Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na spacer czas

Mamy majóweczki chodzicie już na spacer z dzieciakami?

Polecane posty

Gość na spacer czas

Chciałam zapytać czy mamy które urodziły na początku maja chodzą już na spacerki z niemowlakami?

Gość ertyuiokl
:D nie czekamy az spacer przyjdzie do nas:P

Gość jdijidioqdpo
a dlaczego niby nie?przeciez swierze powietrze to najlepsze co moze byc a ty nie chodzisz?dlaczego?

Gość na spacer czas
Niedawno urodziłam i dlatego pytam, a poszłyści od razu na dwór czy najpierw przyzwyczajałyście dziecko przy otwartym oknie? I jak długo trwał pierwszy spacer?

Jest ładna pogoda wiec po co się kisić w domu? Ja rodziłam na początku września.Wyszłam na 5 dobę,położna przyszła na 6 i powiedziała żebym od razu wychodziła na dwór a nie siedziała w domu. Pierwszy spacer odbył się w 7 dobę,trwał 15 minut.Każdego dnia zwiększałam czas trwania spaceru.

Gość robtada
my popierrdalamy już rowerami 🖐️

Urodziłam w poniedziałek 4 kwietnia 2011,we wtorek nas wypisali a w środę byłam już z małym na dworze.Miałam sporo wątpliwości,ale położna powiedziała tylko aby ubrać małego stosownie do pogody,nie przegiąć pały-że będziemy ganiać z wózkiem pół dnia,ponadto dziecko dostało szczepiopnę w 1 dobie,dostał siarę o co też mnie zresztą pytała i stwierdziłą po tych 3 rzeczach że nie widzi przeciwskazań do spaceru.

Gość w czasie okresu
ja tez urodzilam w srode w czwartek w domu i tego samego dnia wieczorkiem maly spacerek. luty to byl:) nie w Pl ale temp ok 10 stopni

Gość poinsettia
Weranduje sie dzieci, ale w zimie ew pozna jesienia albo wczesna wiosna.