Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylaaal

Nie potrafie byc w zwiazku ale..

Polecane posty

Gość Sylaaal

Lubie uwodzic facetow.np ostatnio poznalam na imprezie faceta i sie z nim spotykalam on sie juz we mnie zakochal.ja mowilam do niego kochanie itd przytulanie calowanie itd bylo miedzy nami.wczoraj bylismy na imprezie i sie razem bawilismy ,calowalismy i to bardzo ze tak napisze intensywnie..dzis on wyslal mi kilka esow i dzwonil ale ja sie nie odzywam i nie odbieram.bo juz mi sie to nudzi mozna powiedziec ze go zdobylam ale seksu nie uprawialismy.i nie chce juz nic wiecej.i niestety tak jest za kazdym razem ja zdobywam faceta on sie zakochuje a ja koncze znajomosc..dlaczego tak jest?czy ja jestem nienormalna?..

Gość Sylaaal
Dodam,ze mam 19lat.

Gość już wszystko wiem
jesteś jak najbardziej normalna; facet nie musi się w ciebie zlać, żeby go zaliczyć

Gość Łocholercia
No i dobrze Sylal. Nie trzeba się "ruchać", bo potem ma się opinię "kurwy", a tak to podbijasz męskie serca, a sama się nie szmacisz :)

Gość krązek
może pampolina ci smierdzi ?

Gość Sylaal
Bo nie jestem dziwka i wiem ze bym sie z tym zle czula jakbym to zrobila.raz mnie ponioslo i sie tak przespalam z facetem jeszcze po alkoholu i czulam do siebie wstret ..

Gość ewiii
widocznie nie dojrzałaś do związku

Gość krązek
no to niestety jestes dziwką

Gość Sylaal
Ale problem polega na tym ze zwodze facetow a nie potrafie dlugo byc w zwiazku bo mnie to nudzi..nie wiem dlaczego tak jest

Gość Sylaal
Nie jestem dziwka daj ze spokoj to ze sie przespalam raz z facetem nie oznacza ze nia jestem zastanow sie troche zanim cos napiszesz..i w dodatku bardzo tego zalowalam bo to bylo po alkoholu

Gość krązek
dominik to gruby smierdziel,ale ja bym sie nadał ,zaraz ci napisze co preferuję

Gość fsdfsd
glupia jestes jelsi myslisz ze oni sie w Tobie zakochuja :D :D :D :D mylisz chyba cos kochana chca cie przeleciec i tyle, wierz mi ze oni sie w tobie nie zakochuja. jestes puszczalska i chca cie przeleciec i tyle. pokazujesz im ze jestes latwa.

Gość Sylaal
Nie dominik nie jestem zainteresowana.

Gość czy to żart
ja mam tak samo jak ty, jak już wiem że facet "wpadł" to tracę całe zainteresowanie... widocznie lubimy "gonić króliczka" teraz jestem w związku z takim facetem, który cały czas jakby trzyma mnie na dystans i wiem, że nie jest mój i to mnie póki co kręci :D

Gość krązek
ja sie mogę zakochac w tobie jak zerwiesz z dominikiem

Gość Sylaal
Fsd..mylisz sie nie jestem puszczalska

Gość Łocholercia
dominik, ale ty jesteś śmieszny :P Na jednym topicu nazywasz puszczalskie kurwami, na drugim chcesz się z nimi umawiać :P

Gość Sylaal
No dokladnie chyba tak jest..ja z jednej strony chcialabym zwiazek ale jak juz sie z kims dluzej spotykam to mi sie to nudzi i zrywam kontakt a potem zale i pretensje..

Gość Sylaal
Na jakiej podstawie uwazasz ze jestem puszczalska dziwka?no prosze uzasadnij swoja odpowiedz

''No dokladnie chyba tak jest..ja z jednej strony chcialabym zwiazek ale jak juz sie z kims dluzej spotykam to mi sie to nudzi i zrywam kontakt a potem zale i pretensje'' Ale uprawiasz wtedy seks jak jesteś w związku?

Gość Sylaal
No wlasnie niee..z niektorymi tylko pocalunki i juz zakochani. Z jednym zdarzyl mi sie seks bo bylam upita i za bardzo sie dalam ale zaluje ale stalo sie bylo i minelo..

Gość krązek
jak uprawiałąś sex ? mogłabys opisac ?

Gość Sylaal
Dominik ty chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem..to ja ich zostawiam a nie oni mnie wiec.. Do Krazek spadaj cieciu doic krowy

Gość krązek
spokojnie sylaa wyluzuj,po prostu chce wiedziec co lubisz,np czy lubisz grzebanie w kakauku albo lizawke ?opowiedz coś

dominik.. Ty znasz tą historię. ojciec mi dziś powiedział, że mnie nie kocha. nic gorszego nie mogło mi się przytrafić. albo się zeszmacę, albo już nigdy nie będę z facetem. czemu światem rządzi seks?