Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomibardzo

wolał kupić zegarek niż pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

no ale do tanga trzeba dwojga. Chcesz mieć dzieci z facetem, który nie chce ich mieć? Czy po prostu szukasz faceta pod kątem posiadania dzieci?

Gość The Golden Age :)
Szukam faceta,który będzie dla mnie PARTNEREM, będę czuła się z nim szczęśliwa. Kiedyś słyszałam takie określenie,że jak kochasz to tańczysz jak derwisz. I chciałabym,żeby on też był ze mną szczęśliwy.

Wiesz mnie jest trudno powiedzieć bo szczerze powiedziawszy nie byłam w takiej sytuacji. Nie mogę Ci odpowiedzieć co bym zrobiła. Znając siebie byłabym zawiedziona.No taka jestem.

I pewnie bym z nim była, jednocześnie licząc na zmianę decyzji.

Gość przegrałas zycie
nastepna co wymusza zareczyny. bo co kolezanka sie zareczyła.

Przeczytala kilka slow prawdy i sie wielce uniosla ksiezniczka z bozej laski. Daj se siana kobieto skoro ci nie zalezy na pierscionku to o co sie rzucasz ?? o to ze on kupil sobie zegarek ?? moze sobie kupic nawet zlote gacie a tobie nic do tego. Pewnie ci nie gadal za ile bo od razu by byla jazda. Wcale mu sie nie dziwie. Zenada. I pozatym to , ze powiedzial ze tez byscie sie mogli zareczyc o niczym nie swiadczy... myslalas ze na drugi dzien przyleci z pierscionkiem i kwiatami?? -.- Glupia materialistka.

Gość smutnomibardzo
udało mi się prowo :P

Gość alicja z kolee
The Golden Age. Kiedys myslalam ze nie moglabym byc z facetem bez slubu. Ale zycie lubi platac figle ;) Moj partner nie chce slubu, przyznal ze po malzenstwie jego rodzicow ta opcja nie wchodzi w gre. Kocha mnie i chce byc ze mba miec dzieci itp ale bez slubu. Mocno to przezylam dlugo myslalam co mam zrobic dalej. Zycie sie tpczylo a ja nie zdecydowalam i tak zylismy w niepewnosci jutra pare miesiecy. W tym czasie poobserwowalam inne malzenstwa zwiazki. Dwa rozwody wsrod znajomych. Zdecydowalam zostac z mezczyzna ktorego kocham i ktory kocha mnie i chce ze mna zyc. Jestesmy szczesliwi i nie potrzebujemy tego papierka. Chcialabym i troche licze na zmaiane z jego dtrony ale jesli nie zmieni zdania i tak nie odejde. Kupilismy dom spodziewamy sie dziecka. Tak tez mozna. I nikt mi nie wmowi ze jak facet nie chce slubu to nie mysli o kobiecie powaznie. Wole nasze zycie bez slubu niz taki zwiazek jak maja nasi znajomi, bliscy rozwodu... Ale badziew.. - zgadzam sie z toba w 100%

Gość alicja assffggjjjj
Ales ty zalosna autorko, tetaz to niby prowo jak cie wysmiali... hehe