Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalala..../

mam 29 lat, nie mam męża ani dziecka, czy ktoś tak ma?

Polecane posty

fairy nikogo nie atakuję, poczytaj od początku zanim zaczniesz się wypowiadać, kanon - powodzenia dużo zdrowia

Gość hdjdjjd
Hahahahah,ostatnia wypowiedz bomba

Gość do ULALALA
przecież nie masz dzieci, nie byłaś w ciąży to skąd wiesz????? Miranda Kerr, Kasia Cichopek, Natasza Urbańska, Alessandra Ambrosio, Heidi Klum- one są znane wyglądają po ciąży świetnie a jest jeszcze rzesza kobiet których nie znasz np ja nie mam ani jednego rozstępu i dopiero po ciąży wiem co to talia także w dooopie byłaś goooowno widziałaś na to wygląda

Gość konon
:) nie dziekuje zeby nie zapeszyć

Gość konon
wiesz co robia gwiazdy zaraz po porodzie?? cesarke+odsysanie tluszczu maja kase na prywatnych trenerow, super zarcie jak schudla magda gesler? kto ma kase na takie diety jak ona? mowcie o normalnych ludziach a nie o gwiazdach:o

Gość hdhfjf
A victoria beckham po 4 dxieci?zaraz pewnie powiedza,ze one maja kase i dlatego sa szczuple :D

Gość szukajcie a znajdzieciee
a kogo obchodza jakies tam gwiazdy . Ogladajcie gołe baby , a nie gwiazdy .

Gość konon
a jestes pewna ze ona urodzila te dzieci?:)

Gość bfjfjfjf
A jak :D hahahaha Kanon,tepa jestes,dlatego sama.ja jestem normalna i wygladam przezajebiscie szczuplo i kobieco po dziecku.zal mi,ze znasz same slonice matki.twoja stara tez gruba locha?

Gość ulalalalala./
hahah kasia cichopek dobre, nie widzialam jej nago wiec skad mam wiedziec jak wygląda, ale na pewno to juz nie to samo; zreszta ona w ogole ejst brzydka, co do reszty sie nie wypowiem, nad nimi pracuje sztab ludzi, maja kupe kasy na operacje, wiec niedziwne ze dobrze wyglądają. myszka odwal sie krowo, zreszta po to tu wlazisz jak masz męża i dzieci, nie rozumiem? zajmij sie dziecmi a męzowi zrob loda bo i tak cie pewnie keidys zdradzi czego ci zyczę.

Gość A Heidi Klum widzialaś?
Ma czwórkę dzieci, w tym troje z murzynem (Seal) i ja każdej z was życzę, by w wieku 38 lat wyglądała tak, jak ona. Ciąża to nie jest choroba, można po niej powrócić do normalnego wyglądu, o ile się tylko w czasie ciąży i po niej trochę o siebie zadba.

Gość konon
przeciez ja nie mowilam nic o kobietach po ciazy:o i ich wadze ktos inny a ty do mnie sie sapiesz:o a co do viktorii gdzies przeczytalam ze to pewnie nie ona rodzila a surygatka

Gość ulalalalala./
heidi klum... jak wyzej juz pisalam, one mają tyle kasy ze wszystko sobie naprawią, naciagną, wytną i dlatego wyglądają super, przecietnej kobiety na to nie stac i cialo po ciązy to juz nie to samo niestety

ulalalalala jesteś walnięta i szkoda ci bo nie masz komu tego loda zrobić!! oj zazdrość zazdrość hahahahaha

Gość konon
taka heidi cala ciaze mam nadzor dietetyka i cwiczy pewnie pod okien trenera potem super zabiegi na cialo za tysiace dolarow potem posilki jakich wy na oczy nie widzialyscie i gdzie nam do gwiazd

Gość vbbv
Czesto kobiety po 30-tce tyją .. Taka Aguilera była laseczką , a doprowadziła sie do fatalnego stanu , Podobnie z Britney

Gość do ULALALA
wiesz co robia gwiazdy zaraz po porodzie?? cesarke+odsysanie tluszczu po co komu po porodzie cesarka?? kobieto ja po 2 tygodniach wyglądałam tak że nikt by nie uwierzył że rodziłam, nawet będąc w 9 m-cu nie miałam cellulitu ani rozstępów.Kto ci powiedział że w ciąży trzeba się obżerać i wyglądać jak słoń nie wiecie nic o życiu dzieczyny, nie macie mężów, facetów, jesteście same jak palec znacie "życie" z kafeterii a to nie ma odzwierciedlenia w realnym świecie tu piszą ludzie z problemami, zdradzeni bądź zdradzający albo z patologicznych układów, nikt kto ma szczęśliwą rodzinę nie założy na ten temat wątku może dlatego nie wierzycie że takie istnieją. Naprawdę są tu sami NO LIFE

Gość konon
moze masz dobre geny?

Gość ulalalalala./
myszka ty jestes walnieta i wroc strone wczesniej, ty mnie pierwsza zaczelas wyzywac wiec chyba ty masz cos z glową nie tak... dwojke dzieci urodzilas... pewnie musisz miec koszmarne cialo i męza juz nie podniecasz, stad ta frustracja i ataki na mnie :O wspolczuje ci i rozumiem....

Gość bdjdjdjd
Hahahha.Ale zawisc. Gdzis wyczytalas o surogatce?na pudelku?:D

Gość ulalalalala./
ty wyzej czemu wiec tu siedzisz? hahaha sama jestes NO LIFE skoro tu siedzisz i udzielasz sie ;)

Gość konon
przeciez dzieci ktos musi rodzic zebys miala emeryture :o i zebysmy nie wygineli serio nadejda takie czasy ze kobiety nie beda rodzic bo przytyja bo rozstep i wtedy bedziecie je blagac i twierdzic ze rozstepy po ciazy sa seksi:p

Gość hfhfhf
Ulalala,bije od ciebie zawisc.nie zycz nikomu co tobie nie mile,bo to wraca i mozesz do konca zycia byc sama,zgorzkniala.

Ale temat tego topiku nie brzmi: "Życie żon i matek jest do bani". Więc nie ma sensu udowadniać, że tak nie jest.

Gość ulalalalala./
myszko pod iloma nickami pomaranczowymi piszesz? :D

Gość fjfj
A jak wygladaja wasze stare po porodach?jak wygladaly?jebane lochy,maciory.stad macie takie zdanie.

konon - rozstępy mają kobiety które nie rodziły więc nie trzymaj się tego co pisze głupiaaa ulalalala Konon jeśli nie chcesz dzieci to Twoja sprawa ja tylko twierdzę że nie wyobrażam sobie życia bez moich pociech i mojego męża który niestety ( dla ulalala) nie zdradza mnie ;-)

Gość do ULALALA
ale jesteś ograniczona naprawdę nie znasz żadnej kobiety która nie ma zrujnowanego ciała po ciąży??? Może żyjesz w wirtualnym świecie i do sklepu nie wychodzisz nawet, to dziwne bo ja znam całe mnóstwo lasek które dbały o swoje zdrowie i wygląd w ciąży i mają tego efekty- zajebiste ciałko bez stresu zakładają strój kąpielowy i maja świetne dzieciaczki ale skąd ty możesz o tym wiedzieć, widać że masz jakiś problem społeczny wszędzie węszysz zło, podstęp i zdrady