Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avp2

Dziewczyny z duzych miast maja poprzestawiane w glowach. Te ze wsi sa ladniejsze

Polecane posty

Gość avp2

i do tego bardziej zyciowe. W miescie to nawet pasztet chce miec przystojniaka don brada pita albo innego dzosha hartnetta z kupa kasy i chuj wie jakim interesujacym zyciem. W malych miescinach dziewczyny sa normalniejsze i nie wysuwaja taklich zadan i oczekiwan jak ich pobratymki z miast. Wiem bo mieszkalem na wsi a teraz 3 lata w duzym miescie.

Gość duena
prawda

Gość kukuna musnisushs
No i..? a już koniec. I co tym postem chciałeś udowodnić? To wróć na chwilę czy na stałe do rodzinnego miasta i tam szukaj, jeśli nie lubisz dziewczyn z miast. Po co tu piszesz i robisz problemy na siłę?

Gość facet z kulturka
dziewczyny z miast sa po prostu bardziej rozwiezione i stad takie ich zachowanie maja wszystko na miejscu i korzystają z tego a te ze wsi niekonieczne wiec przez to maja więcej pokory w sobie

Gość avp2
Ja mieszkam na wsi i jestem chyba ladna. Niestedy my na wioskach jestesmy bardzo puszczalski i czesto jakm jest gdzies jakas fajna obora to sie poprostu puszczamy z rolnikami. W kurniku to jest dopiero hardcore, kiedys pamietam jak moj eks spuscil sie na kurde, to byly jaja!

Gość avp2
Pusczamy sie z rolnikami i juz. Mieszkam teraz w Padlinie Podlaskiej, taka mala wioska na koncu Polski. Duzo rolnikow, sporo dziewek i buszujemy po nocach w kurnikach.

Gość avp2
Nie jestem kobieta, to wyzej to jakis debil sie podszywa. Mieszkam we Wroclawiu.

Gość avp2
oczywiscie ze jestem kobieta. To wyzej to jakis idiotyczny podszyw, przestan sie baranie podszywac!!! Mieszkam w Padlinie Podlaskiej, 5km od zamkow Prawikow w Dziewicowie(mala miescina kolo Padliny)

dziewczyny ze wsi i małych miasteczek to często totalna alternatywa dla mieszczuchów - jeżeli rodzice wychowują je w normalnym domu , to jest duża szansa , że będą bardzo interesujące...