Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodzi zamglanym wzrokiem

czemu kobiety tego nie doceniają?

Polecane posty

jest pewna dziewczyna dla której zrobił bym dosłownie wszystko.. i daje jej to odczuć.. staram się jej pomagać, zawsze ją moge gdzieś zawieść, może czuć we mnie dosłownie oparcie zakochałem się w niej i mógłbym wszystko.. a ona to wszystko ma w dupie, nie docenia tego i generalnie ma wyjebane na mnie.. nie chce ze mną być, czemu???

Gość gklmhj
jezeli mozesz zrobic dla niej doslownie wszystko to skocz z 10 pietra na asfaltowke

paradoksalnie właśnie dlatego, że jesteś na każde jej zawołanie

a rozmawiałeś z nią o tym? Może ona to odbiera jako pomoc przyjaciela? Powiedziałeś jej co czujesz?

tak.. nawet jak idiota, kiedy byłem chory, źle się czułem to dosłownie sam z siebie zaproponowałem jej że ją podrzuce 30km od miasta.. i nie chciałem za to nawet grosze, a czułem się fatalnie robie dosłownie wszystko aby przy niej bić, byłbym w stanie zrezygnować z wszystkiego co miałbym w planach na rzecz tego aby się znią spotkać

// paradoksalnie właśnie dlatego, że jesteś na każde jej zawołanie // no właśnie.. dlaczego tego nie doceniacie? ja robie wszystko, staram się a tu nic z drugiej strony.... czemu kurwa tego nie doceniacie, a zawsze narzekacie, mówiąc że faceci to olewają, nie mają czasu bla bla bla... co do tego czy mowilem jej co czuje- oczywiscie, że nie... ale to nie jest głupia dziewczyna i doskonale zapewne zdaje sobie sprawe, że mi na niej zalezy, daje jej to odczuć

Gość APmag
nie podobasz sie jej nie rozumiesz tego?

Możliwe, że w Twoim przypadku w grę wchodzą jej uczucia a w zasadzie to brak tych uczuć w stosunku do Ciebie. Gdybyście byli w związku to zapewne by to doceniła

Gość Mnie spotkała jedna
moze zwyczajnie nie jestes w jej typie i nie traktuje cię jako potencjalnego kandydata na partnera? Nie pomyslałeś o tym?

Widzisz...to nie jest takie proste...kobiety tak tego nie widzą, pewnie część się zorientuje że na nią lecisz ale może ona jest inna? Ja się kilka razy nie zorientowałam że facet na mnie leci...dopiero jak mi koś powiedział to się ogarnęłam nie uważam siebie za głupią:D Zamiast dawać jej dowody miłości pogadaj z nią o tym, jeśli jej na tobie też zależy to na pewno będzie chciała czegoś więcej...a ja powie coś w stylu jesteś moim przyjacielem to wiadomo co to oznacza->nie ma sensu w nią więcej inwestować

Gość Noraaaaaaa
Heh no i widzisz tak to już jest z kobietami, że zazwyczaj nie szanują takich facetów jak Ty. Ona dobrze wie i widzi, że jesteś na każde jej zawołanie, więc po co ma się starać i Cię szanować? Tak to już działa. Ma Cię za pipkę do wykorzystywania i nie piszę tego żeby Ci dopiec. Teraz możesz tyko spróbować zmienić się diametralnie. Pokaż jej i daj jej odczuć, ze ją olewasz, nie miej dla niej czasu, miej ciekawsze rzeczy do roboty. Jeśli to nią wstrząśnie zacznie się o Ciebie starać i dopniesz swego. Jeśli nie to znaczy, ze traktowała Cię tylko jak przyjaciela. A na przyszłość miej nauczkę, że kobiety nie lubią miękkich i służalczych facetów ;) Pewnie jesteś jeszcze młody, więc się nauczysz :D

co tu sie duzo rozwodzic. jestes dla niej swietnym kumplem ale nic poza tym. to ze sie dla kogos wszystko robi nie oznacza ze ta osoba sie zakocha. serce nie sluga moj drogi. trzeba realnie patrzec na zycie.

to po cholere, czasem sie ze mną spotka, albo w zartach potrafi mówić do mnie kochanie itp.. czasem się nawet zlapiemy za ręce czy coś tam kurwa.. tak bardzo bym chcial z nia byc :( ale ewidentnie ona mnie olewa i ma mnie gdzies.. chyba nigdy w zyciu pierwsza nie zaproponowala mi spotkania ,ba.. nawet nigdy sie chyba pierwsza do mnie nie odezwała telefonicznie, smsowo czy nawet przez glupie gg...

Gość Mnie spotkała jedna
życzę ci,żeby wreszcie ci spadły te klapki z oczu bo widzę,że jesteś nieprzytomny jak tylko o niej wspominasz. Powinieneś nią gardzić--tak jak ona toba się bawi. męcz się dalej idioto albo OBUDŹ SIĘ WRESZCIE I OTRZĄSNIJ.

Gość Noraaaaaaa
Mówi "kochanie", czasami Cię dotknie itp. żeby Cię podjarać i się odrobinkę przypodobać, bo gdzie znajdzie drugiego takiego frajera, który będzie na każde jej skinienie :P Nagrodzi Cię czasami jakimś ochłapkiem, jak szczeniaka a Ty robisz sobie nadzieje na niewiadomo co i merdasz ogonkiem :P

/// Teraz możesz tyko spróbować zmienić się diametralnie. Pokaż jej i daj jej odczuć, ze ją olewasz, nie miej dla niej czasu, miej ciekawsze rzeczy do roboty. Jeśli to nią wstrząśnie zacznie się o Ciebie starać i dopniesz swego. Jeśli nie to znaczy, ze traktowała Cię tylko jak przyjaciela. A na przyszłość miej nauczkę, że kobiety nie lubią miękkich i służalczych facetów Pewnie jesteś jeszcze młody, więc się nauczysz /// juz tak robilem... olewalem ją, tzn. nie odzywalem się do niej i przechodziłem obojetnie i ona nic z tego sobie nie robiła.. tez sie nie odzywała, olewała mnie... co do tekstu, ze mam nie miec dla niej czasu - heh .. dobre.. po pierwsze to ona nigdy sie pierwsza nie odezwie z zadna propozycja.. wiec juz sie to ma nijak do tego ze mam nie miec dla niej czasu a po drugie, ta laska jest atrakcyjna , ma duzo znajomych, kolezanek, kolegów jeszcze wiecej i ona ZAWSZE ma co robic.. a ja? po za studiami i czasem paroma treningami , bo trenuje pewna dyscypline sportowa to siedze caly czas w domu i sie nudze;/ n a i co do tego, ze kobiety nie lubią miekkich.. rzecz w tym, ze ja udaje twardego ;/ nie naleze do takich pipek... raczej mnie kobiety spostrzegają troche za takiego skurwysynka

// męcz się dalej idioto albo OBUDŹ SIĘ WRESZCIE I OTRZĄSNIJ. // ta.. a niby jak mam to zrobic? juz probowalem wiele razy i nie potrafi sobie dać znią spokoj, pewnie dlatego ze widuje ją prawie codziennie na uczelni // bo gdzie znajdzie drugiego takiego frajera, który będzie na każde jej skinienie // akurat o to , to bym sie nie martwił.. to bardzo atrakcyjna dziewczyna fizycznie i ma mnóstwo kolegów, którzy podejrzewam, że są na jej jedno słowo.. jak raz przypadkowo dosłownie zobaczyłem jej skrzynke odbiorczą na fb, to dosłownie sto konwersacji z roznymi goscmi prowadzi..

Gość Mnie spotkała jedna
dlatego ma takie mniemanie o sobie,bo jest ładna? PUSTE JAK BĘBEN KURWISZCZE

Gość Mnie spotkała jedna
padnij przed nią na kolana i całuj ją po stopach,zeby tylko łaskawie raczyła na ciebie spojrzeć--wtedy będzie rosła w środku i pękała z dumy jak paw.

chciałbym sobie dać z nią spokój.. ale nie potrafie a do tego jak sobie pomysle, ze ona spotyka sie z innymi facetami, gada z kolegami itp a czesto potrafi sie z kolega jakims spotkac, to mnie kurwica trzaska

slodkie slowka dodaja pikanterii, nic poza tym. jestes dla niej odpowiednio usluzny wiec z tego korzysta. nie nazwala bym tego wykorzystywaniem bo nie ona cie prosi o przyslugi a ty je jej dajesz w kazdym mozliwym momencie. kazda normalna laska czy kazdy normalny koles rowniez by sie tak zachowywali. jak daja to biore. sek w tym ze tobie sie wydaje ze ona powinna byc ci cos dluzna....

Gość Mnie spotkała jedna
musisz sobie przetłumaczyć,ze ona nie jest dla ciebie. ROZUMIESZ TO WOGÓLE??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? NIE JEST DLA CIEBIE I DAJ SOBIE Z NIA SPKÓJ,BO TYLKO JA UTIERDZASZ Z PRZEKONANIU,ZE JEST PĘPKIEM ŚWIATA. JA BYM WOLAŁA DZIEWCZYNĘ SKROMNIEJSZĄ,MOZE NAWET MNIEJ URODZIWĄ, ALE DLA KTÓREJ BĘDZIESZ WSZYSTKIM--TAK JAK ONA DLA CIEBIE. KTÓRA BEDZIE O CIEBIE SIĘ TROSZCZYŁA,DBAŁA,MARTWIŁA

ale akurat ona mi sie tak podoba :( tak bardzo chcialbym się z nią kochać.. do tego lubie ją z charakteru, to fajna, madra, pewna siebie, inteligentna dziewczyna... kurwa mac!! nienawidze jej za to, ze mnei nei chce a jednoczesnie ją kocham

Gość a jak juz ja
zdobedziesz to bedziesz tu pisal bo jestes zazdrosny o jej kolegow z fb :/

Gość fsdfsdfsdfds
Wiesz co lepiej sobie odpuść bo przez nią nabierzesz fałszywego przekonania ze kobiety są be , materialistki, dziwki itp itd... Odkochaj się i zapomnij o niej... Pewnie za parę lat ona przyjdzie do Ciebie ze swoim bękartem bo jakiś koleś ją wydymał :O Znajdź sobie normalna kobietę, taką która nie rzuca się w oczy... takie kobiety są najlepsze i najbardziej krzywdzone:O

Przestań jej wchodzic w dupe bo ewidentnie to wykorzystuje. I daj sobie z nią spokoj bo ona w Tobie widzi tylko korzysci materialne.

ale ja nie potrafie dać sobie z nią spokoju... to moj pierwszy taki przypadek, mialem juz w zyciu pare kobiet, pare nie trafionych milosci kiedy cierpialem mocno.. ale zawsze potrafilem jakos sie zamknac w sobie i uciac kontakt a teraz nie potrafie.. pewnie to ma zwiazek z tym, ze czesto ją widuje na uczelni a zazdrosny jestem o nią potwornie... tyle, ze oczywiscie nie robie jej zadnych jazd jak sie spotka z kolega jakims, albo pisze z kims smsy

Gość a jak juz ja
to jak juz bedzie twoja to zaczniesz robic jazdy. olej ja, nie pisz do niej pierwszy, nie masz znajomych, z ktorymi moglbys spedzac czas?? ile ty wogole masz lat??