Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalala..../

mam 29 lat, nie mam męża ani dziecka, czy ktoś tak ma?

Polecane posty

Gość samotnisiapanna
ja mam 32 i jestem sama z dwojka dzieci

Gość konon
ja sama mam rozstepy:o od chudniecia i tycia wiec wiem

ulalalal za to znam wiele kobiet które nie rodziły i mają zrujnowane ciało

Gość samotnisiapanna
aj po 2 dzieci wygladam naprawde dobrze bez diet, po prostu geny

Gość samotnisiapanna
myszka no tak ale wiesz brakuje mezczyzny. Wiem jednak ze bede sama bo nie jestem w stanie nikim sie zainteresowac. Jestem niestety chora

Gość ten ktoś
:O przyszła taka myszka i jeszcze ktoś i rozwalają topik. Nie was on dotyczy. W temacie jest "czy ktoś tak ma" Dziewczyny chcą tu pogadać o swoim życiu bez męża, dzieci itp. Wy tu nie pasujecie. Załóżcie własny topik o ciele po porodzie i tam się udzielajcie. Litości.

Gość kokosankazzzzz
Bede sie udzielac gdzie chce.

Gość samotnisiapanna
a czy ktos procz nas uczestniczy w tym topiku? NIE

Gość ulalalalala./
myszka ty jestes jakas nienormalna, masz cos z psychiką nie tak, ciagle mnie atakujesz i wyzywasz; ja wyrazilam tylko swoje zdanie, ze cialo po ciązy juz nigdy nie bedzie takie samo, niewazne co by sie robilo. nawet jak sie schudnie to flaczek na brzuszku jakis pozostanie :O biodra sie poszerzą, tylek zrobi sie plaski, tak jest po prostu, ciąża wyniszcza organizm. mam gdzies ciebie i twojego męża ale powiem ci jedno, niczego nie mozesz byc w zyciu pewna, za 10 lat juz mozecie byc po rozwodzie, zostawi cie dla mlodszej, czego ci życzę bo w sumie to na zasługujesz. rocznik 79 ale jakas niedojrzala

Gość kokosankazzzzz
Jak,odejdziemy,to nikogo tu nie bedzie hahaha.I bedzie jeszcze bardziej samotna a tak ma chociaz do kogo klawiature otworzyc

Gość do ULALALA
a po co te stare panny jej sugerują że zdradza ją mąż jak to sie niby miało do tematu? ? temat odnośnie ciała po ciąży też zainicjowała jakaś nie pierwszej młodości frustratka a nie myszka

Gość ten ktoś
Dopóki nie został rozwalony dziewczyny coś pisały. Ale jak taka myszka je znegowała to sobie poszły. "życie solo to nie to samo co w rodzinnym gronie Mam męża dom dzieci i nie zamieniłabym tego za nic w świecie!" Nie ma to jak głodnemu powiedzieć, że sią ma kanapkę. :O kokosankazzzzz - ja wiem, że będziesz. Nawet nie liczę, że jestś na tyle kumata, żeby zrozumieć cokolwiek. Byle na chama....prawda?

Gość ulalalalala./
idzie lato i twoj mężuś bedzie oglądal sie za mlodszymi i ladniejszymi... a ty z kazdym rokiem coraz starsza... za 10 lat co bedzie? ty juz stara i brzydka, a na horyzoncie mlode zgrabne laseczki. juz dawno sie toba znudzil. pewnie dlatego siedzisz na forum zamiast dotrzymac mu towarzystwa hahaha

Gość kokosankazzzzz
Karma wraca,wiec pamietaj co jej wlasnie zazyczylas zazdrosna ograniczona stara panno,bez perspektyw,ambicji.

Gość marcelina z gazowni
Mam pytanie: od kiedy to, po porodzie, robi się cesarkę? Coś nowego...

Gość wizo ner ka
29 lat to nie stara panna, chyba, że u was na wsi :P

bez ciazy tez ci sie cialo zestarzeje gdyby czlowiek tworzyl zwiazek wylacznie dla ciala zylby z gumowa lala kocha sie mankamenty ukochanej osoby. stanowia smaczek. idealy sa nudne.

Gość ulalalalala./
ona zaczela mnie atakowac... :O

Gość kokosankazzzzz
Ulalala, a ty to co?moze mlodniejesz hahahHa.ja przynajmniej bedzie mial kto oddac do domu starcow a ty umrzesz i nikt nie bedzie wiedzial. I pytam.jak wygladaly wasze matki po porodzie?jebane maciory?

ulalalaal siedzę na kafe bo moj mąz jest u kochanki 10 lat młodszej a dzieci u babci

Gość do ULALALA
ale kto ci takich bzdur naopowiadał dziewczyno u mnie ciało nie będzie takie samo bo mam o niebo lepsze kształty i znam więcej takich kobiet ale skąd ty to możesz wiedzieć nie masz z tematem ciąży nic wspólnego. Naprawdę ograniczona jestes totalnie nie mam żadnego flaka ani oponki na brzuchu, tyłek mam wreszcie śliczny i okrągły skąd ty się urwałaś żyjesz w obozie dla otyłych czy co??

Gość 26 03
Mam więcej niż 29 lat...nie mam męża dziecka rodziny a całe zycie o tym marzyłam...chcę wiedzieć Kto uczynił mi taki okrutny żart że ciągle żyję...

Gość kokosankazzzzz
Jedno jest pewne. Maz myszki na pewno nie poleci na ciebie.hahaha

Gość ulalalalala./
taaaa hahahaha, na necie to kazda jest piekna i kazda pokazuje dowod jak kupuje piwo, nawet gdy ma 40 lat