Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajlajlajlajlaj91

ładny obraz?

Polecane posty

Gość manio ciekawski=)
mniejsza o to pooglądałem i z pewnością malować nie potrafisz jeśli mówimy o profesjonalnym podejściu, to po prostu widać, że sobie nie radzisz ale jakiś wdzięk, trochę naiwny, trochę niedojrzały, twoje prace, moim zdaniem, mają dużo można nadrobić pracą malować możesz nikt ci nie zabroni w pewnym sensie może twoje prace są więcej warte niż niejednego "artysty" po asp przynajmniej nie pozujesz

Gość lajlajlajlajlaj91
będzie więcej czasu, będzie więcej malowania. To moja pasja te naiwne dzievuszki

Gość 43twetwet4t5
na tekturze? to jak jakaś praca gimnazjalistki na lekcję plastyki, tylko tło ciekawe. reszta wiocha

Gość lajlajlajlajlaj91
ale to jest moja wiocha, którą bardzo.. kocham

Gość 43twetwet4t5
ale co to za argument? kochaj, maluj ale jako praca na sprzedaż to trochę przesada

Gość lajlajlajlajlaj91
a jednak widzisz, ktoś zalicytował. To że Tobie się to nie podoba to nie znaczy że innym się nie spodoba. Bez starań, nie zniechęcisz mnie do sprzedaży moich dziewczynek: )

Gość manio ciekawski=)
lajlajlajlajlaj91 ale to jest moja wiocha, którą bardzo.. kocham i to mi się bardzo podobało :) bez względu na wartość artystyczną rób co lubisz i jak chcesz to próbuj sprzedawać tyle wymyślnego chłamu jest wszędzie dookoła artystki, które przyklejają genitalia do krzyża piosenkarki zachowujące się jak kurwy i to jest pochwalane i akceptowane przez wielkich znawców wszystkiego jak Wojewódzki więc i Ty możesz, tym bardziej, że krzywdy nikomu nie robisz, a może coś w życiu wygrasz

Gość hgjhga21hghjghjg
nawet spoko

Gość rgh54u6i8u6ijh
skoro masz wyrobione zdanie to po co pytasz? jakoś mi trudno uwierzyć że ktoś kupo to gówno ale jeśli to rzeczywiscie faktyczny nabywca a nie twoja ciocia to pogratulować szczęścia bo na pewno nie talentu. no chyba że masz 12 lat i dopiero się wyrabiasz ale jeśli 91 to rocznik to takie podstawy jak proporcje, cieniowanie powinnaś mieć już dawno opanowane

Gość manio ciekawski=)
po prostu sztuka naiwna :D

Nie podoba mi się. Jeśli malujesz takie "obrazy" to radzę solidnie szlifować warsztat. On nie jest bajkowy, on wygląda na wykonany przez ucznia szkoły podstawowej z zacięciem artystycznym. Jeśli chcesz go kupić to nie będę oceniał gustu. Ja kupiłbym może wycieraczkę wejściową w tym stylu

Gość lajlajlajlajlaj91
a ja tak lubię, na wspak. Wszystkim : - )

Gość lajlajlajlajlaj91
ale dzięki za krytykę. Chociaż słowo "gówno" jakoś takie przykre...

Gość lajlajlajlajlaj91
i ludzie kupują te obrazy, bo wiele ludzi teraz z mojego otoczenia zamówiło i nieźle sobie dorabiam. Ot co : ) Ja wiem co to jest cieniowanie, umiem rysować martwą naturę, nawet rysunek architektoniczny nie jest mi obcy, akt, byłam na wielu kursach, w szkole musiałam wiele takich rzeczy malować ale dla mnie ot jest nudne... bardzo nudne.. ja wolę zamknąć sie w swoim świecie. Tych dziecinnych dziewczynek

Gość lajlajlajlajlaj91
ciężko mi to wszystko tłumaczyć, ciągle, że to naprawdę jest MÓJ wybór. Nie zgadzam się że to jest gówno.

hey, przejrzalam sobie ta Twoja strone i niektore obrazki robia na mnie ogromne wrazenie, niby sa takie proste ale cos w sobie maja Strasznie podoba mi sie ten obraz w ciemnym lesie - chyba tez jestes na tym zdjeciu :P - naprawde dobre prace

moglabys ilustrowac ksiazki, okladki, zeszyty - gdzies juz widzialam taka technike malowania

Gość lajlajlajlajlaj91
Dziękuję. Fakt faktem że nie wszyscy jarzą, że ja naprawdę mam 21 lat i ja naprawdę robię to wszystko z zamierzeniem. Pewnie że doszlifować warsztat mogę, to w malowaniu jest najbardziej fascynujące i budujące. Ale żeby komuś napisać" Twoje prace to gówno" jest już prostackie.. i dalekie od zwykłego, normalnego "no nie podoba mi sie w ogóle" co rozumiem w 100% . Tam jest wiele mojego smutku, wiele moich emocji , wiele WIELE WIELE mnie.

Gość lajlajlajlajlaj91
Maravilha- strzał w 10 !!! To jedno z moich marzeńń : ) !!!

Gość lajlajlajlajlaj91
zapraszam ciekawskich www.dziewczynki-justynki.pl

oj tam mi tez pisali ze maluje jak dziecko z podstawowki :P albo inaczej ze nawet dzieci lepiej maluja :) - nie przejmuje sie tym zajmowalam sie szkicowaniem, teraz przyszedl czas na cos innego, caly czas szukam swojej drogi i mysle nad technika :) Ty juz masz wyrobiona technike, swoja przede wszystkim - to sie ceni

Gość lajlajlajlajlaj91
: ) dziękuję za te slowa

Gość lajlajlajlajlaj91
Dobry wieczóór :)

Gość lajlajlajlajlaj91
ostatni dzien licytacji