Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalala..../

mam 29 lat, nie mam męża ani dziecka, czy ktoś tak ma?

Polecane posty

Gość konon
myszka ile wazysz i jakie wzrost

pączek jeśli jesteś szczęśliwa to super :-) ja po prostu nie rozumiem jak można być szczęśliwym mając tylko siebie

Gość zrypanezycie
ja mam 21 lat ale czeka mnie to samo. z niczym przyszlem na swiat i z niczym odejde. jestem tak brzydki ze siedze calymi dniami w domu ;///

Nie jestem szczęśliwa, ale moja nieszczęśliwość nie ma nic wspólnego z samotnością. Lubię być sama.

Gość a w tę noc zaczaruj mnie
Ja daję sobie czas do 30-tki,czyli 3 lata.W tym czasie chciałabym poznać faceta,wyjść za mąż i urodzić 1 dziecko.Ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie,bo jak na razie nie mam szczęścia do mężczyzn :( Ponad 5 lat poświęciłam komuś kto powiedział,że odchodzi,bo nic go przy mnie nie trzyma.Depresja,płacz, nie chcę tak dłużej

Gość bdhdhd
No kurva beda stare panny bezdzietne terz sie pruc,ze maja monopol na szczupla sylwetke.jaka trzeba byc tepa strzala,zeby takimi stereotypami myslec?czy ty stara sama babo myslisz,ze wszystkie po porodzie to tluste swinie?

Gość konon
co wy macie taka manie z tą szczupłoscia? wszystkie chcecie byc wysuszone? po co? to jest atrakcyjne? dla kogo?:o

stare panny myślą że mężatki i dzietne to grube zaniedbane baby, a tymczasem mam sporo znajomych które nie rodziły a wyglądaja jak słonice

Gość ulalalalala..../
wiesz może i jesteś szczupla (ja tez zeby nie bylo 50 kg, 168 cm) ale jednak po ciązy to juz nie to samo...

konon, ty to pewnie gruba jesteś co??? no i w wieku 26 lat nie mieć pracy tylko być na utrzymaniu rodziców??? tragedia....

Gość ndhxhdhd
Widocznie jestes zjebana po calosci,ze cie nikt nie chce.na czatach szukasz,wlasnie tam jest twoje,miejsce kanon.

Gość ulalalalala..../
myszka sama ejstes tragedia, odwal sie od konon, szczegolnie ze ma miec operacje :O

Gość konon
no mam 167 i 62 kg na innym temacie mowia ze jestem gruba:D ale ja tobie nie dogryzam przeciez tylko pytam

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO ULALALA
a gdzie myszka napisała że jest gruba po dzieciach???? Ja po dzieciach mam wreszcie wymarzoną figurę wcześniej wyglądałam jak chłopiec a teraz wreszcie jak kobieta i dopiero teraz mąż jest zazdrosny o mnie bo mężczyźni się oglądają..... Dlaczego sugerujesz jej że mąż na pewno leci na młodsze i że jest gruba po dzieciach??? Tępizna ludzka nie zna granic, może mąż jest od niej starszy o 20 lat a ona jest modelką na przykład gówno wiesz a wypowiadasz się jak wyrocznia, widać że nie masz dzieci i mieć raczej nie będziesz kto by chciał takiego złośliwego dziwoląga

pewnie że nie to samo, ja mam istotki które mnie kochaja a Ty???? co wy z tą wagą???

Gość konon
oj tam miliony ludzi ma operacje i jakos to nie powod zeby sie uzalac;) sadze ze jednak przezyje ją

Gość ulalalalala..../
nie to samo bo rozstępy, flak na brzuchu, piersi wiszą, nie ma juz tego wciecia w talii, wiec nawet jak kobieta jest szczupla po ciąży to i tak juz nie ma tej fajnej sylwetki ;)

Gość hdbdbdhx
Pierdolenie jak do sciany.albo jestes slonica,albo nie.bez roznicy czy rodzklas,zawistna malpo.kanon wazy62 kg ,ma 164

Gość konon
167 :o

Gość ulalalalala..../
mąż starszy 20 lat? :D to taki niby nie zdradzi juz hahaha naiwna jestes, poza tym sam fakt ze lubi mlodsze w wieku swoich corek mowi ze cos z nim nie tak (ukryta pedofilia?)

Gość ignaaa balcher
eeeee ja mam prawie 27 lat, nie jestem brzydka, pelno facetow za mna lata i duzo mlodszych i starszych i zonatych :P a ja zadnego nie chce bo jest mi dobrze samej. Skonczylam studia, pracuje w kebabie :D nie moge znalezc sensownej pracy. Mieszkam z rodzicami i cooo?? ktos mi zabroni? w dupie mam zdanie innych, jestem szczesliwa i juz :)

ulalalal wcale się nie dziwię że jesteś starą panną - smutna jesteś kanon, wcale się nie wyśmiewam z twojej operacji, poza tym nie ty pierwsza i ostatnia, mam nadzieję że wszystko skończy się dobrze :-) to że nie masz pracy spowodowane jest twoją chorobą??? jeśli tak to przepraszam

Gość konon
zaraz ci dowala za tego kebaba:o uciekaj:P

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO ULALALA
ot cała kafeteria czasem tu zaglądam ciekawa czy coś się zmieniło i jak zwykle na tematach o życiu najbardziej udzielają się sami NO LIFE- wszyscy alfy i omegi, mam z was polewkę. To tak jakby świnia która codzień wpie**dala paszę twierdziła że nie lubi pizzy i kawioru tyle jest warte wasze zdanie

Gość konon
tak;) po operacji pojdze szukac roboty \ chyba ze cos sie nie uda ale nie mysle o tym

Gość fairy fairy
Myszka a co ty tak atakujesz od razu innych? Nie można normalnie napisać tylko trzeba od razu obrażać? I w ogóle co ma waga do posiadania rodziny czy nie? Nosz kurde,ja ważę 45 kg (jestem niewysoka), mam niezłą figurę i jestem sama. Wiem, że fizycznie podobam się facetem, ale nie interesują mnie związki oparte głównie na seksie, toteż szukam kogoś na poważnie

ulalalal ty jesteś chora psychicznie, nie warto z tobą dyskutować, głupia po prostu głupia !!!