Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia 1819

Jak przegonić ducha na drugą strone?pilne

Polecane posty

Gość zakochanyyy..
sa na Podlasiu tzw. szeptuchy, mozesz do nich pojechać \ kiedys sie robiło tak zwane palenie lnu, albo okadzanie, żeby się te duchy odkleiły podobno też palona szałwia pomaga, możesz sprobować z tą szałwią, nakadź sobie w pokoju porządnie io zobacz czy podziala

Gość zakochanyyy..
i dodam jeszcze, że duchy sa jak najbardziej REALNYM zjawiskiem, my też nimi zresztą jestesmy, tylko póki co mamy ciała one sa u Ciebie bo nie poszły do swiatła we własciwym czasie, tak jest jak sierc jest tragiczna, pomódł się za te duchy, no i zrob to okadzanie

Gość zakochanyyy..
śmierć* np. zabójstwo, samobójstwo, wypadek

Gość hghghhhhhhhhh
to dalej sobie żyj z tymi duchami (!!!) - ludzie chcą Ci pomóc piszą byś poszła do lekarza niech Ci zrobi badania, testy a ty ich wyzywasz.... rób co chcesz, twoja sprawa jak chcesz się męczyć tak dalej Pozatym, pisałaś że nikt tego nie słyszy, nie widzi i że tylko jakiś kolega w to uwierzył a w którymś następnym poście piszesz, że cała twoja rodzina to słyszała.... - jesteś totalnie rozchwiana, sama sobie zaprzeczasz w wielu swoich wpisach to świadczy tylko o Twojej psychice

Gość hmmm hmmmm
A te jakieś włącznie urządzeń, błyski itp widzą inni domownicy czy tylko Ty??

do hghghhhah ja Cie tam zwał.......tak Cie zwał....rozchwiany to Ty jestes....nie umiesz czytać??? czy udajesz tępaka ??? napisałąm ze kazdy kto przebywa ze mną słyszy to....a kolega mój był swiadkiem konkretnych zdarzen gdzie wszystko zgasło....dosłownie wszystko....Ty sam sobie zaprzeczasz....ja nie wiem czy co poniektórzy tutaj nie potrafią czytać ze zrozumieniem ??? czy wielkimi wolami trzeba pisac zebyscie czytali i rozumieli co czytacie ...przeczytaj jeden z drugim dwa razy nim cos glupiego napiszesz bo sami się ośmieszacie.....

hmmmm hmmmm tak inni domownicy tez to widzą.....ale tylko w mojej obecnosci to się dzieje....gdy mnie nie ma wszystko jest ok a może po prostu oni nie zwracają na to uwagi ...nie wiem....

Gość heheeeee
jak można nie zwracać uwagi na DUCHA ;) ???????

Gość ja bez nicka
Wisz, te byty, czy cokolwiek się do ciebie przyczepiło czerpią z ciepie energię, są jak wampiry energetyczne, a wiadomo, że dusze muszą skądś wziąć energię, by cokolwiek "ruszyć" - w sensie że coś się dzieje, albo że żywy czuje jego obecność. Żywią się twoją energią , musisz być silnie medialna. Myślę, że skoro nie masz siły, to naprawdę warto znaleźć kontakt do księdza egzorcysty, jest ich niewielu w Polsce, ale pomagają takim jak ty, nie są oni tylko od wyganiania "diabła", ale także od tego, by wskazać takim duszom drogę, przeprowadzić je na drugą stronę. Bez wątpienia te dusze czegoś chcą, bez pomocy sobie nie poradzisz. Mimo, iż nie boisz się, to jednak warto im pomóc, a przy okazji sobie, bo wtedy ty będziesz miała spokój.

Gość SIOSTRA KSIĘDZA
dla wyjaśnien tych którzy nie wiedzą.... dychy przychodzą do dobrych ludzi... czegoś od nas chcą,, lub chcą nam w czymś pomódz... one nie chcą nas straszyć, chcą w jakis sposób z nami miec kontakt.... KICIU... NIE BÓJ SIĘ... tak jak mawia mój bart.... jezeli to jest dobra dusza... chcę tobie cos przekazac.... jesli zas to jest demon lub coś w rodzaju złego ducha.... módl się i rozmawiaj ze św. Ekspedytem... on jako jedyny przepędził diabła od siebie.. on ma największą moc która pomoże wygonić diabła...

Gość tak to widze
spytaj go się co chce od ciebie ale uwaga nie wywołuj go --------czyli jezeli poczujesz jego obecnosc zadaj pytanie ,odpowiedz da ci po mysli lub we snie, wczesniej poznaj historie tego domu ,jezeli jest to zly duch możesz go przekląć w imię pana BOGA ,ale uwaga musisz byc na 100% pewna ze tak jest !!!!!!!! INACZEJ bedzie z toba kiepsko siadzie ci psychika do samobójstwa włącznie z tymi siłami nie ma żartów !!!!!!!!!!

Gość trzeba udac sie
Trzeba udać się do księdza ale tylko kwalifikowanego egzorcysty albo do szeptuchy. Chyba najlepsze to Wiera z Opaki Dużej i ta z www.okulta.com.pl

Gość Ja uważam, że to żaden duch
tylko ma panienka nerwicę lub grzybicę systemową, która zajęła układ nerwowy. Przejawiasz klasyczne objawy (stany lękowe, omamy, wrażenie utraty zdrowia). Psychiatra i psycholog pomoże lub specjalista od grzybicy układowej ze szpitala chorób zakaźnych. Dobrze byłoby też zrobić rezonans magnetyczny głowy. Udaj się najpierw do dobrego internisty i psychologa, a oni cię już dalej pokierują.

Gość nerrrttttttttttttttt
>>grzybicę systemową, która zajęła układ nerwowy. - mogdy o czymś takim nie słyszałem - moim zdaniem to objawy schizofrenii

W takim razie o wielu rzeczach jeszcze nie słyszałaś. Schizofrenia ma inne objawy - odrealnienie. Nie wiem czy autorka miewa momenty odrealnienia.

A może nie momenty, a epizody.

Gość niedowiar
z tego co ja wiem, to dusze przychodza do dobrych i zlych ludzi, bez wzgledu na plec, kolor skory itp., przy tym zawsze stwarzaja klopoty. Polecam lekture Wandy Pratnickiej, duzo wyjasnia w kwestii duchow Opętani przez duchy - Egzorcyzmy w XXI stuleciu http://egzorcysta.pl/lek.html .

Gość gość
O Pani Wandzie Pratnickiej byl reportaz w telewizji.Czytalam tez jej ksiazki.Wychodzi na to ze wszystkie choroby sa od opetania,a zeby je wyleczyc nalezy udac sie do autorki:)

Gość gość
Przeganiac ducha na druga strone moga tylko osoby duchowne.Pod ducha moze podszyc sie tez zly.