Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkaaaaaaa

skad macie tyle kasy

Polecane posty

Gość ingrida
oj jeny jeny ty się juz nie zmienisz ,a twoja desperacja w dążeniu do tego aby udowodnić wszystki ,ze jestes bogata jest naprawde godna podziwu,tylko,ze w pewnym momencie się wypalisz niestety zostaniesz z przysłowiową reka w nocniku

Gość analiza liza
fev - bardzo słusznie miałam szczęście przez przypadek w pracy zawzięta i konsekwentna, nic mnie nie zniechęci , nic , potrafiłam stracić na jednym interesie a pracowalam dalej, nigdy sie nie poddawałam mały wkład finansowy miałam ale nie kupiłam sobie ciuchów, perfum itp , inwestowałam , sama chodząc w zużytych dżinasach i swetrze z lumpeksu ale kto to zrozumie

a i zapomieliście dodać że na bank mnie zdradza i niedlugo kopnie w dupe i zostane z niczym;) .A ja wam mówię miłego dnia bo nie zmaierzam tu siedzieć cala niedziele

jezeli ma sie 25 lat i dom marmurowy to rzeczywiscie jest to raczej kasa od rodzicow....tylko jednostki w tym wieku sa milionerami...przecietny mlody czlowiek po studiach ma grosze....max 50 tys oszczednosci....zakladam ze we wakacje wyjezdza i zarabia np we francji anglii czy stanach...i raczej nie na zlewozmywaku...bo sa to slabe pieniadze

o sie znalezli sfustrowane biedaki golasy , ktore absolutnie lepiej wiedza co dla Jenny byloby lepsze . zmarszczek na lechtaczce dostaniecie z zazdrosci pokurcza genetyczne

Gość ingrida
rozwazanie tego czy jenny ma kasę i skąd jest tak samo bez sensu jak to ,ze ci co maja pieniądze siedza non stop w necie bo mając pieniądze nie maja innej alternatywy

jest jeszcze cos..... czlowiek ktory sam sie dorobil potrafi docenic to co osiagnal bo wie czym jest chleb z serkiem topionym, nieogrzewany dom i jedne wysluzone jeany taki ktos nie gardzi drugim rownie biednym czlowiekiem ale jest pelen respektu dla nich czyz nie.... analiza?:)

Gość bfbfbf
jennifer a kto ci tak zazdrosci?? nie lubia cie bo ejstes glupia cipą i hipokrytką, wyszlas za faceta ktory ma kase a sama nic nie masz wiec temat nie dla ciebie

Gość analiza liza
fev - nie gardzę drugim czlowiekeim,a ten drugi też może być kiedys bogaty a biedna byłam jako nastolatka tak że nawet nie napiszę bo to drastyczne :D

Gość jennifer nie badz
taka pewna , ja tez niedawno jescze mialam duzo kasy , uwierz wiecej niz Ty z mezem a teraz nie mam nic. Znam Cie i czesto sledze co wypisujesz na kafe, wiekszosc naszych znajomych nie zna tego portalu wiec im o nim opowiem . Ale watpie zeby Ci bylo wstyd zwlaszcza za te zdjecia z plikami pieniedzy , nie boisz sie ze namierzy was mafia i bedziecie musieli placic haracz albo cos w tym stylu? Tobie sie nie dziwie bo do najmadrzejszych nei nalezysz ale myslalam , ze maz ma troche wiecej oleju w glowie.

Gość pokiuj
ona nie musi się niczego bać bo jej kasa to fikcja jak większość bzdur które wypsuje :-D ciemna maso kafe :-Da

Gość kgkgyyy
jenni kupila feromony na allegro hahahaha, czyzby juz nie pociagala mezulka???

Gość kgkgyyy
i uzywana bluzeczke za 21,25 hahahah milionerka

Jennifer powiedz mi coś, wiem, że jesteś finansowo ustawiona, ale szczerze, co z tego co posiadacie macie dzięki tobie? czy ty pracując dorobiłaś się tego wszystkiego czy raczej bogaty mąż?

analiza liza......ja tez nie...bo wiem czym jest przezycie 3 dni za cudze 2 zl....a fortuna kolem sie toczy:) byloby tez idealem gdyby pracodawcy wyplacali godziwe pensje oficjalnie...

Gość dfg5678990ll
nie plujcie tak , jena to projekt kafeteri jena pozdro z o2 :D:D:D

Gość analiza liza
fev -wiem jak pracodawcy traktują swoich pracowników więc ja pracodawcy nie mam , własna działalność a kołem napędowym są pieniądze zresztą pracodawcy sa zmuszeni do umów smieciowych poprzez politykę tego kraju

Nie są zmuszeni tylko chcą żyć na przyzwoitym poziomie oszczędzając na pensjach dla pracowników wypracowują zysk, najczęściej w sektorze prywatnym jest kwota z umowy i kwota "pod stołem" :O bo dzięki temu nie płaci się podatków w formie składek ZUS :)

a w sektorze panstwowym ile wynosi przecietna wyplata...brutto...?

zreszta nie ma znaczenia jaki sektor...lewe wyplaty powinny byc karalne...podobnie sady...powinna byc nad nimi kontrola...a nie ma.. rowniez liczba prawnikow powinna byc nieograniczona...jak w usa

Gość przegroda nosowa
jenny ale co ty masz za luksusy skoro w taką piękną pogodę w domu przed kompem siedzisz raczej należy ci współczuć młoda matko że z życiem nie masz co robić:D

sporo dostalam od rodziców dzięki czemu miałam łatwiejszy start. Jesli się nie trafi na bogatego sponsora na Jennifer albo nie dostanie "wyprawki' od rodziców to jest dużo trudniej

Ja oszczedzam pieniadze. Nie wydaje na pierdoly, nie imprezuje, nie szlajam sie po barach i nie jezdze na wycieczki (z reszta podroze mnie mecza ). Mialam upgraniony cel, na ktory potrzebowalam troche pieniedzy i sie na nim skupilam. Jesli napisze, ze mam miliony - uwierzysz mi? Jesli napisze, ze klepie biede - uwierzysz mi? Na forum kazdy moze byc piekny, gladki i bogaty ;-)

jennifer, oni ci nie zazdriszczą kasy tylko się najzwyczajniej w świecie z ciebie zbijają. Z prostego powodu. Nic czym się chwalisz nie ejst Twoje. Nie zarobiłas na to. I to budzi usmiech politowania. Mi tam nic do tego co masz, bo w moim środowisku wybudowanie sobie domu to żaden wyczyn. Po prostu grzecznie ci mówię czemu z ciebie pieją.