Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca sie o

do osob z UK i nie tylko

Polecane posty

Gość pytajaca sie o

Ja pracuje przez agencje pracy praca taka trwa kilka tygodni przy wiekszym szczesciu miesiecy.Mam pytanie do Was jak sobie z tym radzicie?emocjonalnie?ja po 3 miesiacach pracy przez agencje podziekowano mi za prace,nie moge spac,ciagle chodze poddenerwowana,jak tak mozna zyc?tracac co chwile prace?bedac nie pewnym jutra?macie jakies wskazowki jak przetrwac takie cos?moze jak sie dostosowac do zaistnialych warunkow?maz mowi zebym nie przywiazywala sie emocjonalnie do prac ale ja juz taka jestem ze przywiazuje sie do miejsc,ludzi tej swiadomosci ze mam prace.

Gość sparrowben
wyjscie jest tylko jedno: znalezc praxce NIE przez agencje tylko zatrudnic sie na stale w jakiejs firmie i tyle...praca przez agencje na tym wlasnie polega, ze raz jest raz nie ma i miejsca sie czesto zmieniaja

Gość Pytajaca sie o
Problem w tym ze jezeli nawet znajdziesz cos na wlasna reke to I tak mowia prosze najpierw zgosic sie do agencji "xyz" Bo my zatrudniamy przez nia:(! Nie na juz tak latwo jezeli mozesz sobie pozwolic na szukanie dlugo to moze jezeli potrzebujesz pracy na juz to idziesz do agencji

Gość już wszystko wiem
to zakładajcie self employed

Gość już wszystko wiem
wszystkie agencje będą was wywalały po kilku miesiącach, żebyście nie nabyli praw pracowniczych, proste

Gość Pytajaca sie o
Czy ktos jeszcze moze mi pomoc??Najgorsze sa te luki pomiedzy pracami.

Gość ???????????
a nie mozesz sobie poszukac pracy inaczej? wogle w jakim charakterze szukasz pracy? jakie masz doswiadczeenie??

Gość Pytajaca sie o
Najczesciej fabryki przy inspekcji skladaniu pakowaniu.

Gość Pytajaca sie o
Jakbym mogla inaczej to bym to zrobila agencje dadza ci prace szybciej tylko niepewna Bo nie wiadomo na Ile??

Gość ???????????
a nie myslalas o czyms ambitniejszym? ja pierdziele zamiast marnowac czas na tym durnym forumie to moze sie wez za doksztalcanie idz do szkoly zrob angielski pozniej moze jakis kurs i znajdz porzadna prace a nie sie uzalasz ze z agencji praca znika ile masz lat i czemu wyjechalas? mam troche znajomych rozstrzelonych i po szkocji i irlandii moze ktos by ci pomogl

Gość cdfcfdf
pytajniku, nie osraj sie z ta glupia madroscia:) mam prace, doksztalcam sie, i mam czas na durne forum.. dziwne?????

Gość ???????????
no ja tez ;D ale niektorzy nie sa tak inteligentni i ogarnieci jak MY szlachta emigracyjna hahahah

Gość już wszystko wiem
czemu nie zakładacie self employed???

Gość pytajaca sie o
a ile wam srednio zajmuje szukanie pracy przez agencje?

Gość google prawde ci powie
po co w ogole szukasz pracy w fabryce, to najgorsza praca. Zaczyj wysylac cv po ludzku przez internet do porzadnych firm i daj sobie spokoj z agencjami i fabrykami.

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
ona nie moze, bo slabo zna angielski po 9 latach w UK, no brawo

Gość hello halo
poza tym ona ma problemy psychiczne

Gość pytajaca sie o
gdzie masz dowod?ajlepiej napisac komus ze jest psychiczny i zwiac!gratuluje!

Gość hello halo
twoje wlasne slowa: "nie moge spac,ciagle chodze poddenerwowana,jak tak mozna zyc?" Twoje wypowiedzi z innego topiku (http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5227315&start=90) "moze jestem nienormalna ale bardzo przezywam taka strate pisze tutaj o tgz pierwszego kontaktu pracy w fabryce!(podchodze do tego bardzo osobiscie)wrecz boje sie ze nie znajde juz niczego a jak znajde to znowu na jaki czas?miesiaca,dwoch?ciagly stres,nerwy.Nie wiem jak mam sobie z tym poradzic?" "ja mam bardzo slaba psyche bardzo szybko sie zalamuje,stres mnie wrecz zjada" Nie chce mi sie wiecej szukac ale to nie pierwszy raz gdy cie widze zakladajac ten temat o tesciowej i fabryce, innym razem o kolezance, ktora cie unika (a to w spa, a to w fabryce). zawsze ten sam styl i troche zmeinione watki. Najpierw sie zalisz, a potem wyzywasz tych, ktorzy sie z toba nie zgadzaja. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5224658 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5206109 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5161787

Gość pytajaca sie o
oo ja sie nie pytam o te posty tylko o ten niby post gdzie juz podobno pytalam sie czy isc pracowac z tesciowa do fabryki?

Gość detektyw w sutannie
kreuje nam sie nowa mayor fo london, ktora rowniez slynela z zakladania niesamowitych tematow pod roznym pseudonimami buhaha

Gość hello halo
Prosze bardzo, tutaj jest twoj watek z tesciowa: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5139326 ("Pracuje w UK przez agencje pracy nigdzie nie moge dostac pracy na dluzej niz 2 miesiace to jest strasznie dla mnie meczace i stresujace;(co robic?jak wytrzymac ten kolowrotek nerwowy?tak sie przeciez nie da zyc?!!!czlowiek tylko sie stresuje kiedy obecna praca sie skonczy??mam sznase isc do pracy(w fabryce)gdzie niestety placa najnizsza krajowa ale praca jest stala co robic?co wybrac?" "W tymze miejscu pracuje moja Tesciowa z ktora maz nie ma kontaktow I wiem ze nie chce zebym tam pracowala;(co robic? Czy oklamac go ze ona tam juz nie pracuje??mnie naprawde nerwowo wykanczaja te czeste zmiany prac;( ") A to jeszcze inne ze spa, fabrya (a to w Kanadzie, a to w USA) no i przesaladujacy cie tubylcy-rasisci badz Azjatki wredne rasistki :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5103402 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5100993 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5095012&start=30

Gość Pytam sie I
Jestes psycholem masz obsesje na moim punkcie!!! Lol to jest nie zdrowe

Gość Pytajaca sie I
..

Gość hello halo
Nie pochlebiaj sobie, nie mam obsesji na twoim.punkcie, chcialas przyklady to masz

Gość Pytajaca sie o
Nie wlasnie ze masz obsesje I to jest chore te twoje szpiegowanie szukanie starych czyjis postow itp nie masz babo swojego zycia lol??

Gość ty jestes babko tak glupi
Ty jestes babo tak glupia ze ludzie kojarza i rozpoznaja twoje popierdzielone tematy na kilometr. Myslalas zeby moze pojsc sie leczyc?

Gość Pytajaca sie o
Idz sie leczyc psycholu ktory obsesyjnie przesladuje ludzi ktorych nie zna!!!!!!!

Gość Pytajaca sie o
Stalker!!!!! Nie Wiem czy sie orientujesz ale to jest karalne przez prawo:pp

Gość Bugahaha
Oo biedactwo wystraszylo sie I ucieklo hihi