądze,przecież to jest tak oczywiste ,ze chyba niezrozumiałe tylko dla idioty,ze posiadanie kasy i siedzenie non stop na kafe wyklucza sie bezwzględnie

Gość ghghgjkhj
mi sie nawe nie chce pisac, przeciez jak ktos chce to sobie moze dzialanosc otworzyc, jak ma łeb na karku to da rade tylko musi miec pomysl, nie kazdy jest taki zakompleksiony i dowartosciowuje sie na forum jak piszecie, niektorzy zwyczajnie robia to co chca i nie zakladaja takich tematow skad w was tyle zawisci? wezcie sie do roboty i tyle niktwam nie broni zazdroscicie wszystkiego ale sami nic nie zrobicie by pieniadze miec przeciez nie bede wam tu wklejach wyciagow z bankow czy faktur ktore wystawiam, nie bede nikomu nic udowadniac, wolicie nie wierzyc i tkwic w przekonaniu ze dorobic mozna sie tylko za granica i mi to pasi przynajmniej mam niej konkurencji :D

Gość do debila wyzej
a ja np chetnie poczytam jak udalo jej sie zalozyc wlasna firme i osiagnela sukces nie jest to zaden przejaw mitomanii ze ktos ma ochote o tym napisac, tzreba sie cieszyc ze ktos ma ochote sie podzielic bo inni moga czerpac z tego inspiracje i wiare ze w tym kraju jednak sie da ! dlatego kolezanko od wlasnej firmy badz uprzejma opisac tu swoja historie jesli masz ochote i miej w doopie takich debili ktorzy potrafia tylko krytykowac

Gość analiza liza
pracuje na własną działalność i zarabiam dobrze ale nie z tego miałam duża gotówkę kiedys gdy miałam 20 lat kolega mojego brata pasjonował sie budowa domu i miejscowościami podmiejskimi przyjechał kiedys do nas i powiedział że jakaś tam gmina organizuje przetarg na działki i mozna przystapić do licytacji a ja wtedy akurat miałam troche kasy , zreszta zarobiłam raczej na nielegalnym handlu tzn nie opodatkowanym uskładałam no i przystąpiłam ja do przetargu , kupiłam 2 działki budowlane , obecnie po 8 latach sprzedałam jedną za 300 tys , razem z moimi oszczędnościami z pracy było więcej , mam tez ulokowana kasę na funduszach i lokatach , kredytów nie mam tak oglednie napisałam czyli jakas tam smykłka do marketingu , handlu, juz jak miałam 18 lat to od brata sie uczyłam

Gość ingrida
ulkowa robisz z siebie idiotkę czy nią jestes ?

Gość ingrida
:-D :-D ŻONA BOGATEGO MĘŻA :-D siedzi na kafe :-D:-D:-D ty jestes pustakiem to fakt ,ale jesteś również chora jenny

Gość ingrida
:-D ale jaja żona bogatego męża z nadmiarem wolnego czasu siedzi na kafe :-D:-D:-D współczuje tylko tym ,którzy łykneli te twoje wypociny jenny