Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalala..../

mam 29 lat, nie mam męża ani dziecka, czy ktoś tak ma?

Polecane posty

Gość alesciema
nie trzeba było tyle żreć w ciąży to też byś miała super figurę, ale jak wybiera się żarło to teraz cierp grubasko

Gość alesciema
no dobra skoro z ta mysla sie czujesz lepiej to nich ci tak bedzie, ale jaka jest prawda sama wiesz patrzac na siebie w lustrze bez bielizny.

Gość kokosankazzzz
Omg, a ty dalej.swoje. Nie kaz mnie za swoje cialo i zycie.nie moja wina. W twoim przypadku bedzie tak,jak pisalas wczesniej.twoje dziecko z pewnoscia napisze lub powie to samo co ty o wlasnej matce.

Gość alesciema
tak sie sklada ze przed ciaza mialam niedowage teraz moja waga jest w normie, ale jedrnosc skory itp to juz nie to co przed ciaza i balsamy nie pomoga nic tylko drogie kosmetyczne zabiegi. w dzisiejszych czasa nie tyle co liczy sie szczuple co jedrne to jest najwazniejsze. a jak w ciazy przytylas na bank conamniej 10 kg to nie ma bata ze jak zrzucisz ten nadmiar to skora bedzie jedrna

Gość alesciema
a co ja napisalam zlego o swojej matce wroc do tej wypowiedzi a dopiero potem komentuj

Gość kokosankazzzzz
Tak,tak. Ty innej opcji nie przyjmujesz. Wszystkie ciezarne tak wlasnie maja.

Gość do alesciema
alesciema nie mierz innych swoja miarką - kolejna złośnica zazdrośnica

Gość foremny krytyk
A nie możecie sobie założyć tematu "piękne seksowne zrealizowane posiadajace przystojnego i bogatego męża z wielkim kutasem i jeszcze większymi jajami, którym zrobił piękne dzieci spuszczając się wam do pięknego ucha"? A...no i z dobrą pracą i wcale nie siedzące na kafe cały czas tylko trochę...mniej:D

Gość kokosankazzzzz
Gadasz od rzeczy.najpierw o rodzeniu,ze to,iz urodzila cie matka nie znaczy,ze tez masz rodzic a pozniej po tym jak ci napisalam,ze ci kurva nie kaze,piszesz,ze masz dziecko,ale gdybys mogla cofnac czas,to bys go nie miala. Jestes chora i szkoda dzieciaka 🖐️

Gość foremny krytyk
Przecież w temacie nie ma, że TAK JEST LEPIEJ. Wniosek z tego taki, że weszłtyście tu żeby zrobić zadyme...no bo po co skoro temat was nie dotyczył?... hę?

Gość kokosankazzzz
wredna kurwa jestem nie mam co ze sobą zrobić tylko dosrywać ludziom o innych poglądach kto tak jeszcze uważa ręka w górę

Gość kokosankazzzz
Foremny krzyk Bo ty nigdy nie uwierzysz,ze tak moze byc,prawda? Czyli kafeteria dla nieudacznikow tylko rozumiem.

Gość foremny krytyk
*z dobrą ,piękną pracą oczywiście

Gość alesciema
no to powiedz nie masz zadnej skazy na ciele pociazy. jesli powiesz ze nie to lzesz i bog mi swiadkiem ze klamiesz

Gość o i słuszna konkluzja
dobre "foremny krytyk" w rzeczy samej dobrze to podsumowałeś. Tak one wszystkie mają na kafe :) A z drugiej strony podobno jak ktoś sie długo oszukuje to zaczyna sam w to wierzyć. Więc niech będą po ciązy piękne z figurą modelki. W końcu jaka prawda każdy widzi :)

Gość kokosankazzzz
A co do owislych cyckow,skory itp...kazda z nas to predzej czy pozniej czeka.

Gość foremny krytyk
To po co sie pchasz do "nieudaczników"? To raczej nie jest naturalny kierunek podróży dla takich jak Ty...wręcz przeciwnie. Więc po kiego chuja wpierdalasz się w to bagno i taplasz się w nieudacznictwie innych?

Gość foremn krytyk
pytanie brzmi czy ktoś tak ma więc można pisać tak mam lub nie mam inaczej... nie jest napisane że tylko dla kobiet które są starymi pannami:-) ja jestem mężatka 26 lat i mam bliźniaki ;-)

Gość foremny krytyk
"rękę w górę":D Jaka cwaniara...a czym będę klepał w klawiaturkę? kutasem?

Gość wawa 14231151
kokosankazzzz spadaj spać nikt cie tu nie chce zrobić zadymę chciałaś i ci się udało masz racje wredna kurwa z ciebie i co fajnie jak ktoś błotem w ciebie napierdala

Gość koklsankazzzz
A dlaczego uwazasz,ze nie mam piemnej pracy??skad mozesz takie rzeczy wiedziec istoto? Twoim tokiem myslenia wychodzi na to,ze tu tylko plebs siedzi..a sama tu jestes i rozumiem,ze skoro nie wierzysz,ze mozna miec dobra prace i cudowna rodzine,to sama takiej nie masz.inaczej nie bylabys tak zszokowana.

Gość co za idioci
czy wy umiecie czytać? zadna mężatka nie napisała że ma figurę modelki!!!! mam 24 lata ważę 56kg przy wzroście 170cm. idealna?? nie mam rozstepy na piersiach i obwisłe posladki, tak więc zarówno rodzące mogą być piekne jak i ne rodzące brzydkie tyle.

Gość foremny krytyk
ciężko wam przyjąć do wiadomości, że ktoś moze mieć inne priorytety życiowe? Inne cele i upodobania? Wreszcie, że temat mógłbyć skierowany również do osób bezpłodnych(To też nieudacznicy waszym zdaniem?)?

Gość kokosankazzzzz
gdybys nie byla tak glupia,zorientowalabys sie,ze to marny podszyw Zarzucajac mi moje piekne zycie kontra kafeteria,sama podalas definicje osob tu przebywajacych. Bo rozumiem,ze kazdy kto tu pisuje,ma zjebane zycie.

Gość jedyny nieudaczmik
to foremny krytyk

Gość do kokosankazzzz
ludzie piszą idź spać nikt cie tu nie może strawić a co do plebsu ty masz w gębie jak plebs won

Gość foremny krytyk
Ni e wiem jak się zaczęła ta awantura ale prawdopodobnie ktoś szukał plusów tej sytuacji co jest naturalne i wskazane...tzw pozytywne myślenie...i doszedł do wniosku,że po porodzie nie jest się już tak ą jak przed co jest chyba oczywiste. I to jest ich prawo!! Chcą się ruchać niech się walą...mają zgrabne dupcie ok. Ale po co wam takie atrtybuty skoro macie już mężów dzieci? Chciałbyście mieć wszystko naraz?

Gość do kokosankazzzzz
nie ruszaj gówna bo smierdzi ;-)

Gość kokosankazzzz
ok przyznaje mam obwisłe cyce i sflaczałom dupę

Gość foremny krytyk
22:55 [zgłoś do usunięcia]jedyny nieudaczmik to foremny krytyk No dzięki:) Ale komplementami nic nie wskórasz:P