Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodzi zamglanym wzrokiem

czemu kobiety tego nie doceniają?

Polecane posty

mam tylko dwóch kolegów z czego jeden pracuje a drugi ma dziewczyne wiec tez za czesto sie nie widzimy a przede wszystkim to ja mam dosc towarzystwa kolegów... nie chce mi sie cale zycie spotykac z kolegami, ja potrzebuje kobiety \a lat niestety juz troche mam.. i to mnei załamuje bo czuje ze nigdy nie bede mial dziewczyny ( 24 )

Gość a jak juz ja
to sobie znajdz jakies zajecie, do pracy idz, nie wiem. znajdz sobie inna. chyba ze jak zaczniesz ja olewac to cos do niej dotrze. sprobuj sie nie odzywac jakis czas i zobaczysz moze sama zadzwoni pierwsza to juz cos, bo tak to nie ma sensu

juz tak robilem i sama mimo wszystko sie nie odezwie piewrsza pracowac mi sie nie chce ;/ mam szkole , treningi swoje i tyle.. nie chce mi sie pracowac , zreszta co ja moglbym robic...

Gość a jak juz ja
to sie uzalaj dalej nad soba, i nie zawracaj dupy wiecej glupimi tematami

ano sa..

Zacznij ją olewać a sama przyleci i doceni jak zacznie tracić. My kobiety same czasami nie wiemy co chcemy:)

Gość a jak juz ja
a zreszta to w jaki sposób ona cie wykorzystuje, przeciez sie nie narzuca nie prosi tylko ty do niej pierwszy sie odzywasz. jestes glupi jak but

powiem Ci czemu. bo to swiadczy o tym ze nie masz szacunku do siebie a z takim mezczyzna zadna nie chcialaby byc nie mozesz sobie dac wejsc na glowe docenilabym faceta, ktory mi sie podoba, za to ze bylby w stanie zrobic dla mnie wiele wiele ale nie wszystko ja bym nie mogla zrobic dla niego wszystko sa jakies granice rozsadku i przyzwoitosci

no wlasnie takie sa kobiety.. nielogiczne i pojebane czlowiek sie stara, zrobily by wszystko a one maja to w dupie i olewaja

nielogiczne? nie zgodzilabym sie skoro nie potrafisz darzyc siebie samego szacunkiem jak mozesz obdarowac nim kogos innego?

Gość Wooly
Wiesz, ja tak mialam z moim. Na poczatku nie interesowal mnie jako mezczyzna, ale w koncu podbil moje serce :). Nie dal za wygrana. Kiedys przyjechal do mnie, powiedzial, ze ma cos dla mnie, otworzyl bagaznik i powiedzial zebym sobie wziela prezent- byl to oooogromny bukiet roz :). Kiedys jak zaprosil mnie na kolacje, a ja nie mialam ochoty, to przyjechal z ta kolacja do mnie. Jestesmy razem juz 5 lat i dzieki mu za jego wytrwalosc :).

Gość wodzi zamglonym wzrokiem
// Ciekawa jestem, czy OBCHODZIŁOBY CIĘ, gdyby jakaś dziewczyna, która jest ci obojętna, chciałaby zrobic dla ciebie " wszystko", nawet urodzić dziecko i spędzić z toba resztę życia. // ale chwileczka.. ja nigdy nie daje nadziei lasce która mnei nie interesuje nie spotykal bym się z nia, nie bajerowal itp.. a ona sie ze mna wlasnie czasem spotyka, flirtujemy itp, chyba jest roznica?

Gość katarzynnkaa
Wcale nie dlatego, że robisz dla niej wszystko. Mój facet też robi dla mnie wszystko i bardzo go kocham. Ja też robię dla niego wszystko. Odpowiedź jest zgoła inna: nie podobasz jej się.

Gość onaa86
Daj sobie na wstrzymanie. Nie pisz, nie dzwon, jesli ona sie odezwie to ok, a jesli sie w ogole nie odezwie tzn ze ma Cie totalnie gdzies i chocbys bog wie gdzie ja wozil to i tak nie zechce z toba byc. Nie chodzi o to, ze masz za nia latac jak piesek tylko na poczatku to musi byc jakas chemia, musi zaskoczyc. Nie usluguj jej tylko pokaz ze ty jestes fajnym facetem! A nie uganiajacym sie za nia pantoflarzem! Może jej nie jarają pantoflarze...

Gość onaa86
Moj facet na poczatku tez sie za mna uganial, byl wpatrzony i w ogole... Czasami dla mnie to bylo az zalosne, bo czulam sie jak jakas niepelnosprawna! We wszystkim by mnie wyreczal, i 10 razy dopytywal sie o to samo. Po prostu jestem pierwsza jego prawdziwa miloscia. Szczerze to mialam juz z nim zerwac, bo po prostu mi dzialal na nerwy! Az pewnego dnia poszlismy na impreze i przyszedl jego kumpel ze swoja siostra, a ja zobaczylam jaka ona jest w niego wpatrzona hehe Musze przyznac ze to moja zazdrosc wtedy uratowala nasz zwiazek:D A teraz jestesmy szczesliwa para i planujemy slub;))

Gość wodzi zamglonym wzrokiem
witam po przerwie :) obecnie mam na ową panne mocno wyjebane i jest fajnie hehe, oczywiscie gdyby sie do mnie odezwala to zapewne bym sie znia chetnie spotkal, ale juz o niej nie mysle i jest mi obojetna, super uczucie :)

Gość fdgdfgfdg
haha no to gratulacje, ja niestety miałam przesrane bo leczyłam się ze 2 lata z silnego zauroczenia, teraz jest milion razy lepiej, też mam wyjebane aż za bardzooo

Gość uggy-boogi show
Zastanow sie chwile czlowieku CZY TY DOCENILBYS (CZYTAJ: ZAKOCHAL SIE BEZ PAMIECI I ZWIAZAL Z NIA - BO ZDJAE SIE, IZ TAK ROZUMIESZ W TEJ SYTUACJI SLOWO DOCENIL) DZIEWCZYNE KTORA CIE NIE POCIAGA ORAZ NIESZCZEGOLNIE ODPOWIADA CI POD WZGLEDEM FIZJOMOMII I CHARAKTERU TYLKO DLATEGO, ZE SIE W TOBIE SZALENCZO ZADLUZYLA???? Nie mozna sie zmusic do bycia z kims do kogo nic nie czujesz nawet w sytuacji w ktorej ten ktos zaangazowal sie calym soba i na kazdym kroku okazuje ci wzgledy Oczekiwanie od kobiety/ mezczyzny ze doceni fakt iz sie w nim/ niej zauroczylismy w ten sposob, iz sie w nas zakocha jest troche smieszne jak sie kogos nie chce t nawet jesli ta osoba stanie na zresach to i tak sie jej nie pokocha SORRY ALE NIE DA SIE ZMUSIC DO MILOSCi

Gość uggy-boogi show
Ciekawa jestem bardzo czy gdyby jakas nieladna (w twojej ocenie), aseksualna znajoma o mialkiej osobowosci (oczywiscie w twoim subiektywnym odczuciu) ktora absolutnie Cie nie kreci nagle zaczela sie intensywnie do ciebie zalecac i pokazywac jak bardzo jej zalezy na ewentualnym zwiazku z toba to DOCENILBYS TO ZAKOCHUJAC SIE W NIEJ ???A w razie gdybys ie jednak na to nie zdobyl to czy mialaby ona prawo sadzic ze mezczyzni generalnie za nic maja fakt ze komus zalezy???? No powiedz jakie mialbys zapatrywanie na cala sytuacje gdybys nagle znalaz sie po drugiej stronie barykady???

Gość luzyn.maj.relydżyn
po drugiej stronie krat Koteczku? czy może już zdemontowałeś? przymus czy bardziej potrzebę odczuwałeś psychiczną do podglądactwa? :D

Gość kasa_tesco
u i zesrał się temat. coś takiego.

Gość uggy-boogi show
To, ze sie z kims spotykamy czy nawet flirtujemy niezobowiazujaco nie oznacza automatycznie, ze pragniemy byc z ta osoba , zakochalismy sie w niej bez pamieci i wiazemy z ta znajomoscia jakies wieksze nadzieje (czasem to tylko rozrywka dla zabcia nudy - nie ejst tak ze prym wioda tu dziewczyny z facetow rowniez bywaja w tej kwestii niezle ziolka)

Gość uggy-boogi show
PS gdyby mezczyzna na ktorym Twojej wybrance naprawde zalezy - taki w ktorym to ona jest zadluzona - zachowywal sie wobec niej w sposob w jaki ty sie zachowujesz to juz dawno byliby szczesliwa para ONA CIEBIE ZWYCZAJNIE NIE CHCE I FINITO (NIE MA W TYM NICZYJEJ WINY, NATURA KOBIECA ROWNIEZ TU NIE ZAWINILA PO PROSTU NIESZCZESLIWIE SIE ZAKOCHALES I FINITO)

Gość kkkkkkkkkkkjjjjj
.. fdgdfgfdg, a jak się leczyłaś?

Gość Dżennifer
ok z doswiadczenia wiem ze albo bedziesz ja traktowal "NORMALNIE" a nie jak osmy cud swiata albo ja stracisz wczesniej czy pozniej,traktuj ja jak przyjaciela,jesli nie masz na cos ochoty to po prostu przepros ze nie dzis bo cos tam niz jak bys mial sie meczyc,,,,,nie udawaj kogos innego tyl;ko badz soba bo ulepszanie czegos na sile nie zawsze wychodzi na dobre......jesli jednak nic do ciebie nie czyje to chocbys na rzesach stanal to ona i tak przejdzie obojetnie....

Gość gundekg
Jesli olewania tez na nia nie dziala, znaczy, ze ona ciebie olewa jeszcze bardziej i poki co nikt tego nie zmieni. Musialaby dostac po dupie solidnie od kilku fajnych facetow, to moze wtedy jej sie oczy otworza. Poza tym to, ze teraz jestes taki pomocny, nie znaczy, ze bedziesz taki zawsze.