Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaLat23

Zaręczyny

Polecane posty

Gość DziewczynaLat23

Witam wszystkie Czytelniczki:) Jestem ze swoim chłopakiem już prawie 5 lat, planujemy za jakieś 2 - 3 lata ślub, ale on nadal mi się nie oświadczył. Często rozmawiamy o tym i za każdym razem jakoś ucina ten temat mówiąc że jak przyjdzie czas to się oświadczy. Przez pewien czas nawet myślałam, że to ja postawię pierwszy krok i się mu oświadczę, ale zawsze uważałam, że to należy do chłopaka. Często rozmawiamy o ślubie, wybraliśmy sobie nawet restaurację, muzykę, robiliśmy listę gości. Ale do tej pory narzeczeństwem jeszcze nie jesteśmy. Coraz więcej naszych znajomych już się pobiera, zakłada rodziny a my nadal jesteśmy na tym samym etapie:( Ostatnio już coraz mniej sobie z tym radzę, bo bardzo bym chciała żeby w końcu na moim palcu pojawił się pierścionek. Jak myślicie jaki może być powód tego jego zwlekania z oświadczynami? Na pewno nie są to kwestie finansowe bo z tym nie ma problemu, zresztą ja nie jestem wymagająca i nie potrzebuję nie wiadomo jakiego pierścionka. Relacje z moimi rodzicami też ma bardzo dobre. Wiem że mnie kocha, więc o jakieś skoki w bok bym go nie podejrzewała. Więc o co innego może chodzić? Proszę o wyrozumiałość i szczere odpowiedzi.

Gość dr.NO
sprawa jest prosta, po tylu latach związku razem żyjecie jak brat z siostrą, czyli związek kazirodczy a pierścionek to sobie sama kup :)

Gość Tadeusz wajche przelozf
A mialas go juz w anusie ?

Widocznie taki już jest. Mój mi się oświadczył po zaledwie ponad roku bycia razem, a ślub mamy za 2 lata. Poczekaj, spokojnie. :)