Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Jak już jesteśmy dokładni co do milimetra, to mam 169,5 cm :P Niestety, ni jak mogę zaokrąglić do 170 cm. To widać że tyle nie mam!

Gość ja i o mnie
hehehe to malutko! bo facet powinien być wysoki..a jak jest mały to cóż współczuje...

Gość ja i o mnie
a mi nie jest przykro:)

Gość 123adam123
Dopiero co na innym forum było, że kobieta z dużym biustem....Teraz, że facet musi być wysoki....Ludzie zastanówcie się. Czy chodzi o to, aby się z kimś pokazać na mieście? Czy o to aby utworzyć szczęśliwy związek? Jeśli o to pierwsze, to przerzucajcie się dalej centymetrami. Jeśli o to drugie, to nie oceniajcie ludzi po wyglądzie zewnętrznym, bo krzywdzicie ich i siebie ----------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział "Uczucia i Seks"

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
do gory

po gówno odkopałeś ten topik? i kurde, co Wy macie do tego wzrostu? Wzrost to nie wszystko. :P Ostatnio spodobał mi się facet, który ma 170 cm :classic_cool:

Gość Jak facet niski to kiepsko
po chuj sciemniasz szmato, tylko tacy jak ja 190 cm sa atrakcyjni chocbys tu pierdolila trzy po trzy kurwo

Gość Centymetry prawiczków:
Grzeslaw - 155 cm ****** IMO - 162 cm Ble Ble - 164 cm Draxon - 167 cm Kurdu_Bydzia - 169,5 cm ****** Offerma - 172 cm Korjonos - 173 cm SamotnikXI - 174 cm frodo the niziołek - 174,5 cm Argen - 175 cm Beliar - 177 cm ****** Darker - 185 cm Prawiczek bez wiary - 185 cm Looooser - 185 cm ****** Cream - 191 BSA - 193 cm FHG - 191 cm Ten ostatni niedziel - 190 cm

Gość Jak facet niski to kiepsko
Tylko wysocy moga dobrze pracowac i tworzyc ojczyzne niscy to chuje metroseksualne i jezeli leca na nich jakies kurwy z powodu ladnej geby to znaczy ze to sa jebane kurwy, a oni jebane scierwa.

No oczywiście dla dziewczyny o wzroście 180 cm taki facet o wzroście 170 cm to jest niski, lecz dla laski, która ma poniżej 170 cm jest ok. :P dobranoc :) Miłego sprzeczania się

Gość Krasnale do gazu
🖐️

Gość dryblasy na meble
🖐️

Gość krasnale do ogrodów
🖐️

Gość ja wolę dryblasów
.

Jestem "dryblasem" 185 cm i zajebiscie mi z tym, nigdy nie mialem problemow z kobietami, a Ty autorze dalej stoj przy plocie, powodzonka! :D

Gość taka jedna co nie musi
dla mnie 190 cm to stanowczo za dużo ;) max 175- 180 cm :D , po co mi taki wysoki dryblas ??

Gość trzeba miec
bardzo dużo kompleksów,żeby pisać takie bzdury. Mam 163 cm wzrostu i nie wyobrażam sobie być z chłopakiem , który ma 190 cm wzrostu, żaden mój chłopak nie przekraczał 185 cm