Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dtryiufsgzv

do osob w uk - zakupy spozywcze

Polecane posty

Gość huihiiu
Wydajecie 60 funtow na tydzien dla 2 osob i narzekacie, ze to duzo???:O To jest zajebiscie malo

Gość deffdefc
my wydajemy 40, na 2 osoby, czesto jeszcze zostaje jedzenia

Gość 90879878
aaahahahaaa kurwa 40 funtow to ja wydawalam 7 lat temu nie przesadzaijac z cygarami i alkoholem :D::D

Gość deffdefc
my nie palimy i nie pijemy

Gość Moje przykładowe zakupy
3 x chleb 2.50f -do pracy,dzieciom do szkoly i na kolacje(nie wystarczyły by trzy gdyby jeszcze miedzy posilkami jesc kromiki 2x mleko 2.00f-pładki na sniadanie i do kawy(a gdybym tak wymysliła nalesniki ,albo krokiety?to by brakło 1 raz wedlina 2.00 to tak skromnie 2x ogorek 1.00f tylko na kanapki ,a gdybym tak chciala zrobic mizerje do obiadu?to dwa na tydzien by nie wystarczyły 1kg pomidor 2.00f to samo rzodkiewka 0.50f to samo salata 0.70f to samo płatki 2.00f ----------> 12.00 2x 2.5kg ziemniaki 2f filet z kurczaka 5f mieso mielone 3.50f za op. sórowka do obiadu ok 5f jezeli jest to cos ze sloika.na caly tydzien i takim oto sposobem dwa dni filet dwa d ni kotlety mielo moze z jeden spagetti.. --------------------> 15.50 marchewka 0.65 op pietruszka 0.99 op. seler 1.00 cebula 0.65 op. przecier pom. 0.35 kalafior 1.00 smietana 0.65 makaron 1.00 To na zupy,ale gdyby tak chciec wykorzystac na cos innego warzywa to tez nie wystarczy i na zupy i na inne potrawy -------------------> 6.50 banany 1 arbuz 3 kiwi 1 jablka 1.50 winogrono 2.50 zalezy co jest na promocji i w sezonie -------------------> 6.50 1 48.50 f-to moim zdaniem skromne i przemyslane zakupy Agdzie jakas papryka brokul jajka kasza makaron margaryna ser zółty jogurty pasztet soki napoje woda ryba a to w puszce,a to wedzona,mrozona makaron np na spagetti przyprawy natka pietruszki natka koperku kapusta teraz w poskim sklepie jest sezon na wloszczyzne itp.

Gość Moje przykładowe zakupy
To sa bardzo ,moze nie skromne ,ale przemyślane zakupy.Nie ma tu nic z przyjemnosci,ciasto,albo jakis serek ,abo cos co poprostu trafi sie na promocji,lub cos na co ma sie akuratnie ochote

A ja myslalem, ze duzo wydaje na jedzenie. Ja wydaje 20 tygodniowo

Gość laurka0905
Powstała nowa Firma w branży spożywczo- przemysłowej zwana FAMILO : -jest to Sieć Konsumencka. -zostając jej członkiem uzyskujemy bezpłatny dostęp do sklepu internetowego w którym samodzielnie robimy codzienne zakupy w cenie 5% do 20% taniej. - istnieje możliwość uzyskania rabatów - duże promocje - Dostawa paczki zakupowej kurierem do domu - rejestracja darmowa -przy kilkogodzinnej pracy spory zarobek Zapraszam do fajnych tanich i przyjemnych zakupów : http://www.familo.com/r/laurka0905 Życzę sukcesu. Patrycja Podlewska

Gość gość
Szukajcie czegoś działającego w swoim mieście na podobnych zasadach jak to - https://polskikoszyk.pl/ U mnie naprawdę totalnie rozwiązało to temat - nie chodzi nawet o niską cenę, ale bardziej o oszczędność czasu. Bo jednak zamiast szukać każdego produktu po półkach, wklepuję sobie wszystko w wyszukiwarkę i mam normalnie podane na tacy. A już nawet nie mówię o dostępności promocji... Online nie mam takich problemów...